sunnuntai 26. marraskuuta 2023

Itäraja

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9a9877d1-536a-401b-b12d-403257119677


Raja railona aukeaa (tai sulkeutuu)...


On se vain vaikeaa kerrassaan. Naurettavaa shouta. Pistäkää vitun valtiomulkut se raja vain kiinni ja lakatkaa heiluttamasta käsiänne ja leikkimästä tyhmää. KAIKKI koko planeetalla näkee ja tietää tämän olevan ryssien tahallista kiusaa joten asiassa ei ole mitään monimutkaista. Paitsi maassa joka on yhtä keharin tyhmä ja naurettava ja umpio ja suomettunut persereikä kuin Suomi.


Vittu mikä absoluuttinen kusipää sekin mulkku  puumanvittu on ! Huh hellettä mikä mulkvisti, mutta mitä muuta  odottaisitten joltain vitun lakeijan kottaraisen paskalta ?


Halusin samalla saada teidät lainkuuliaiset™ ja Tavalliset™ keskittämään huomionne ja katseenne, sen hernesilmäisen pienen tihruisan pelokkaan katseenne, siihen että esim Nikoa, Ranta-ahoa tai mikä se oli, haettiin kissojen ja koirien kanssa kuten sitä yhtä Janneakin, eli suomen OMAA "Kansalaista™" ja siinä ei rajat ym merkitse MITÄÄN! Kuten AINA kun kytät valtio haluaa napata jonkun, mutta kun pitäisi pysäyttää ihan erimaalaiset ja rotuiset ja kulttuuriset ventovieraat mulkut joilla voi olla vaikka repullinen pommeja tai huumeita mukanaan niin niille vain heilutellaan tervetuliaisiksi ja annetaan "lämmintä mehua ja nuudeleita". Tällaista se on, Anarkotyrannia. Paskanna "omien" päälle ja suosi vierasta, hajoita ja hallitse.


Haistakaa vittu ja kuolkaa tuhannesti ja hävetkää.


Amen.






LISÄYS !


Tämä tuonee esiin "lain" typeryyden ? Nou ? Vain "laki" voi olla niin vitun aivoton moraaliton sokea ja umpityhmä typerä naurettavuus (ja siis kyttä tietenkin!). Ryssä vyöryttää ählämiä ym apinaa rajan yli ja täällä levitellään käsiä koska "tässä paperissa LUKEE näin ja näin" Hahahahahaa vittu te olette NAURETTAVIA mulkkuja fintiaanit

Kuolkaa minun puolestani, käykää ihan punaiselta kommaritorilta oikein HAKEMASSA itsellenne lasti kotiryssiä tjns. Vitun NAURETTAVAT jäykkikset tollot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti