tiistai 7. marraskuuta 2023

kyttiä muslimia apinoita blaablaablaa..

 https://www.youtube.com/watch?v=2Spu1s4byTg&ab_channel=PaulJosephWatson



Eli KAAOSTA.


Sitä mitä "valtio" sanoo teille kuuliaisille tolloille lampailleen että he VÄLTTÄVÄT ja täten SUOJELEVAT TEITÄ siltä. Eli siltä mitä TUOTTAVAT.


Mutta eniwei. Kuvottavaa näkymää kuten olettaa saattaa, ensinkin se ON ^ mielenkiintoinen myönnytys kytältä ja kyttä paljasti siinä miten lyödä kyttäys, eli "niitä on ENEMMÄN kuin meitä" ! Hahahaa jes, täsmälleen näin. Kytät ei olisi niin vuorenkokoinen ongelma jos te tavalliste voisitte joskus lyöttäytyä YHTEEN.

Mutta että lopussa ne vitun muslimilikat.. hyi HELVETTI !! AATELKAA millaisia älykääpiöitä nuo huohottavat mulkosilmät ovat kun niiden omat äiditkin on jo teininä PARHAISSAKIN länsimaisissa oloissa tuollaisia kälättäväviä kusipäitä ylimielisiä riidanhaluisia älykääpiöitä, ai miin muslimiapinauroilla ei ole MINKÄÄNLAISIA mahkuja saavuttaa edes keskiverto apinan tietoisuuden tasoa. Aivan kammottavia kakaroita, ja huomatkaa miten moni noista mölyäjistä ON nimenomaan NUORIA. Tämänkin LUUUULISI menevän MoKuttajien™ himmeään tajuun muttei se me.


Ja HUOMANNETTE miten nuo käyttäytyvät jo NYT VALLOITTAJAN elkein, ei TODELLAKAAN minkäänlaisen kuvitellun Turvapaikanhakijan™  vitun typerät ääliöt pehmeäpäiset vitun imbesillit MaMuteollisuuden lehmänsilmäiset ämmät.

Ne on valloitushaluisia alkukantaisia petoja, ei mitään muuta.

Ja KAIKKI maksaa teidän pehmeäpäisyytenne hinnan. Vitun huorat rotanpaskat petturit mulkut paskapäät.


Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti