maanantai 7. tammikuuta 2019

Yht´Äkkiä Puuttinista !

Näin tuonkin vitun vastenmielisen kaljun munapään tuossa tuubissa ja ajattelin selventtää "ajatuksiani" siitä.

Kaikki Amerikkalaiset, nykyään  siis maailman Kommunismin Pesäke num 1, kaikki ne Amerikkalaiset Idiootit lipoo ja kehuu ja kilvan nuoleskelee ja ylistää tuota vitun Ryssää idioottia joksikin vitun Uudeksi Tulemiseksi ja "pomoksi" ja miksikä lie. Niin nin sitä vain että se on vain Venäläinen ällöttävä primitiiviniljake ja idiootti.
Se on niin tyhmä ettei osaa itse kulkea edes ovista. Siinä ei ole MITÄÄN hyvää, se on täysin vailla älykkyysosamäärää tai sielua ja mitään lahjoja, kuten kaikki mutkin VITUN Ryssät.
Ja tyhmännäköinenkin.


Se on vain tuollainen pieni, tihrusilmäinen, osittain "itämainen" lyhyt ja älyltäänkin pieni, miehenkäppänä joka luultavasti suuttuu ja pelästyy ja innostuukin jne, melko helposti, mutta on "treenattu" peittämään se mahdollisimman hyvin. Kuten näissä kommunistimaissa pitäisi kaikille tunteilleen ja ajatuksille ja henkilökohtaisille pirrteilleen aina tehdä. Jottei vain kukaan suutu tai loukkaannu tai joudu muuttamaan käsityksiään ja ajatteluaan ja ajattelemaan ylipäätään ja näkemään itseään ja omaa typerää maailmankuvaansa sellaisena kuin se ON, eli mielisairaan typeränä Demonisena saastana ja häiriintyneenä imbesillinä naurettavana histrioonisena totaalisena typeryytenä ja vinksahtaneena luulotautisena harhana.






Kiitos, ja toivottavasti tämä auttoi. Selvittämään asiaa.




Kiitoksia vielä !




Kiitti !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti