perjantai 11. tammikuuta 2019

VÄÄRÄNLAINEN_________

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e12f44e3-4c96-436a-8906-85ee163b8f85


Jou ! Mä / minä voin sanoa että koko "Suomi" ON yksi suuri VÄÄRÄNLAINEN _________.
Ja mm "Johtamiskulttuuri". Finuiitit on näet PETOLLISIA ja katalia ja alhaisen VALHEELLISIA ja epätoivoisia lahjattomia kännisiä vitun pyrkyreitä ja selkäänpuukottavia nynnyjä uhoovia kusipäitä, niin totaaliseen ekstenttiin että se mitätöi meidät räikeästi ylemmät ja paremmat. Tosin MINUNlaistani ja tasoistani ei ole planeetalla ketään muuta, mutta kaikki vähänkin älylliset ja rehelliset ja kelvolliset ja "viaabelit" jne.

Minä jos saisin, kuten olisi PITÄNYT olla mutta hei...tämä on jokin Demooninen Aikalinja ja viksahtanut niin vitun totaalisesti että vain Helvetti ITSE vetää enää vertoja(!), niin nin minä reivaisin uusiksi KAIKEN ! Alkaen juurista asti, ja mitä Armeijaan tulee, se olisi totta vitussa ihan täysin erilainen ja eri asia ja vapaaehtoinen kuin elokuvissa eli nykyajan Kirkossa käynti jne, ja minä uusisin kaikki nuo omituiset ja käsittämättömät ja TYPERÄT vitun NIMET kuten "vääpeli" tai "luutnantti" tjms, mitä vittuja nuokin lie. Esim sanan "jalkaväen SOTILAS" jokainen, jopa vasurin änkyrä, KÄSITTÄÄ HETI ja suurinpiirtein MITÄ SE TEKEE, mutta käsittäkääpä nuo ABSTRAKTIOT ! Go ahead, ymmärtäkää ne yht´äkkiä, eritoten jos ette ole perehtyneet niihin mitenkään.


Muuttaisin uniformut, niiden "disainista" niiden fyysiseen materiaaliin ...tosin ne modernit lumi-maastokuviot on ihan vitun khuul ! Ja saattaa olla jopa melko toimiviakin, vaikkei vihollista TOSIELÄMÄSSÄ ja oikeasti kyllä juurikaan edes NÄE muutenkaan. Siellä voisi kai kekkaloida vaikka räikeän ORANSSISSA vaatteesa, eritoten yöllä, ja sitä hädintuskin näkisi. Ja kuten seeprojakin, jos on liikaa ORANSSIA....se hämmentää. Ainakin leijonia kai.
Ja ryssiä luultavasti.


Minä pistäisin Suomlannin juntit myös ITSE tekemään omat sotabehkeensä ja koneensa ja aseensa ja pitämään niistä itse huolta, ne kannattaisi EEEEEEEHKÄPÄ antaa vain "Kansalaisille", kun niin ovat OSA "Valtiota", niin nin kaikille OMAKSI. Silloin jos wanhan ajan sota tulee, ei tarvitse ensin HAKEA jostakin vitun varikolta joka vitun yksittäistä eri asiaa vaan ne on jossakin LÄHELLÄ ja HUOLLETTUNA ja heti VALMIINA. "Ole valmis" kuten PPP sanoi siinä leffassa.

Minä tekisin itärajalle muuria ja vallihautaa ja piikkilankaa ja tankeille hidasteita, minä kaivaisin VALMIIKSI kuoppia ja juoksuhautoja ja asekätköjä jne jne jne. Mutta ilmeisesti nämä oikeasti ilmiselvät ja HYÖDYLLISET ja arkirealistisen yksinkertaiset ja selkeät toimet EI KUULU Suomlannin Jästipäiden Puollustusvoimain Toimintaperiaatteisiin tjns.

Nämä HAITTAISI ja jumalauta H II I I I II I IIIiii...dastaisi  vihollista, eli venäläisiä siis, niin vitun totaalisen paljon että on kuin ammuskelisi itseään munille ja kintuille ja suuhunkin vähän, jos noita varotoimia EI tee.
Mutta hei; se se on kai on IDEAKIN. Sekä "poliitikoilla" TÄÄLLÄ että siellä, ja Y.Koolla ja EUulla ja millä lie Sorosin rahoittamilla koiranpaska-jutkuterroristeilla ja millä vitun vituilla lie.
Suksikoot kaikki vittuun ja Helvettiin.


Jaa niin ja kannattaisi hommata mahdollisimman IIIIISO pommi ! Ja MOOOOOOOOOOOONTA löentsikkaa ja muutamia helikoptereita ja sen sellaisia. Ja ohjuksia ja niiden vastaisia järjestelmiä ja miinoja ja kaikkea mitä "sissisota" vaatisi. Sveitsisä tämäKIN ostaan. Siellä on jopa KIVIÄ(!) aseteltuna jumalauta teitä tukkimaan ihan vain "jos....."...


Täällä ? Täällä kailotetaan että "saatte mun kämpän jos saavutte suomeen..esim Ouluun tai johkin!" ja kuinka miinat tulisi hävittää koska yksi paskasäkinnäköinen kusipäinen kommunistinen vittupäinen ongelmajätelehmä Stadissa ei tykkää siitä että on olemassa miinoja.

Aseistaisin myös niitä hauskoja nykyajan pikkukoptereita mitä erilaisin asein ja kepposin, ja hei; niitä osaa sangen MONI    JO NYT(!) lentää ihan itse ja omasta takaa ! HAh ahahaaaaa. Ei tarvi valtion PAKOTUSTA siinäkään.



Mutta toisaalta, jos ajatuksen päästää näinkin pitkälle, ihmisapinat saattaisi hoksata että HEI ?!?....miksi kuunnella tai OLLA(!) mitään Valtiota / "politiikkaa" ylipäätään !??!?!
Ne ne on mitkä sotia aloittaa ja käy muiden kropilla, eksklusiivisesti.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti