keskiviikko 9. tammikuuta 2019

"EoW" Ennustuksia osa.2

https://www.youtube.com/watch?v=3rl4vCu30v4


Mielenkiintoista...


Tuota kaikki rutikuivan tylsät Finuiitti-jästipää "insinöörimiehet" IINNNHOAA yhtä paljon miltei kuin minä heitä, mutta kannattaa tsiigata ja ajatella ja näin päin pois.

Ihmisten TUNTEET jne, periaatteessa lämmittää planeettaa tai vaikuttaa ilmastoon yms... miksei ? Mielenkiintoista.

Ja siinäs kuulette; EI "lakeja" ! NE on PAHUUTTA, meillä Suuremmilla Sieluilla on ihan OMA sisäsyntyinen kyky joka teiltä alkeellisilta apinaihmisiltä vain puuttuu, olla junou... olematta kusipäinen öykkäri ja sekopäinen eläin, ILMAN MINKÄÄNLAISTA ulkoista määräilyä ja alistusta ja pakottamista ja jatkuvaa ahdistelua ja paimennusta ja tyhmien moukkien jatkuvaa vinkumista ja juutalaismaista narinaa.

Ja "lait" on joka tapauksessa VAIN kokoelma tekosyitä pahoille olla pahoja /  "byrokraateille" ja muille loisille saada tehdä mitä haluaa, niille jotka haittaa heidän suunnitelmiaan ja ilmaista ja ULTRAhelppoa elämäänsä ja valtapyrkimyksiään, kuten Jeesus  fariseusten yms paskojen vastaavia.
Sama kuin jos hiekkalaatikon öykkäri KIRJOITTAISI itse itselleen LUPIA tehdä siinä ja siinä tapauksessa, näin ja näin... jne., SE = "laki". SE = silkkaa kusipäistä ja Saatanallista Satanistista umpikurjaa ja sitäkin alhaisempaa ja kierompaa kusipäisen demonikoiran sontaa.

EI mikään vitun "pelastus kaaokselta" saatanan kurjat idiootit pelollahallitut typerät Perkeleen keskinkertaiset rakkikoirat seinähullut turvenuijakusipäät !

HAISTAKAA VITTU !!



Päädyin sanomaan noin tässäkin "keississä". Miettikää SITÄ.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti