maanantai 7. tammikuuta 2019

Trump vs Poliitikot

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d3d8c914-3a15-43ad-b956-b4b6579e8955


B R A V O      Trump !!!!


Mahtavaa !!


"Valtio" on KIINNI ja säpissä ja kuten NÄETTE jos näette mitään; EI OLE MINKÄÄNLAISTA Kaaosta ja Anarkiaa. Ei sitten niin mitään.
Muutakuin Amerikan Saatanallisen Demoniset ja Hullun-mielisairaat kytät, mitä ne siellä tekee PAHOJAAN, mutta muutoin. Ja tottakai nekru on vain pelkkä nekru, mutta muutoin.



Ja suomen valehtelijat eli kauniimmalta nimeltänne "lehdistö / media", kuten vitun hyvin TIEDÄTTE, tai ehkä minä odotan teiltä ihan liikaa.... en tiä... , no kuten teidän PITÄISI TIETÄÄ, johtuu tuo "sulku" VAIN ja AINOASTAAN noiden jääräpäisten jäykkäniskojen LOISTEN jästipäiden VITUN "poliitikoiden" ja muiden häiriköivien ja aivottomien kusipäiden idioottien OMASTA poikkiteloin heittäytymisestä ja vastaanhangoittelemisesta, asiassa josta heillä ei pitäisi olla minkäänlaista epäselvyyttä saati sitten vielä vähemmän mitään syytä olla sitä VASTAAN !

Se on kuin he vastustaisivat sitä että joku yrittää ITSE sammuttaa tulessaolevaa juuri rakennettua puista kotitaloaan, vaikka palokunta saapuisi EHKÄ paikalle jo noin 2:ss tunnissa ! Eikä asiasta edes ole olemassa vielä "Lainvoimasista Viranomaispäätöstäkään" !! Härrekyyd !




Te palatte Helvetissä. Minä lupaan tämän !

Kiitti.













P.s Mutta hei; valehdelkaa suut silmät vain täyteen meille tyhmille, ja komennelkaa ja nin laatikaa ihan ..siis tottakai ja perkele!! Hei ?! Niitä käskyjänne ja muita kommunismin toteemejanne meille, eli "lakeja" ja kytät.. KÄYKÄÄÄ kimppuun perkele !! Hyvinhän te vedätte !!!
Saahan krokotiilikin olla vain pelkkä krokotiili !!!
Hei ??! Shamoon.



























































































P.s 2 !! Jaa niin ja HEI; LISÄÄ kaikkee NAISILLE !! Ja tyhmille ällöttäville läskivituille Opiskelijatytöille !! Hei !??! LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ LISÄÄ ! Ja samalla pojilta POIS POIS POIS POIS !!



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti