perjantai 11. tammikuuta 2019

Iljan haastis

https://www.youtube.com/watch?v=t3ABcygz_Yo


:)


En ole ennen kuullut tuon kai edes puhuvan, eli ahaa - tuollainen se sitten ON.
Absoluuttinen Saat...tai iteasiassa melko paljon jonkin Oululaisen IT-alan insinöörin joka vapaa-ajalla harrastaa ehkä vähän prätkiäkin, näköinen ja oloinen.


Täysin "daun tu ööth" tyyppi näemmä, ja tuli itsellekin mieleen tuo kenet se mainitsi, eli Halme, heti kun kävi ilmi mitä tuossa loppupuolella ilmi käy.



Ja hienoa että Ilja saa sanottua että Suomi vastaa Neuvostoliittoa ja Pohjois-Kakkalaa, EI mitään läntistä valkoisten IHMISTEN maata.


Finuiitit on PELÄSTYNEET Iljaa kuten ne pelästyy omaa varjoaankin ja pieruaankin ja kaikkea mikä viitaa mihinkään TODELLISEEN.


Niinsanottu "vanha valta"  siinä vain PANIKOI ja säpsähtelee ja sätkii omassa hysteerisessä pelossaan, eikä ymmärrä itsekään MIKSI.
MINÄ ymmärrän, mutta minä ymmärränkin aina KAIKEN, minä olen abaut Buddha.
ONGELMA on että tyhmiä on ääääääääääääääääääääärimmäisen vaikeaa opettaa, sillä tyhmä on nääs TYHMÄ. Kuin kissa, on tyhmä äärettömän yksinkertainen ja RAJOITTUNUT, eikä siksi KÄSITÄ ja NÄE ja näin edespäin, sitä mikä taas minulle on ihan itsestäänselvää triviaalia ja mundaania faktuaalista jokapäiväistä olemassaoloa.
Kissa ei ymmärrä edes vaatteita, ja tyhmät, esim kytät, sitä ettei elämä olekaan HEITÄ ja HEIDÄN keskenään muille laatimia käytössääntöjä ja "lakeja" ja sen sellaista varten. Tämä on IHAN OIKEA yllätys tyhmille !!!






Minä voinkin nyt antaa Iljalle ja lukijoille, keitä olettekin. ... ilmaisen opin. Yksi entisistä "lempiblogaajistani" eli eräänlainen "katuviisauden" guru   Marc "Elukka"  sanoi pitkässä kirjoituksessaan jostakin ...mistä lie, missä hän käsitteli sitä kuinka naiset aina muuttuu hysteerisiksi tai alkavat pelätä tai raivota, KUN uroksensa alkavat ihan oikeasti tapella keskenään ja se tytsy huutaa siinä vieressä ja yrittää saada sitä urostaan kontrolliin, että se SYY  ===>  MIKSI nainen käyttäytyy niin, ja tämä on sangen länsimaalainen juttu(!), on sangen yksinkertainen. Se on niin "simppeli" että kun sen kuulee, kuten KAIKKI "katuviisaus", se on aian ILMISELVÄÄ nopeammin kuin salama iskee. Se johtuu siitä että naiset / tytöt LUULEE että heillä TODELLA ON jotakin eriskummallista VALTAA ja jokin lähes "taikavoima" miesten ja poiken yli, ymmärtämättä että tämä valta on LUOVUTETTUA ja VÄLIAIKAISTA ja se PÄTEE VAIN niin kauan kuin uros HALUAA, mutta se ei oikeasti OLE MITÄÄN. Se loppuu kuin seinään, jos uros ei enää halua olla kyseisessä lumossa tai vallassa, ja jos hän itse ei saa mitään vastineeksi, ja TÄMÄN OPPIMINEN on  ===> TRAUMAATTISTA naisille, sillä todellisuus ei enää vastaakaan niin kuin se yleensä on vastannut, ja asiat EIVÄT mene OLETUKSEN ja odotusten mukaisesti. Tämä vastaa kaiketi sitä että ajaisit fillarilla moottoritiellä, siis prätkällä, 100 Kmh ja päin "siltarumpua" tjns. Se on YLLÄTTÄVÄ ja järkyttävä toisinsanoen, mitä nyt näihin "mitä helve..!?" juttuihin tulee.

Sama pätee AIVAN. KAIKKEEN. Mistä "tavalliset ihmiset" eli ne paniikissa hienoissa autoissaan ja kodeissaan todellisuuden LAAAAAJUUUUUTTA piileskelevät pienet sadistiset vitun rotat, eivät ymmärrä mitään. Tai mitä eivät ODOTA. Tai "Suvaitse", kuten esim se että minä EN NÄE neekeriä sellaisena kuin Marxistien PROPAGANDA jota he ovat 1960-luvulta lähtien MÄÄRÄTIETOISESTI ja TAHALLAAN harjoittaneet, haluaa - vaan minä NÄEN ihan ITSE mikä nekru on. Ja se ei ole MITÄÄN sinnepäinkään miten minun HALUTTAISIIN se näkevän. TE olette niitä RIKOLLISIA ja PAHOJA, jotka vääntelette ihmisten maailmankuvaa ja ymmärrystä asioista ja sumutatte ja pimitätte ja saarnaatte ja sanelette ja kiellätte ja sölkötätte vaikkette tiedä mistään mitään. TE olette niitä absoluuttisia moitittavia Saatanoita ja saastoja ja sekopäitä ja hulluja hengenvaarallisia, kuten kaikki panikoiva yleensä aina ON.

Te seisotte TYHJÄN päällä ja joko tiedättekin sen, tai ainakin jotenkin "alitajuisesti" aavistatte sen.
Mutta koska ihan ihka oikea MUUTOS oikeasti PELOTTAA teitä ihan vitun totaalisen helvetisti, te menette kuolleena kalana virran mukana, suoraan kaiken muun hule ja paskaveden mukana sinne mihin nyt sellainen mutavelli sitten kerääntyykään. Luultavasti jonkin tehtaan liepeillä lilluvaan jätevesialtaaseen johon johtaa kaikki kaupungin viemäriputket, joissa myös mutantit suurelta osin asustaa kesäisin. Siis kesäisin lähinnä ja nimenomaan.

Toisaalta... ei mutantista kyllä koskaan tiedä. Ei niistä osa tunne edes kipua.. ja kylmähän on yksi KIVUN versio ...joten ?!... hei ?... huunous.

Enkä ole kyllä käynyt tarkistamassakaan asiaa.. joten en  tiä...hahaha hah hh aHAHAHAaaaa!! Aaaah.. Oijoi.
Juhan Af Vittupää ("Vartiainen") se ainakin luullakseni asuu viemäriputkessa, tai sitten "Eduskunnan" pöntössä. Ei puhujapöntössä siis. Vaan vessanpöntössä. Viereisessä kopissa on kai se Hakulisen Jussin HIIIRRRRRRRRVIÖÖÖÖÖÖÖÖ !!!! Jumalauta !


Eniwei, finuiitit vaan kiukuttelee koska haluaisivat elää kuten neekeritkin ja inkkarit, "kuten esi-isät elivät" joskus silloin kun ihminen ja saurukset kävelivät rinta rinnan. Se on heistä vain sitä "khuuleinta laiffii", ei sisällä ja siististi asuminen ja vapaus ja kunnollinen ja monipuolinen ravinto ja musiikki ja vaatteet ja avaruudentutkimus ja sen sellainen, vaan jurtassa peloissaan kyyhöttäminen ja pomoherran sokea ja kyseenalaistamaton Totteleminen, pippeli nöyränä pakettina housuissa, jottei ISOmuna suutu, ja sen sellainen myötähävettävä typerä alaston villi vitun imbesilli aliapinain vitun vouhotus.
Toisinsanoen neekerten elämä; SE on "politiikan" ja kyttien ja "lakeijoiden" eli SAAAAAATANANPALVOJIEN ja Satanistien ja ilkeimpien ja pienimunaisimpien ja sieluttomimpien vitun VITTUJEN mitä maa päällään kantaa, se oikea tavoite. SE se ON, uskokaa vain kun MINÄ SANON NÄIN, sillä ei ole MITÄÄN, ei MITÄÄN, arvoa mitä HEIDÄN omasta paskalävestään tulee. Se on silkkaa PAHUUTTA ja apinan persoonallisuushäiriöistä ilkikurista kusipäisyyttä ja "mullon oikeus kurittaa sua!" ylimielisen omahyväisen koppavan (kytän!) asenteen julkituloa.
"Suu puhuu sydämen kyllyydestä". Tosin ei heillä sydäntä OLE, mutta muuten.


MULLON  SUUREMPI OIKEUS(!)  MURHATA Poliisikytät, KUIN heillä puuttua minuun M I T E N K Ä Ä N ! Tai sitenkään. Kirjoitinkohan tuon nyt tarpeeksi SELVÄSTI ?!?!
P A L J O N suurempi oikeus. Aivan siis RAJATTOMASTI suurempi. Muttei PAHUUS VÄLITÄ(!) toisten olentojen "oikeuksista", jotka siis tulevat JUMALASTA / luonnosta, EIVÄT mistään VITUN VITUN VITUN VITUN VITUN SAATANAN "laeista" vitun kusipäät älykääpiöt valtionpalvojat finuiitti-paskapääpakanat Perkele !

Jumalauta uskokaa huviinne että teitä on aivan häkellyttävän ja pöllämystyttävän käsittämättömän TOTAALIVAIKEAA ja äärimahdotonta opettaa ja suoristaa !! Teidät on peloteltu ja VALEHDELTU ja manipuloitu niin totaaliselle vitun kusipäiselle perkeleen mutkalle ja niiiiin piiiiiiitkältä ajalta, etten näe kauheasti "tsäänssejä" enää parantaa teitä.
Mutta ehkä nykynuoret kasvavat, jollei Uus-Suomalaiset murhaa heitä ennen sitä,  älykkäämmiksi kuin primitiivivanhempansa. Jotka elivät "eläintekin kanssa sovussa" (ja hässivät niitä) jne. Söivät kun POMO salli, ja paskansivat abaut  ikkunasta ulos. Kuten sityvasurit.
Ja mihin he yrittävät totuttaa Meidät Kaikki pikkuhiljaa, ottaen nääs sellasia tosi OVELIA(!!) *tisrk* tshihihii, vauvan askelia, jottei sitä ollenkaan ......HAVAITA !

Enkä mä ainakaan kyllä  ..... haloo .... ?...   mitään nää ? Onks siä joku ? Hei ?! ...haloo ..... APUA !


Vitun kyyristelevät IDIOOTIT.

HAISTAKAA VITTU !



Mutta kuitenkin, tuo video oli se oikea aihe tässä siis.
Ihan jees, mutta aika helvetin amatöörimäinen kokoonteipattu tekele. Mutta sellaista vanhat finskit vain tekee, sietäkäämme sitä. Nykyskidit kyllä handlaa tyylikkäämmin tuon kaiken. Tosin ihan hieno lamppu ja tuo huone sinänsä. Ääni tosin katoilee välillä johonkin kaaaauuuas taustalle hipihiljaa supisemaan, mutta ainakin siitä saa selvää siltikin.



Katsoin ennen tuota videota, sekalaisia musavideoita ja niiden pätkiä, mm  80-luvun biisejä jne, ja jumalauta kun siirtyi kasarin Amerikasta 2018 suomeen, se oli kuin saapuisi jostain riehakkaan hyväntahtoisen ja vapauden intoisesta sivilisaation ympäröimästä ....jostakin, johonkin vitun Unholaan. Johonkin helvetin Neuvostoliiton kommarikolhoosiin missä kaikki suurinpiirtein porua vääntää 24/7 olemassaolonsa vitun totaalisen kurjuuden ja jatkuvan "geshtapon" pelon takia.
Ilja nyt piti ittensä ihan hyvin koossa sentään. Paremminkin sitä voisi koossa ja läjässä kyllä pysyä, mutta tuo on vielä suomlannissa melko HYVIN !


Kuten nyt jo kaikki kai tajuatte; ei kommunismi valitettavasti kuollut 1945 vaan muunteli vähän nimeään ja "imagoaan" ja metodeitaan ja muutti LÄNTEEN. Vitun "ovela" Perkeleen pikku paska saatana.


Kiva että saatiin sitten se kimppuumme ! Hei. Kiitti vitusti !
Thänx-a-lot !


Kiitti kun olette noin vitun tyhmiä ja HEIKKOJA ja naurettavan NYNNYJÄ ja luulette jonkin Suuren Katastroofin saapuvan, jos ETTE käyttäydy tunkkaisen ahdasmielisesti ja muita toruen ja tukahduttaen ja ahdistellen ja palvo Jumalan Vihollisia eli VALTIOTA ja sen kätyreitä...........joita tuskin tarvitsee erikseen enää nimetä. Työ tiiätte jo.







Ei KETÄÄN kiinnosta ryhtyä ANARKIASSA "kaoottiseksi" ! Ei kertakaikkiaan KETÄÄN. Muita kuin niitä jotka OVAT jo muutenkin sellaisia, eli "rikollisia", eli MUTANTTEJA. Ja JOS mutantit vain KERÄISI yhteen nippuun ja laittaisi esim reservaattiin ===> KAIKKI "rikollisuus" loppuisi sinä päivänä kuin seinään. KAIKKI. Paitsi joku saattaisi kyllä ajaa satasen alueella esim sataa kahtakinkymppiä ja myös kävellä päin punaisia, etenkin yöllä, keskellä yötä ja kesää. Ja näin, mutta se tuskin HAITTAA SINUA ?!?! Ellet ole totaalinen kusipäinen ääliö mäntti, kuten minun naapurini. Joka näyttää luulevan että HÄN on vastuussa siitä miten KAIKKI muut käyttäytyy, kuten siis kytätkin. se on yhtä ällöttävä ja rumakin kuin kyttä, muttei yhtä kyvykäs kiusaamaan ja ahdistelemaan, kytissä ON kuitenkin ihan niitä sellaisia fyysisesti hyvinkin ISOJA ja hankalia vastuksiakin, naapurini taas potkisi kuolleeksi sen vaimokin luultavasti.

Luulisin että te aiotte ihan ITSE(!!) revetä ja SEOTA JOS siihen mahdollisuus ilmenee ja tulee. SITÄ te pelkäätte; ITSEJÄNNE, ette niinkään mutanttia.
Ja nekin on melko VÄHÄISIÄ ongelmia jos niitä ei ITSE   ===> SUURENTELE ja niitä edes yrittää sietää ja suvaita, ne AISTII sen. Ja monasti jättävät sinut täysin rauhaan.
Muslimeista tosin en voi luvata samaa. Eritoten jos niitä on useita ja sinä olet naaras; ÄLÄ käännä niille selkääsi. Vaikka Stadin "vihreät" kusipäät sitä kuinka haluaisi.





Ja P.s Halla-Aho siis ON jonkinsortin kusipää ??! MV ?!?!?
NYT menee jo senat sakaisin !
Mihin tässä enää VOI luottaa ?!?! Muuhun kuin itseensä toki...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti