perjantai 11. tammikuuta 2019

Mars-äijän video Kuusta

https://www.youtube.com/watch?v=gFpXyLhLLJk

Tuo on mielenkiintoinen kanava / heppu, ja sillä on hämmästyttävän hyvät silmät noin vanhaksi ja rillipäiseksi !

Sen kun koetatte KUMOTA noita sen löydöksiä ja "väitteitä" kuten niitä "politiikan / median" todellisuudessa kutsuttaisiin.


Mielenkiintoinen tuo tuon ajatus, en ollut tullut ajatelleeksi asiaa NOIN, mutta että voi hyvinkin olla eräänlainen "avaruuden Y.K" olemassa, ja nämä samat "elitisti"kusipäät pitää SIINÄKIN ohjaksia käsissään ja TIETOJA yms ITSELLÄÄN ja toruu sitten niitä PAHOIKSI jotka yrittävät kuten Robin Hood, ottaa varkailta ja antaa takaisin uhreille. Se psykopaattiämmä Amerikasta tuli heti mieleeni, jonka idiootti seksuaalirikollinen mieskin oli pressana siellä ysärillä jne.


Eniwei, tämä KAIKKI on osa sitä TODELLISUUDEN "illuminatia" ja SITÄ VASTAAN(!!!) Trump tekee jumalauta aivan KAIKKENSA ja kokoajan ja tauotta ja uhraten sille kaiken, ehkä henkeään myöden, ja SIIILLLTI vasurit ja muut kusipäät änkyrät ei osaa kiittää eikä pysähtyä hämmästelemään Trumpin saavutuksia tms, vaan kiukuttelevat vain "kuin" inttävä älykääpiö känkkäränkkälapsi ja sölköttävät niin myötähävettävän ääliömäistä typerää koiranpaskaa etten tiedä miten enää edes reagoida. Ja KENELLE herran tähden ne sitä propagandaansa oikein SUUNTAAVAT !!!!!!!!!!!!!!!!?
SITÄ minä en käsitä !!?!?! MIKÄ vitun Yleisö™    Tuolla Jossain   oikein ON, jolle sitä paskaa truutataan ja suolletaan 24/7/365.




Mutta kuitenkin, kiinnostavia nämä tämän äijän videot, eritoten jos ei muutakaan ole niin noihin suosittelen uppoutumaan ja opetelkaa ITSEKIN fotoshopit ja muut ja katsokaa ITSE. Ja OPPIKAA ITSE, eli vasurit voi hypätä tämän osion yli ja venata Valtiota, niin nin opetelkaa ITSE mikä on mikäkin, mikä on "pikseli" ja "kompressiomerkki" eli kaiketi suomeksi "pakkausmerkki" tai jälki, ja mikä on kuvaan teknologian takia ilmestyvä "artefakti" ja mikä ON itse siellä paikanpäällä, tässä tapauksessa Kuun pinnalla.



Sen minä TIEDÄN sanoa VARMAKSI että; teille ei TOD! näytetä sitä mitä KAIKKEA Kuussa(kin) OIKEASTI ON. Sen minä ihan lupaan ja vannon, kautta minkä vain.
Saatte sanitoituja "postimerkkimaisemia" sieltä missä niitä mulkosilmiä ja niiden installaatioita ja niitä "kenkälaatikkorakennuksia" nimenomaan joko EI OLE tai sitten ne vaan "taitavasti" naamioidaan ja sutataan kuten tuota kuvaa, fotoshopilla tai millä lie, ja näytetään märehtivälle hoi polloille ja sanotaan että "näättex ny? ei MI-TÄÄN nähtävää!! Otetaan lisää nekrui!".





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti