perjantai 11. tammikuuta 2019

Lehdistön hyeenat vs Trump

https://www.youtube.com/watch?v=8uDsAzqbAE0


Vittu mitä lapsellisia räkäpäitä paskaläjiä nuo on !! Jumalauta USKOMATONTA ! Mutta tuollaisiksi "Dodoiksi" sitä kasvaa imbesillit liian vakaissa oloissa.

NOIN puhutaan "lehdistölle" minimissään, joka tapauksessa ! Hyvä Trump !! Tuokin on vielä liian kohteliasta.
Mutta sanoi ihan suoraan että nuo "demonikraatit" on ainakin osa, ihan OIKEASTI  HULLUJA. AHAHhaaa, sitähän ne ON.

Kuten joku kommentoikin, samat asiat jankattiin tuossa useaan kertaan, vaikka Trump vastaa johonkin kysymykseen, nuo lapselliset änkyrävitut kommarin kusipäät inttäjät ei vain KUULE ja inttää ja toistaa ja honottaa ja toistaa vähän lisää. Turpaansa ne ansaitsee ja VITUN LUJAA ja nopeasti, ja se on niin minimaalinen hinta ettei niillä ole mitään tajua miten helpolla pääsisivät jos sillä selviäisivät !


Mutta että jukolauta tuo äijä pitäisi saada TÄNNE ! Suomi jos mikään, TARVITSEE Trumpin !!! Amerikka on sentään raunioinakin AMERIKKA ! Suomi on VAIN Suomi. Tai ehkä Ryssä.



Tässä muuten yksi lukemisen arvoinen Feisbuuktuliainen tähän sopivasti...






Ja SIIIILTI, jumalauta, suomenkin "mediaksi" kutsuttu häirikkövasurien suojatyöpaikka, KEHTAA(!) jumalaut kutsua T R U M P I A kaikista maailman asioista ===> VALEHTELIJAKSI !!!!!!

Ai miin... se on jo Saatanallisen Satanistisen nurinkurista. Se on "kuin" valehteleva murhaaja syyttäisi Jeesusta valehtelevaksi murhaajaksi !! Ei se siitä juuri pahemmaksi ja hävyttömämmäksi ja Luciferiaanisemmaksi ja ilkeämielisemmäksi ja umpisokeammaksi mene !! Se on jo niin ärhäkkää pahuutta etten itsekään luullakseni uskaltaisi. ....tai jos uskaltaisin, en missään vitun nimessä tekisi niin. Ja MIKSI IHMEESSÄ TEKISIN ?!? Tai KUKAAN ?!?!?!?!?!

Mutta kun on nurinkurinen arvoton vitun kusipää....niin... sitä sitten vaan ON. Ei kai sille itse sitten mitään mahda ?

Munakuonon Petteri tai Herliini voisi tietää.
Kiehukoot paskassa(an).





Ei voi kuin kadehtia tuota tyyppiä. Suomlanti sen kun uppoaa syvemmälle ja syvemmälle EeUun tahmeaan ruskeaan älykääpiömäiseen tukahduttavaan persereikään, ja Julistaa Juha Paskapussi Pipilän myhäilevällä leveällä seinähullun ja ilkeän körtin suulla että "me ollaan ittenäisii ja jou!" ja "me tienataankin tällä ja näin".
Sillävälin Amerikassa; Trump kutsuu "mediaa" ihan "mediassa" ja päin naamaa, valehteleviksi luihuiksi lapsellisiksi ja hulluiksi ja vihollisiksi, eli puhuu totta ja suoraan. Joka saa hysteeriset demonihyeenat säpsähtelemään kiukusta, kuten kaikki "esiinmanatut demonit" ja kiusaajat ylimalkaan.
Suomalainen sanontahan SANOO kyllä, jos vain HALUATTE KUULLA, että "konna ei halua tulla kutsutuksi konnaksi" !!



HAHA ahahaaa :) totisesti !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti