keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Rump vs Ihmissalakuskit

Feisbuukin tuliaisina löytyi nyt tällainen kuva tuomisiksi. Toivottavasti kelepaa !





Muuutta emmmmmmmmäänytiä ! Kannattaax "Median" eli rappiovalehtelijoiden ja juonittelevien älykääpiöiden jotka halusivat olla __________ (jotain muuta kuin "toimittajia") nyt tuota niin mainita ?!?!

Vai jos vaan jatkaisitte sitä tympäännyttävän kakaramaista vitun Marxistista Chihuahuamaista räksytystänne ja sälytäisitte KAIKEN, aivan KAAAAIKEN, Alexandrian Kirjastosta Rooman Paloon ja Konginkankaan Bussiturmaan, Trumpin syyksi ja laittaisitte siitä aina sen sellaisen kuvan missä se ikäänkuin "viittaa kintaalla ihmisten huolille" mitä olette nyt viimepäivät käyttäneetkin ?!

Tehkää niinkuin alhaisimmaksi ja Luciferiaanisimmaksi ja ilkeimmäksi ja Satanistisimmaksi eli "poliittisimmaksi" ja "poliittisesti korrekteimmaksi" näette, vitun umpisokeat apinanpaskahousut kusipäät sekopäät läskipäät idiootit kusiaivot vitun vinopäiset villit vittupäiset lantasäkit paskaläjät ääliöt älykääpiöt paskantärkiät vähälahjaiset pikkusieluiset histrioonisen ylimieliset neuroottisen kaoottiset ja kakofoonisen tyhmät ällöttävät ääliöt ja moukkamaiset inhottavat vitun nilviäiset torakat ja mudan toukat hysteeriset hätkähtelijät.






Mutta että KATSOKAA ^^ ihmiset !!! Ja vain TÄSSÄ  AJASSA !!
K U V I T E L K A A  mihin tuo ylipätevä höyryveturi tai luotijuna pystyy kahdessa "kaudessa" !!! Vittu sitä ei tule saamaan enää KUKAAN koskaan kiinni !!
Ja väsähtäneistä Marxisti-Satanisti vasureista ei ole kuin mankumaan kuin TYHMÄ ja PAHA ja "vitsi" Trump on !!! Se kertonee teistäkin tyhmimmille jo aivan KAIKEN heistä.


Heidän tulisi olla jossakin pipipäiden laitoksessa tai reservaatissa, ja kulkea vain seinien vieriä ja istua päivät vain jossakin maassa. Siten he olisivat kaikkein VÄHITEN haitaksi.
Tuhlaten silti ruokaa juomaa ja ilmaa.






Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti