tiistai 15. tammikuuta 2019

Murjaaniraiskaajia pitkin mediaa

En jaksa kuvankaapata ja laittaa tänne kaikkia noita, mutta jumalauta että johan kääntyi kelkka ! Perkele YHDESSÄ yössä ja päivässä.
Nyt oli monta tapausta HETI kaivettu taskusta esiin Oulua ikäänkuin pahoitellakseen, siinä missä ennen olisivat kailottaneet että "pieniaivoinen Naaatsiii ! Rasistit ei o tänne tervetulleeeitaaaa!" yms.

KAIKKI ME TIEDÄMME että "ulkomaalaiset" eli  RUSKEAT apinamaiset ulkomaalaiset, RAISKAA ja ryöstelee ja kähmii ja tekee kaikkea sellaista "post-apokalyptisen" totaalirikollisuuden kaltaista mitä Normaalit Ihmiset  pitävät Anarkian Ja Kaaoksen perikuvana.
SITÄ ne TEKEE, se on SE mitä ne ON ja TEKEE. Koira haukkuu ja haistelee, ählämit raiskaa ja murhaa ja tappaa ja irrottelee päitä ja polttaa ja heittelee happoa naamalle ja luultavasti spermaa pitsoihinsa jne. Sitä NE TEKEE.

MITEN herran pieksut tästä tuli MITENKÄÄN     E P Ä S E L V Ä Ä  teille yhtään ylipäänsä, hetkeksikään !??!
MIKSI teihin TOIMII aina, kuin junan vessa, "aivopesu" yms !??!



Vitun nilviäiset tollot ja idiootit.



Hei; teidän EI tarvi tai PIDÄ alkaa miksikään "koviksi" ja tiuskimaan kaikille tms, miten yleensä sitten reagoitte jos reagoitte, teidän tulisi tulla TIETOISEMMIKSI olennoiksi an sich, ja ottaa lungisti ja keskittyä omaan elämäänne ja olemaan vain PAREMPIA ylimalkaan, SIINÄ kaikki.

Tuo ^ on se ihan perusjuttu siellä pohjalla. Sitten tulee muut "toimenpiteet".


Mutta kuitenkin, mitä tuohon median alhaisuuteen nyt sanoa sitten ?....Vittu minkä kaiken teitte.


Emmäjaxa.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti