perjantai 11. tammikuuta 2019

Nigel F vs Eu-kommarit (taas)

https://www.youtube.com/watch?v=oY4HwXY7UYM


Tarviitko tuota paremmin sanoa !?!

Ja KATSOKAA tätä SAATANAN paskaläjää kuvottavaa ällöttävää vitun ällötystä ja kuvotusta ja mitä lie vitun peuranraiskaajaa...



" Fä fä KRÄH fäh säh RÄH! ...KRÄH-ÄH ! "



TUOLLE ^^  KO(?)  vastenmieliselle ärtyisälle saatanan koiranpaskassa elävälle ameeban ja aivottoman zombirotan välimuodolle, "vannotte uskollisuutta" ja OLETTE jotenkin ...uskollisia tjns !?
Minä en tiedä ampuisinko edes tuota, tuo on niin kuvottava. Se pitäisi vain heittää tuleen, kuten viikingit teki vainajilleen.
HUOMATKAA muuten melko osuva NUMERO tuolla taustalla ! HAhahah hahaa, siitä puutuu vain yksi kutonen vielä, ehkä se on tippunut jo pelistä pois, kuten kohta pritit ja italiaanot,  ja monet eivät ole ollenkaan mukana koko totaalisotkussa.


AATELKAA miten oksettava ja vaivaannuttavan alhainen sellaisen änkyräkusipääkommarin "ihmisen" täytyy olla, joka INHOAA Amerikkaa ja VAPAUTTA ja AJATUSTAKIN Jumalasta ja "kansallisvaltiota" jne, mutta diggaa olla tuollaisen ^ saatanan kostonhimoisen pikku paskajyrsijän koulukiusatun saastan sontanörtin palveluksessa ja KOMENNOSSA.
Ei MITÄÄN tajua, ylpeyttä, tietoisuutta tai mitään. Polyyppikin on merkittävästi YLEMPI kuin tuo ^ ja seuraajansa. Aivan KAIKKI niistä.

Parasta kaikille olisi vain jos Naizl ei menisi tuonne huoneeseen, vaan joku ählämi ja räjähtäisi siellä, räjäyttäen koko Saatanan puulaakin ja kaikki sen sisälläolevat  absoluuttisen häikäilemättömät Kansainväliset Rikolliset.

Rehniön kusipää mukaanlukien, joka saikin tuossa kieleellisesti selkäänsä heti kättelyssä, Faraazilta !
HAH HAH HAA ja helvetin hyvä niin !








AATELKAA hei viä, jos vielä olette langoilla, Pipilät ja muut paskapussit sitä että TUOLLAISIA ^^   te Edustatte ja puollatte, ja Ahot ja pallinaama Lipposkan liejupaskat ja muut yrmeät mulkut Neuvostomaailmasta, eli Helvetistä vailla huumorintajua tai muutakaan sisltöä ja tajua, ja Niinistön kierosilmäinen haalea kieromulkku, että TUOLLAISILLE te SYÖTITTE saatanan Juutalaisten Lemmitkit, ihan tahallaan suomen !!!
Jonka takia mm esi-isämme soti 40-asteen PAKKASESSA; MURHATEN ihan OIKEASTI Ryssiä ihan oikealla kiväärillä jne, ja tullen itse murhatuksi, JOTTA te saatanan ryökäleet ja häikäilemättömät mulkut saisitte sitten ...?...harrastella.
Myöhemmin.


Teiltä puuttuu TÄYSIN sellainen kuin "pelko". Te ette näy OSAAVAN PELÄTÄ hoi polloita.
Teidän siis täytyy USKOA olevanne  Sallimuksen ansiosta "johdossa" ja samalla sen suojeluksessa JA de facto kuolemattomia.
Mutta esim ....mmMmmm... luodit(!) olisi eri mieltä.

MUISTAKAAHAN tämä. Ei nouse kusikaan niin helposti ja nopiasti daijuun !




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti