torstai 10. tammikuuta 2019

Paul Josefin uusi video

https://www.youtube.com/watch?v=MDAjEaFPnwY


ÄKKIÄ !! Haluaisitteko nyt tulla aukoon turpaanne ja repiin päätänne siihen VITUN vasurin kusipäät ?!?! Kenties Petteri-Riitalan-Munakuono ? Herliinin PASKALÄJÄ oletko kuulolla sieltä Kuumasta Ulottuvuudesta vitun LÄSKIPÄINEN kusipäinen kuriton kakara ja absoluuttinen äklöttävä PASKA ?!?!
Onko teillä kenelläkään mitään sanottavaa nyt ?!?!



Jumalauta jos LOPUN AJOISTA puhutaan... . HA HAHAHaaaaaaaaaaaaa.....







AATELKAA miten ABSURDIKSI kaikki on mennyt !! Tai sitten se ei ole MENNYT, vaan se vain on PALJASTUNUT. Samapa tuo,  nyt MINÄ sanon että vanha maailma ei VOI / saa enää jatkua.
Ja "poliitikot" ja raha"eliitti" ja kytät ja muut demonit ja  aggressiiviset öykkäriloiset ON POISTETTAVA. Vapauden on nyt vain kaikesta PELOSTANNE huolimatta VAL-LIT-TA-VA.

Ja KYLLÄ, mutantteja TULEE OLEMAAN !!! Jollei niitä poisteta. Ja KYLLÄ; joku tulee AINA kuolemaan ! Ja KYLLÄ; se voi olla SINUN lapsesi, se typerä perkeleen rasittava paska, tai se voit olla SINÄ !









Entä sitten !?!?

Luulitko että ELÄT IÄTI materiassa ?? Luulitteko että TÄMÄ ELÄMÄ on SE MILLÄ ON MITÄÄN VITUN VÄLIÄ ?!?!

Vittu minä sitten vihaan teitä, jumalauta saatana sentään ! Kritus vitun perkele mikä SIETÄMINEN teissä on ollut !!
Ette totisesti uskoisikaan, ettekä osaa kuvitellakaan, mutta ehkä  sielä "hengessä" sitten saatte tietää.

Te MAKSATTE tästä, kuten olen sanonut.



Pitäkäähän huoli nyt TÄSSÄ laiffissa jo sitten, että nuo koiranpaskat jotka leikkivät Jumalaa; saavat ITSE MAKSAA !!!!

Syytäkin Saatanan Rakkikoirat olla peloissaan. Se on teille marginaalisen rangaistuksen mikronskooppinen versio siitä mitä PITÄISI tapahtua, mutta älkää huoliko, te SAATTE kyllä omanne sitten "siellä".
Siellä mihin juuri kukaan ei enää edes USKO, ja mistä vielä harvempi mitään muistaa tai tietää, mutta mihin KAIKKI päätyvät joka tapauksessa.
Nähkäämme SIELLÄ, SITTEN saatte lupani sanella MINULLE ja hyppiä "tietoinenne" minunkin silmilleni ja SANELLA suut silmät täyteen ! JOS siis olette vielä sitä mieltä mitä NYT olette. KAIKESTA.


Eniwei. Vanha Valta NURIN ja sen pitäjät linnaan, mieluiten loppuelämäkseen, se olkoon rankaisunsa ALKU.


Elä-vitun-köön keltaliivit !!! Ja VAPAUS !!








Ja Suomlannin MEDIA, NYT on tasan ninkun NYT aika VALITA PUOLENSA. Niinkuin siis ihan tasan "kansalaisodan" tosissaan.
NYT.

Teidän EI KANNTA, ja USKOKAA KUN MINÄ SANON(!!!!!) - teidän EI KANNATA enää kosiskella "vanhoja äänestäjiä" eli VALEHDELLA dementoituneille ja höperöille vitun tunkkaisille muinaismuistoille jotka on jämähtäneet LOPULLISESTI 1950-luvulle. SE on olevan teidän TOTAALINEN LOPPUNNE ja absoluuttinen tuhonne, eikä teitä pelasta MIKÄÄN.
Te OLETTE JO kuolleet, te vain saatte raahauduttua sisällänne ja "perinteissä" olevan jäänneinertian voimalla vielä hetken. Mutta kuolettava isku ON. JO. Annettu; luovuttakaa vain jo.
Suosittelen katoamaan johonkin "massaan", ja äkkiä sittenkin.

Mieluummin....kärsikää seuraukset. Se on OIKEIN.









HUIPPU VIDEO Paul !!



Great video Paul !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti