perjantai 11. tammikuuta 2019

EoW - Chemtrails - Kemikaalivanat

https://www.youtube.com/watch?v=xmJu-sWglI0

Tsiigatkaa nyt AINAKIN tuo jos muutoin vain määitte että "voi VITTU NE. ON. VAIN. NORMAALEJA! TIIVISTYMÄVANOJA HERRAN TÄHDEN PERKELE BLÄÄBLÄÄBLÄÄ!" vitun aivottomat naiivit idiootit.

Minä olen jatkuvasti koettanut sanoa että nin....mmMMM.... EI O.
Ei ne O normaaleja tai tokihan noihin on jo TOTUTTU kuten te idiootit AINA totutte alati kuumenevaan keitinveteenne, mutta MINÄ HUOMAAN aina kaiken, ja jos minä kiinnitän johonkin huomioni YLIPÄÄTÄÄN ===> se JO YKSIN TARKOITTAA että siihen suuntaan ja asiaan KANNATTAA KIINNITTÄÄ HUOMIOTA !

Minä synnyin ollen HEREILLÄ, siinä missä te uneliaat vitun vitut ette käsitä edes nukkuvanne tai haistaisi paskaa vaikka se olisi sieraintenne alla ja niiden täsmällisessä keskipisteessä ja tuuli puhaltaisi vienosti yläviistoon ja lämpimästi kohti sinua / teitä.



KATSOKAA nyt jo vittu noita "Y.K:n" yms silkkoja LOGOJA ja SYMBOOLEITA, jos ne EI herätä teissä jonkinasteista "hyi VITTU!" kauhistusreaktiota; ette ole hereillä vaan nukutte Ruususen Unta ja uskotte mitä Median™  satusedät teille suoltaa.
Hei muuli; niillä jotka "median" OMISTAA, niin nin niillä on M I L J A R D E J A  ja ARMEIJOITA yms käytössään ! Mitä sulla on ? Auto osamaksulla vai ? Tai jotain sen suuntaista. Vitun ääliö saatana.

Mutta uskokaamme vain tuntemattomien ja nimettömänä pysyttelevien Ziljardöörien humanistiseen ihmis ja eläin -läheiseen yltiöpäiseen moraaliseen hyvyyteen ja vankkumattomaan hyveeseen ja siihen ettei moiset ultra-rahavarat korruptoi heitä missään vaiheessa vaan että raha velvoittaa tjns ! Se on hyvä tiä se ! Olettaa kaikkee.

Jiiihuuu.










Sillävälin todellisuudessa; minähän sanoin että nämä "kemikaalivanat" ON ....JOTAKIN. Ne EI OLE mitään vitun normaaleja lentokoneenpieruja tms, vaan ne ON(!) JOTAKIN. Bariumin olen kuullut jo 2000-luvun alkupuolella niihinliittyen, mutta en muistaakseni tuota alumiinimyrkytysjuttua, ja HEI; onko TEILLÄ itsellänne kenties jotain noista OIREISTA?!? Jotakin ..."vain jostakin!" jotakin selittämätöntä ja outoa ja yht´äkkistä !?!?...
En nyt sano että itselläni olisi mutta..... taitaa olla.  NYT asiaan tuli selvyyttä, se siis ihan SATAA PÄÄLLENI jos liikun ulkona.




Ja HEI ! Mikä toinen ällistyttävä SATTUMA; sanojen Barium ja Alumiini tuo yhdistelmä ===> "BaaL" eli Lucifer eli Piru eli Perkele eli Saatana eli Paholainen eli Beelsebuub ja mitä näitä nyt on huru mykket näitä nimiä sille VITUN NILVIÄISELLE saastalle paskaläjälle luuserille idiootille kusirotanpaskassa sekoilevalle vitun mädälle toukalle inhotukselle ja rumilukselle vitun nynnylle VALEHTELIJALLE ja vitun VARKAALLE.


Mut hei, älkää te uskoko mitään, elätte Varmassa Insinöörin Todellisuudeessa ....joten vetäkää vain SYVÄÄÄÄÄÄN henkeä tuolla ulkona. Eritoten jos näette pelkkiä yhdentekeviä viattomia toistensa kanssa isoja äXiä tekeviä lentsikanvanoja tms !


Minä näin sellaisen sisällä kerran jonkin "ufon", en osaa äkkiä sanoa sen muotoa mutta se oli jumalauta NOPEA !! Olen tainut tämän kyllä jo sanoa ...ja ehkä jopa montakin kertaa, mutta ketä se ylipäänsä kiinnostaa. Kunhan kaupasta saa popkornia ja mäkistä euron hamppareita ja Y.Koolta lisää nekruja, ja telkasta tulee jotain sielunvihollisten puuduttavaa ja typerääleikkivää PASKAA ja kaikkialla "soi" mitä kamalin ja etovin ja kauneutta vastaan vihamielisin VITUN "räppi" ....kaikilla hoi polloin paskapäillä kusipäillä paskahousuilla on niin muuu-kaaa-vaa.


Ja heeeiiiii, kai ny ne pelkät suihkarit tuhos ne pilvenpiirtäjät ja sen mihin ei osunut MIKÄÄN sinä päivänä, lokkikaan saati sitten joku heitetty tölkki tms. Niin ne vaan tekee hah-hah, ne pilvenpiirtäjät ! Heikkoa tekoa. Paperitiikereitä. Eritoten ne jenkkien alkuperäiset versiot, toisin kuin nämä nykyajan Peruskalliot Kiinassa ja muissa vitun vatipäiden paskamaissa.




Kiitti !








P.s ITSE KÄSITE "Chemtrail" niin nin  MISTÄ SE TULI !??! HAH H HAHHA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! Amerikan "Puolustusministeriöltä" ja Ilmavoimilta ! Notta KAPPAS NY PERKELE !
EI siis foliohattuiselta oikeistolaiselta äitinsä kellarissa, siinä kaunterstraikin peluun välissä.

Ja että asiaa liittyy  jotain nimeltä Y.K  JA(!) "Ilmastonmuutos" !! Eli siis HE =>> MUUT-TA-VAT(!) ilmastoa ja syyttävät sitten kaikkea mahdollista mikä VAIKEUTTAA IHMISTEN MANIPULOIVAA JA VALEHTELEVAA HALLINTAA GLOBAALISTI. Ja eritoten kaikkein älykkäimmät ja kyvykkäimmät ei HANKALIMMAT vastukset, eli me VALKOISET, MEIHIN on iskettävä kuin sika limppuun, SIITÄ tämä "ilmastovouhotus". Se on niin PAHAA ettei sanotuksi saa. Se on kommunismin ultrapahuutta satanismia taas kerran.
Ei Vanha Vihtahousu mihinkään ole MENNYT, se vaan vaihto kledjut ja nyt TE ette enää ymmärrä kuka on kuka.


Tämä takia te olette TOIVOTON armeijana PAHUUTTA vastaan. Te pidätte sitä FIKTIONA ja liian LAPSELLISENA tjns, ollakseen totta. Olette yhtä vitun totaalisia naiiveja ja häiriintyneitä tolloja kuin ne vitun vasurijyrsijät kusipäät käpyaivot jotka menee johonkin VITUN "irakiinkin" saatana julisteleen "ei pahuutta o olemassa!" hippipaskaa, ja palaavat kilon palasina ihan tasan totisen OIKEASTI kuin sen suomalaisen "paloittelumurhaajaämmän" uhri(t?) - jos palaavat ollenkaan. Ehkä ähläm-esiapinat SYÖ ne ? En tiä mutten olisi lainkaan yllättynyt.
Sellaisia ne alkeellistakin primitiivisemmät Perkeleen lapset ON. Jos et käsitä sitä, sinut tulisi lopettaa tai aidata johonkin reservaattiin; olet VAARALLISEN tyhmä.





Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti