maanantai 14. tammikuuta 2019

Pariisi



Pariisi !







Ahahahahaaaaajaijaijai.... voihan voihan...luoja.

Mikä ihme tässäkin nyt on, ettei Pariisi enää inahdakkaan !? Jos siellä ei pamahda Rauhaan Uskova-Maltillinen Ählämi™  niin sitten joku vitun patonki tai pitseeria. Ja se näyttää joltakin apokalypsinjälkeiseltä Helvetin tundramaisemalta ....se on kuin jokin Dystooppinen peli kuten tuubissa joku kommentoi. Se on pahemman(!) näköinen kuin siinä jossain pelissä, herran tähden.

Pariisi !


Kattokaa ny sitä perkele sentään, ja herran tähden !! Alanurkassa on sopivasti tuo murjaaniemakko, se sopii siihen kuin kuuluisi tuonne. Näkymä on kuin jostain vitun Mosambikistä, kun joku Suurlähetystö on TAAS pamahtanut ja romahtanut kun joku vitun _slamistien vatipääklaani tai heimo tai versio tai kultti on mennyt ja tehnyt kuten pedofiiliryöstäjänsä on käskenyt.

USKOKAA pois nykynuoret; Pariisi..vaikkei se ehkä ikinä(!) ollut PUHDAS an sich, mutta oli aikanaan sangen kaunis ja "pittoreski" ja tyylikäs Wanhan Maailman Kaupunki, yksi kaiketi kauneimmista. Nyt se on kuin jokin  sotatantereen sellainen armeijan ylimarssima ja runtelema savuava ^ raunio. TÄYNNÄ nekrua yms. Se on apokalyptisen dystooppinen näkymä.
Eritoten jos VERTAATTE.




Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti