tiistai 1. tammikuuta 2019

VIELÄKIN rakettilässytystä !!!

Ei jukolauta !! Ei vittu sentään saatana !!

Olette te kyllä niin KÄSITTÄMÄTTÖMIÄ vitun vittupäisiä vitun kusipäitä ettei sitä voi kuin sydän vihaa TÄYNNÄ ihmetellä !!!







Vittu te olette NAURETTAVIA !!


Jumalauta kuuuuuiiiinka nuhjuinen pelkurimulkku näivettyy eläissään tuollaiseksi vitun nyhveröksi Martaksi kuin noita parkaisuja laativat vitun ällöttävät "poliittiset" ilkiöt ?!??! Ja siis "lehdistö" on osa "politiikkaa" EI mikään erillinen ilmiö, toisin kuin hoi polloin harhaluulot heidän antavat luulla.


Eikö vaikutakkin siltä että noilla mulkuilla ei ole omassa daijussaan rauhaa ja asiat hyvin ellei(!) ne saa kitkettyä muilta lapsilta leluja ja vaputta pois ?! "Ikäänkuin" ne olisi niin Satanistisen inhottavasti ohjelmoituja saatanan vitun ärsyttäviä vittupäitä että ne vain kertakaikkiaan ON noin nurinkurisia, ja toimii VAIN tuhotakseen elämästä sisällön ja kaikilta kaiken eläväisen ja sielullisen ja välittömän ja omaehtoisen ja kykeneväisen ja hauskan !?
Eikö ??! Näin ON, ja siitähän ON kyse.

Ja POLIISI = HEIDÄN PUOLELLAAN. EI teidän, vitun naiivit tollot. Ne vaikka AMPUISI teidät, ennemmin kuin muuttaisivat hyperjästipäistä koiranpaska"mieltään", mitä kytällä siis ei OLE ylipäätään. (Muuten se ei olisi kyttäkään, ylipäätään).
Ja muistakaa aina kun idiootit sanotte VASUREITA jumalauta Anarkisteiksi(!!!), että Mykkäpaskakin halua suomeen "satoja kyttiä lisää". Vasurit TYKKÄÄ syvällä ytimettömässä "ytimessään" kytistä ja valtiosta ja "laista"; hehän ovat Fasismin MÄÄRITELMÄ, fa Christs sakes !

He elävät kiusatakseen itseään onnellisempia ja onnekkaampia ja parempia ja ylempiä ja merkittävämpiä ja edistyneempiä sieluja jne, sellaisia APINAT ON. Apina ei KÄSITÄ olevansa VAIN apina, se luulee että sitä jotenkin "syrjitään" tai "alistetaan" tai "ryöstetään" tjns, mutta se ON ====> VAAN APINA.

Sama juttu neekerin kanssa. Joka tosin ei ole EDES apina; se on vain neekeri.
Niinkuin noita ^ vitun molopäisiä mankuvia vitun vingutuksia kynäilevät saatanan "myyräihmiset" pikkunilkit.
Ei niillä ole mitään sen kummempaa motiivia kuten olen sanonut, kuin VAIN  muiden loputon ja tauoton kiusa ja haittaaminen ja nöyryytys ja alistaminen, keinolla millä hyvänsä. Niin kauan kuin heidän kuvottava ja Saatananriivaama epähenkensä heissä valitettavasti pihisee. Kuten he pihisevät noissa älykääpiöissä nynnyissä Julistuksissaan, kuin joku vitun MEGArumilus ja rutikuvan kekkanuuden MÄÄRITTELEVÄ "Mauri Pekkarinen" VITUN TYHMÄSSÄ VITUN TUPEESSAAN !! Tai peruukissaan, mikä vittu se naurettavuuden määrittelevä perkeleen tötterö siinä sen typerän juntin perkeleen pökkelöpäässä sitten onkin.

Tähän se JOHTAA kun KAIKKI pidetään hengissä / elosa ja "jutussa mukana", NAISTEN tahdosta, ja niinikään keinolla millä hyvänsä. Ne heikoimmat ja kusipäisimmät ja ymmärtämättömimmät ja typerimmät ja kuvottavimmat ja rumimmat vitun rääpäleet kipuaa tai laskeutuu, miten sen nyt ottaa, lopultakin aina sinne mihin TE NE PÄÄSTÄTTE; eli "päättämään" teidän ylitsenne ja "puolestanne".
Te OLETTE orjia. Ja koska netti on tarjonnut teille mahdollisuuden kuulla Vapauttavaa Puhetta, on "vallanpitäjät" eli muiden olentojen kohtaloiden anastajat, alkaneet tuntea sellaista INHOTTAVAA ...vallanmenetys(?), se sen nimi kai on, sellaista tunnetta.
Kidnappaajaa INHOTTAA kun se sen uhri ymmärtää vain ==> LÄHTEÄ.
Ja kytät ja valtio ON  ===> kidnappaajia ja orjuuttajia ja sortajia ja paimentavia paskapäisiä mulkkuja varkaita ja loisia ja maantieroistoja, ei MITÄÄN muuta.
Tämä on valittevaa vailla vertaa tai rajoja ja yhtä totta.

TÄMÄ maailma ON alhainen, eikä muuksi muutu.


Mutta kuitenkin, kaikki lehdistöksi kutsutun mulkkujärjestön jäsenet oikeasti ylenkatsoo ja INHOAA "yleisöään", ja pyrkii vain samaan kuin "valtiokin" lopunkaiken; sulkemaan sinut linnaan tjns.
HE ovat omassa apinan tajunnankaltaisessaan näet niitä Oiketa Kunnollisia. Ja SINÄ ! Sinä olet sen Alhaisen Maailman syöpäläinen ja haitta.

Ne on MYÖS niitä joita KUKAAN ei valitsisi koulussa sählyjoukkueeseensa. Ne on niitä vihoviimeisiä vitun NAHJUKSIA ja mitättömiä mulkeroita, joita kukaan ei voi SIETÄÄ. Jotka luultavasti harrasti jo ala-asteella jotain VITUN "taulukkolaskentaa" ja kulki kamalassa pystysuuntaisia raitoja sisältävässä paidassa, kauluspaidassa, ja krakassa ja isoisän perintö bleiserissä saarnaamassa jostakin myötähävettävän rutikuivasta kaikille muille, samalla kun ne "tupakkapaikan"  mulkut öykkärikörmyt nuoli pillua ja viritteli kyrpänsä lisäksi mopoaan, ja kaikki siinä välillä, minä mukaanlukien, teki jotain muuta. Yritti keskittyä OMAAN juttuunsa, mutta MOLEMMAT noista mulkvistin ääripäistä ei vain OSAA olla ja JÄTTÄÄ MUITA RAUHAAN. "Kiusa se on pienikin kiusa" näet. Ja "kurjuus rakastaa seuraa". SIKSI ne koettaa vedellä kaikkien ylempien jaloista, josko joku lankeaisi heidän säälittävälle ja ärsyttävän kamalalle tasolleen.


SIITÄ on tässäkin mankumisessa OIKEASTI kyse ^ !


Ja siitä että kaikki nuo säälittävät VITUN "kukmiehet" tekee mitä joku heitä tomerampi täti määrää.

Hei ! Tässä on teille kukmies !





Saa-TANAN vitun LÄSKIPÄINEN Perkeleen PERKELE !






Joka ^ lieneekin heille tuttu näky. Tyyliin; joka kerta kun erehtyivät ylä-asteen pihaan.






Kerätkää vitun rehvelit luunne ja pensselinne ja kusinen päänne ja raahustakaa vain vittuun sieltä. Ihmisiä häiriköimästä VALHEILLANNE, saatanan häikäilemättömät itsekkäät pikku nilviäiset.





















P.s   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/20af88dd-778c-4430-b455-3ae08c30cb86




: ) hahahahaa , hauska kommentti tuo "no voi sun" tyyppi hahahaaa. Muutenkin, onneksi taas kommenteissa KUN vain "kansa" saa ÄÄNENSÄ KUULUVIIN "median" tukahduttavan pimittämisyrityksen alta ja siitä huolimatta; on kommentit yleensä ihan selväjärkisiä ja todellisuuden maankamaralla, EI missään "poliittisessa" hötössä.

#KiittiSiitä!



Ja on muuten oikein hyvä huomio tuo että mitä tulee koiran "rääkkäämiseen" jne, on sen silkka PITÄMINEN an sich; jos mitään, melko vitun inhottavaa rääkkiä ! Ja kissan. Ne EI KUULU mihinkään vitun kerrostaloasuntoon ulvomaan 25 neliön koppiin, pitkin päiviä ja ajamaan naapureita IHAN OIKEASTI hulluksi !!!!!!
Tässäkin on 1 asia mitä keskinkertainen taulapää ei vain YMMÄRRÄ, ne kun ei osaa ajatella eikä hoksaa kertakaikkiaan MITÄÄN.
Se VOOOOIII.............tehdä esim jonkin tulevan herra "kokakolan" tai "fatserin" tai sen sellaisen HULLUKSI; jolloin EI TULEKAAN herra "kokakolaa" ja ===> MAAILMA JÄÄ ILMAN KOKAKOLAA !

Tämä on HYVIN YKSINKERTAINEN asia jolla on HYVIN suunnattomat kerrannaisvaikutukset ja seuraukset. Mutta hei, tärkeintähän on vain että sullon hauva !!  Aaaaaaawwwww.
Saat kuunnella ja katsella sitä sen typerää leveää aivotonta lärvää joka voisi puraista sinut kuoliaaksi jos saisi jonkin tyhmän vitun hepulin mitä eläimet tämän tästä aina saakin.
Ja HEI ! Saat myös MAKSAA siitä ! Ihan vitusti ! Viimeisetkin pennisi.
Ja naapuri SAA kuulla sen ihanaa ihanaa ulinaa ja haukuntaa, jonka modulaatio / taajuus tai mikä vittu lie, muuttuu aina tasaisin väliajoin, taukoaa hetkeksi ....vain alkaakseen uudestaan alusta ! MUTTA, paljon päättäväisemmin ja hyödyttömämmin ja LUJEMAPANA !

Plus vielä sekin että ===> koira HAISEE ! Kuin jonkinlainen märkä ruumis tjns. TODELLA tunkkainen löyhkä ! Kuin "Eduskunnassa". Mutta koiraihmiset HAAAARVOIN on muutenkaan mitään kovin puhtoisia ja hiljaisen pohdiskelevia älykkäitä Yksilöitä, jotka käy suihkussakin päivittäin ja ymmärtää parfyymienkin päälle (ai duu!) jne jne. Yleensä ne on sellaisia "homssuisia" verkkareissa KADULLA, kuten nykyajan "kovisjätkät" ja muut idiootit, kulkevia pölvästejä jotka ei näe mitään väärää tai ongelmaa siinä että syö lattialle nurinkinpäin tippuneen voileivän tai antaa koiran nuolla pillunsa / mulkkunsa jälkeen heidän omia typeriä vitun turpeita mulkunlärviään.

Mutta kuten sanoin, kurjat rakastaa kurjia. Koira on yhtä vitun kurjan tyhmä ja vähäinen kuin ne jotka niistä niin välittää. Plus haukku toimii omistajansa "siirtymäobjektina" HYVIN suurella todennäköisyydellä ja HYVIN merkittävään extenttiin.

Taaskin; täsmälleen kuten neekeritkin.


Mutta lopuksi vielä: koittakaa nyt snaijata ettei KOIRA ole mikään vitun "muitten täytyy nyt tehä mitä mä määrään!" kortti tai passi tai jokin sellainen taikakalu. Se on VAIN koira.
Ottaisit mieluummin vaikka pihalta oravan tjns. Se syökin vähemmän eikä TAKUULLA hauku ja häiriköi koko vitun naapurustoa.

Jos toki asut yksin keskellä mettää niin SITTEN koira on ihan täysin ymmärrettävän perusteltu kaiffari. TÄYSIN. SITTEN sen snaijaa kyllä, ja siitä on myös TURVAA eri elukoita vastaan, vaikka muutamastakin, mutta KERROSTAOIHIN sitä ei kuulu tuoda.
Eikä neekeriäkään kyllä.



Kiitti vitusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti