maanantai 7. tammikuuta 2019

The Voice Of Syyria

Nyt meidän pitäisi ilmeisesti kaikkien ihmetellen ihastella sitä mursunnäköistä Syyrialaisämmää joka puhuu englantia ja laulaa englanniksi ja asuu Ruotsissa, esiintyen "Suomen Äänenä". Hei; HAISTAKAA VITTU !
Vitun myyräntyötä tekevät paskarotat.


Sillä on jumalauta sitäpaitsi vittu VIIKSET !!! Kuten kai kaikilla ählämnaarailla on.
Ja vittuako ne tuomarit sitä vetisteli ? MITEN vitun haperoa porukkaa ne oikein VOI olla ?? Ollin ymmärtää sillä se on mm alkoholisti jne, mutta ne muut ? HELVETTIÄKÖ SITÄ ITKETTE perkele ?!?! Eikö teillä todella ole MITÄÄN omaa oikeaa elämää ja tuskaa ja syytä itkeä jostain OIKEASTI MERKITYKSELLISESTÄ ?!? Vitun hanurit saatana.

Aatelkaa jos tuollaiset pehmytnyhveröt olisi olleet ne Talvisodan heput ?..Ei ristusperkele... ei olisi tullut sitäkään "ihmettä", vaan ne olisi vain heittelehtineet ympäriinsä jossakin sukkahousuissa ja isoissa balettipaidoissa ja nyyhkineet teatraalisesti jossain esiintymislavan takana ja Julistaneet että he "kirjoittavat Ranskaan....Pariisiin(!), Jeremiaadin itse Keisarille!" ja "sittenpäs näätte" tjns.


Hankkikaa laiffi. Hei ?.

...



Kiitti.









Ja siis selvennyksenä; en ole TITENKÄÄN katsonut ohjelmaa, vaan juutuubissa oli se video kaksikin kertaa siinä etusivulla tyrkyllä, joten tsiigasin mikä vitun Ihmeellinen ja Ylistetty Musiikkiesitys siinä nyt sitten taas on muka kyseessä. Siinä oli siis tuo sitten ^.
Eli sellainen lyhyenläntä ja lihava ja plösön muodoton viiksekäs Ruotsissa asuva englantiapuhuva Syyrialais(?) tyttö tai nainen tai ämmä tai jokin sen tyyppinen, tai ehkä vain oletettu, ehkä se oli kameli tai jokin suokaasu Veenuksesta, en voi olla täysin varma. Mutta se kyllä näytti sellaiselta lyhyeltä viiksekkältä Syyrialaismursuttarelta joka puhuu ja laulaa siis englanniksi ja asuu ruotsissa ja on luultavasti syntynyt Kiribatilla ja opiskelllut Perussa. Ja käynyt ainakin, jollei asunutkin siellä, niin ...en tiä Kolumbiassa ja Lantsaroottella.














♪ This is NOT the Vooiice .....Of FIIINNNLAND ♬

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti