maanantai 7. tammikuuta 2019

Liikkeen Hirviöt

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/27728072-88ed-479c-b3dd-72759959c75c

Siinä on tuonkin vitun mulkun rumiluksen nuo rumat mulkut rumilukset, tai "ehdokkaat". Katsoin ihan "zuulogisesta" mielenkiinnosta tuon koko kummajaisten esittelyvideon, äänettä, ja jumalauta että on kyllä kamalannäköistä poppoota nämä Finuiitit !! Jos luulette vain Jungeria ja Jallista ittejään rumiksi, niin kannattaa avartaa maailmankuvaansa ja tsiigata tuo vitun kauhugalleria / video.

Vittu ..wau ! Ja aatelkaa että suomalaiset on luulleet kuuluvansa samaan sakkiin kuin esin Saksalaiset tai Ruotsalaiset ja Norjalaiset ja Islantilaiset ja Tanskalaiset ja Hollanti-Ranska-mitä lie -laiset.


Jaa.




En tiä, ehkä Marssista löytyy tuon näköistä jengiä lisääkin ? Lähettäkää sinne niitä "vaalimainoksia".










P.s Äänestäkää vain ja ainoastaan ja exklusiivisesti Persuja jos mitään ! Ja MUISTAKAA että ISO ja RUMA(!!) este ja hidaste on nyt POISSA TIELTÄ, se EI enää ole sama lässähdys kuin 2011 missään tapauksessa.

Jos minä jumalauta tuen tuota sontaa, eli "politiikkaa", ja täten "legitimoin" sitä - niin totta kai se on vain perussuomalaiset. Voin sen verran vielä tehdä Suomen hyväksi ja edestä, eikä se paljoa vaadi. Iteasiassa melko hemmetin vähän !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti