maanantai 23. tammikuuta 2017

VOI ELÄMÄ(Ä)!!(sic!) Kausi 6

Voi Kristus vittu.

http://www.iltalehti.fi/viihde/201701222200057685_vi.shtml

Juuri kun olin alkanut jo käydä kärsimättömäksi tämän suhteen, eli miettinyt että kooooooooooska ne oikein julistetaan ne uuden Vain Elämää kauden tyypit nin bäng! Sieltähän se lävähti silmille ja hirvittävä, mahastaottava pettymyshän se oli. Ei siitä mihinkään pääse.

Ainoa / ainot kiinnostavat on ensi-sijaisesti tuo Laura Voutilainen, jolla on edes jotain vitun ylimalkaista ja vähintäkään asiaa tuonne, millään kredentiaaleilla ja tuo Samu, outoa kyllä(!), Haber josta en tiedä juuri mitään ja jonka olemassaoloa en olisi enää edes tiedostanut ilman tätä juttua. Onko SEKIN jumalauta vielä elossa ja olemassa ?!...Sanraisävenyy...?..wau ?

Ja ehkä johonkin mikroskooppiseen extenttiin myös tuo Petra on ihan jees, jos ei muuten niin siksi että Tik Takilla on kuitenkin joitain ihan, näin aikuisen näkökulmasta nyt täällä tulevaisuudessa, hyviäkin biisejä ja eritoten; joista joku muu saa ehkä jotain vielä paljon PAREMPAA aikaiseksi ? En tosin tuolla poppoolla tiä, mutta tsiigataan.

Mutta mitä helvettiä esim tuo vitun kloppi, tuo 2,2 metrinen juippi tuo "Robin" siellä tekee ? Sehän tuli juuri vartti sitten kuuluisaksi ylipäätään, saati sitten että se olisi jokin Vanha Tekijä jolla hittejä kuin Hanoi Rocksilla tai jotain !!

Missä on muuten Ändi tai Maikki ?
Naitwisshin Holopainen tai joku?
Missä ZeiZei ?....no tuo oli toki vain vitsi, mutta silti.


Siä on toi joku "Irina", joka on lähinnä vain tuollainen sana tai nimi tai nimisana joka aina jossain on kirjoitettu tai joskus jopa lausuttu, muttei se OO mikään. Varsinainen juttu. Kuten "politiikkakaan".

Sinne on myös punkenut mukaan tai ängetty (ehkä levy-yhtiön painostuksella?) tuo n Olli Lindholm. Tuo puisevista junteista ehkä puisevin ! Ja myös juntein !
Tuo nahkanaamainen, kaljurotan näköinen tylsä vitun muinainen paska. Olettaisin ainakin, ja olen oikeassakin. Lähes 101%sella varmuudella.
Ehkä sen päälle aiotaan kaataa vain kaljaa?  Huu nous.

Ja sitten vielä "sokerina" pohjalla, ja ai duu miin POHJALLA, on tuo kaiketi nykyään jo pakolliseksi muodostunut vitun "räppi-hiphoppi-skenen" edustaja eli tuo joku vitun Ankaran Nikke.
Joka tulisi vain huuhdella alas pytystä mahdollisimman vähin äänin.

Tuli mieleeni pätkä sen yhden ääliön...sen sen...Petri Nyygoodhan se oli! Niin nin sen biisiä "söin Nikke T:n  ja  paskansin Waldon"...eihän tää SE Nikke Tee o ?
No mutta eniwei...




^^  Tossa se on !
Se näyttää mielisairaalasta paossaolevalta kytältä ! THAHhaha..en tiä....ehkä se kyllä muuten ONKIN sellainen !...

Olli taasen näyttää valkoiselta ja ihan ihmiseltä! niinkuin sinäkin ! hei?...mä oon valkonen ja kaikkee, ninku säkin ja tekin!
Mullon nää vaatteet ja kaikki ! Tälläsiä valkoset pitää.....mä oo Lännestä.

Petralla näyttäisi olevan melko vitun JYKEVÄT ja GIGANTTISET kanankoivet. Samat mittasuhteet ja muodot. Se on kai ihmisbroileri, tiädä häntä.

"Robin", mikäli se on tuon oikea nimi(!!), näyttää jonkinlaiselta mustalaisen sohvalta tai joltain minkä kledjut on koottu mustalaisen "asunnosta" löytyneistä kangas ja rääsy ja lumppu ja maton -paloista. Itse asiassa hei; sehän näyttää kuin jonkun vitun isoäidin verhoilta ! HAhahahaa.

Irina näyttää siltä kuin ei tietäisi "mitä Maija Vilkkumaa just nyt pitäisi päällään ja tekisi?!"

"Samu", mikäli se on oikea NIMI ylipäätään(!!), näyttää taasen......tai no..SE näyttää kyllä kieltämättä melko ihmismäiseltä. Aika Perus Stadin Lantsarilta.

Voutilainen näyttää jo vähän joltakin. Se näyttää jo vähän siltä että kuuluisikin ehkä tuonne, ja hyvältä. Toisaalta näyttäähän se kyllä myös Jeepin (/auton) alle jääneeltä.


No mutta enihuu. (Olen säästellyt tuo kekseliästä sanaa muuten, mutta koska Chisu-"kisu" meni sen, mulkku, sanomaan Vain Elämää 5 kaudella, minäkin voi nyt käyttää sitä, sillä kävi ilmi; etten ole ainoa joka sen on keksinyt ja hoksannut. Minähän olen sitäkin hokenut että pidän sanavarastoni mahdollisimman kuivana ja tylsän valtavirtaisena Blogissa, ihan tasan tahallaan ! HAH HAH HAa! Tosin tällaisina hetkinä se iskee vain omaa nilkkaan... mutta.... nnjaah..minkäs teet.)

Mielenkiintoisinta ja PARASTA ehdottomasti, tässä uudessa kaudessa on juuri tuo että se ei ole mistään VITUN Hirvesalmelta, vaikka puolensa silläkin kyllä, vaan se on peräti Epsanjasta !
Kerrankin !! ULKOMAILLA kuvattua suomalaista matskua !! Jossa ei esiinny ensinnäkään YHTÄKÄÄN vitun neekeriä ! Ei edes "kiintiöneekeriä" !!
Jollei joku paikallinen ravintola käytä heitä esin pöytiinohjaamisessa tai ulko-oven availussa ja sulkemisessa ja muussa sen sellaisessa heille sopivassa toimessa. (Kunhan pöytähopeita ja mahdollisesti kullattuja ovenkahvoja pidetään silmällä!)

Espanja nähkää ensinnäkin MAHDOLLISTAA HELVETIN PALJON ENEMMÄN "päivän aktiviteetteja" kuin jokin VITUN Hirvensalmen metsäisä ruohikko, jossa saattoi juosta ja kävellä ja pelata futista ja tehdä linnunpöntön tai kaarnaveneen kuten Riku MaMuineen, miljoonilla punnilla.

Espanja on myös luontaiselta AKUSTIIKALTAAN ja viboiltaan ja energialtaan TÄYSIN ERI JUTTU kuin Suomi, joten jo SE yksin luo AAAIIVAN täysin eri fiilixen ja tunnelman ja vaikuttanee biisien joko tekoon tai ainakin esitykseen. Ja jengin päälläänpitämiin tyyleihin / kledjuihin.
Ja on tietenkin myös mielenkiintoinen poikkeus ja audio-visuaalisesti erilainen ja siksi jo itsessään kiehtova; sillä "Suomi" näyttää melko samalta joka kolkassa. Kun on nähnyt yhden metsän, on nähnyt ne kaikki. Ja Hirvensalmi oli, lets face it, pelkkä yksi vitun METSÄ.


Vaikkakaan en niinkään artistien takia, ODOTAN kyllä suurella mielenkiinnolla itse kautta sinänsä ! Hyvähyvä; tämä on oikeanlainen suunta kyllä ylimalkaan.


Mutta siis melko kurjilla artisteilla. Mutta hei; ei NELOSKAUTTA    VOI   ylittää, joten älkää suotta sitä surko ja murehtiko, te saavutitte jo lakipisteen ja huipun joten kaikki lienee alamäkeä täst´edes.


Harashoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti