maanantai 23. tammikuuta 2017

SANNI ei snaijannu

Havainto V.E kaudelta 4.

Kun Vigidi-Viiminen-VilleGalle..... esiintyi sillä räppinumerollaan Maija Vilkkumaan päivänä, ymmäris SANNI sanoitukset VÄÄRIN !

Ville "lauloi": "...kuka oikeesti haluu muutta maalle, tuijottaa öisin tyhjälle taivaalle.." joka on sangen yksinkertainen ja ymmärrettävä lause. Mutta SANNI käsitti sen niin (päin persettä) että Ville olisi KYSYNYT kirjaimellisesti "kuka haluaa muuttaa KANSSANI maalle?" ! AHAHahaa...voi Sanni .....voivoi aHAAHAHAHAha.... Sanni; se tarkoittaa vain retoorisesti että kuka helvetti maalle haluaisi muuttaa !?!?!

EI "kuka helvetti tulis munkaa maalle?"

Esim "älä jauha paskaa" ei tarkoita kirjaimellisesti että "lopeta sen paskan jauhaminen", siis JAUHAMINEN, kuin jauhoja, jollakin jauhamiskoneella. Se tarkoittaa että "iho umpeen!" tjns.
Ei kirjaimellista fyysisen ulosteen fyysistä jauhamista jauheeksi.

Ei kai(?!) ny kukaan SELLAISTA tekisi ylipäätään ?...Siis muut kuin neekerit ja muslimit ja kaheleimmat Vasurit.


Sanni parka, luuli samaistuneensa sanoituksiin ja alkoi siinä kertoa tunteistaan, kuinka sitä kuuluisana miettii että; totisesti hei! kenen kanssa sitä haluaisi tuijottaa tyhjälle taivaall..THAHAHAHa....SAANNIIII !!!

AHAHAHHAAHahaaaaaa....aaaaaaaaAAWWW !! Aijai.... voivoi... oi voi. Voi Sanni parkaa. Mutta ei hätää; sä oot niin supersöötti ettei sinun, hetkittäistäkään, tyhmyyttäsi tee mieli noteerata milläänlailla.

Joten...pidetään tämä vain meidän välisenä. SSSshhhhhh !


"täst ei sit hiiskuta koton.."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti