torstai 19. tammikuuta 2017

SANNI ja VammaPoika

En löytänyt valitettavasti enää juutuubista kyseistä videoo, mutta ehkä se siellä jossain on, tai ehkä iltalehden tai sanoman sivuilla, mutta se ainakin OLI jommankumman lehden sivulla JA tuubissa aikanaan. Missä siis SANNI meni tekemään sellaisen oudon "hyväntekeväisyystempauksen" missä se meni johonkin Nuuksion vitun mettään hoilaan sille vamma...sori "autistiselle" sällille biisiään "jos mä oon oikee".

Kattokaa se jos näette sen jostain; se on ihan komedian kultaa !! HAHHAHAAhaaaaa vittu se on kuin jokin Kummelin sketsi tai Nuijasta ja Tosinuijasta !
Paitsi että se poika NÄYTTÄÄ ihan TÄYSIN kuin nuorelta Jeff Danielssilta tai "Harrylta" - on se sen käytöskin ihan kuin jotain tahallaantehtyä pelleilyä.
HAHhaa kun Sanni istuu siihen tukille tai pölkylle tai mikä se olikin, ja alkaa laulella, pomppaa se vitun vammazombi yht´äkkiä omalta istuinpaikaltaan ylös! ja sinkoaa siitä samatien sinne metsään, jossa pyörii hetken hölmistyneenä, ympäri kuin väkkärä, nykien välillä kullistaan. Ja sitten taas se sinkoaa kuin jokin lihava miespuolinen keijukainen, pöllämystyneenä seisoskelemaan johonkin toiseen kohtaa sitä kalliota missä siinä ollaan ...JA nyppii TAAS pippeliään !

Ai miin...AHAH AHAHahahaaaa..a.a.ha.ha.ha....ai Kristus sentään ! AAAHAHaa...tokihan Sanni on nätti näky, muttei se niiiiiiiin vaikuttava kai o, edes autistille, että sen nähtyään.........ei vain o muuta mahkua kun kirmata SUORAAN====> mettään repiin housujaan ja penistään niiden läpi !?

Ja elehtiä siis koko ajan kuin jokin vitun "Modernia Tanssia" harrastava "tanssija".
Sitäpaitsi (kuten Jeff Danielskin NjTN:ssa) sälli näytti ihan täysin lammaskoiralta ! HAHAHA mikä vitun hiustyyli SE on !?!?

"Elikkä millaiseksi haluaisitte tämän autistisen poikanne parturoitavan?"

"...Mmmm....njooo..no..emmätiä pistä jotain...tee jotain...hei; laita se ihan lammaskoiran näköiseksi. Kiitti"

"O.K..kiitti".





P.s Mielenkiintoista muuten, eikö olekin, että sen autistisen / vammaisen sällin se vammailu-elehtiminen ja kullinnyppiminen yms näytti ihan TÄSMÄLLEEN samalta kuin "nykytanssi" ?!.
Kiehtovaa.


P.s 2 Täydellistä "Spinal Tap" meininkiä ! HAHAHa...MIKSI "artistit" suostuukin aina näihin vitun typeriin perkeleen ämmämäisiin joidenkin "miellyttämisiin" ?!?! Ettekö perkele KÄSITÄ vai välitä siitä, että siinä voi tapahtua mitä vain ??!
MITÄ - VAIN !!

Se lammaskoirahan olisi voinut ihan hyvin vaikka yrittää, lääähättäen, paritella Sannin kanssa ?!?! Jota minä pelkäsin ja odotinkin koko ajan !
Miksi te saatatte itsenne aina alttiiksi kaikenlaisille nurinkurisille ja vaarallisillekin, tilanteille ?!?!

Onnekseen se sälli ei muuten pyörähdellyt autistisessa liihoittelevassa kiimassaan sieltä Nuuksion kalliolta alas ! Sinne Nuuksion veteen ! HAHAHAaa.. olisi saanut ehkä syytteen "Kansallispuiston Turmelemisesta" tai jotain.
AHAHAHAHhaaaaaaaaaahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti