torstai 5. tammikuuta 2017

Viesti Kapteenilta Mopojengeille & Oodinin Soldaateille

Tervehdys


Olen tässä ajatellut jo kauemminkin, joten pistän tämän ajatuksen kiertoon ja osittain pois päästäni, että; jos asiat menevät jaaatkuvasti vain tähän suuntaan mihin ovat menneet, MINÄ ennustaisin ns "prosenttijengeille" eli Helvetin Enkeleille ja Bandiiteille ym suunnatonta uusien jäsenten ryntäystä !!
JOS pelaatte korttinne oikein, ettekä ole rikollisia mielisairaita, ja vain SEN VUOKSI, kusipäitä. Vaan taistelette kyttiä ja valtiota ja lakien valtaa ja juutalaisten maailmanjärjestystä vastaan.
SIINÄ. KAIKKI.

Ei enempää, ei vähempää, ei mitään muuta.
Vaikka olettekin "vannoutuneet VAIN hauskanpitoon, ettekä ole kenellekään lojaaleja"...yms..mutta onko SE, todella, MIEHESTÄ, HAUSKAA ?!?!

Millainen "mies" SELLAINEN ON ?!?!!?!?!


En tiedä, ehkä MINÄ en sitten vain osaa nauttia "hauskasta" kuten te, samalla kun maailma ympärilläni palaa ja typerimmät ja alhaisimmat sitä komentaa ja käskyttää miten mielii, ja KIRISTÄVÄT vieläpä otettaan koko ajan.

Mutta Oodinin Soturit; ÄLKÄÄ antako näiden laimeiden nynny-idioottien hälventää sitäkin vähää "vakaumusta" mitä teillä on, vaan päinvastoin antakaa sen toimia katalyyttina yhä SUUREMMALLE VOIMALLE ja päättäväisyydelle, muistaen kuitenkin AINA että; VAIN TYPERÄT ovat ehdottomia ja jäykkiä ja jäykän ja ehdottoman, typerän, nyrpeän ylimielisen itsevarmoja ja ylpeitä.
Kunha SEN vältätte niin.........whateva.
Kai tuosta jotain voi tulla.


Pitäkää ittenne niinsanotusti, jonkinlaisina "miehinä".
Ja MUISTAKAA, vaikka teiltä puuttuukin MINUNLAINEN, ihan OIKEA luontaissyntyinen Neuvoja ja älykkäämpi kuin kukaan teistä Johtaja, että; Tavallisia Ihmisiä ei pidä HETI vihata ja pitää vihollisina, vaan KAIKILLE HEILLE tulee antaa ainakin 1-2 mahdollisuutta näyttää mitä he ovat miehiään ja ämmiään ja mahdollisesti "kolmasti sinut kieltää", VASTA SITTEN voitte tiuskia ja olla mulkkuja heille.
ETTE ENNEN !

Sillä tiellä ON, teidän tuhonne. Make no mistake about THAT !

Antakaa Toisten / Mahdollisesti Vihollisten, AINA, näyttää ITSE ensin kuka ja mikä hän on, ja olla ITSE se ennakkoluuloinen. Kuten vasurit.

Niillä ei OLE muuta kuin ENNAKKOLUULOJA. Joka onkin yksi syy miksi ne vähä-älyiset mutta sitäkin kiihkoisammat typeryyden ja pahuuden ja alhaisen keskinkertaisuuden puolustajat niin siitä kohkaavat; se on heille tyypillistäkin tyypillisempää "projisointia". Ja tyhmä on OIKEASTI tyhmä. Siksi sitä sanotaan "tyhmäksi".
Tyhmä ei vain kertakaikkiaan NÄE tai KÄSITÄ sitä mitä itseään korkeampitasoisen tietoisuuden omaava olento käsittää ja näkee helposti ja HETI !
Sitä ei saa tyhmemmälle perille sen enempää kuin kissalle. Molemmat vain toljottavat kuin kauhuissaan, ja molempien pieni mieli vain sammuu, sen ihan näkee, KUN jokin on liian haastavaa päänupilleen.

Ei siitä mitään tule.

Antakaa niiden sähistä ja rähistä ja murista kiukkuisina. Upottakoot itsensä typerään korisevaan VIHAANSA.
"Maltti on valttia" kuten sanotaan.

ELÄIMILLÄ on hyvin hyvin huono ja heikko impulssikontrolli.
Siksikin ne ovat usein rankkurin köysissä / haaveissa.

Oodinin Jengille sellainen valitus, taas, että; minkä helvetin takia valitsitte tuollaisen yhdentekevän Ruattalaisen pakanajumalan nimen ja idean ....nimeksenne ja ideaksenne ?!?!
Tyytykää vaikka vain Ristiin ja olkaa "Jeesuksen Jengi" tai "Jumalan Armeija" kuten Burmassa Karen-heimo tjns, siihen on VAIKEAMPI änkyttää mitään vastaan, kenenkään. Paitsi ehkä juutalaisten, jotka saattaisivat ilmestyä kärttämään palveluksia, ilmaiseksi siis(!), koska "olette heille velkaa" tai jotain.
Koska "ette ole tehneet tarpeeksi" tai jotain. Koska heille ollaan ilmeisesti iäti, kaikki velkaa, kaikkien taholta, loputtomiin ja koko ajan. Jumala mukaanlukien, eikä sitä velkaa voi edes kuitata.

Sellaisia on juutalaiset !

Nuo yllämainitsemani NIMET muuten ÄRSYTTÄISIVÄT MUSLIMEITA ehkä enemmän kuin äkkiseltään luulisitte tai USKOISITTE !

AHAHAHAH HAHAHAaaaaaaa !! Ei niitä mikään vitun "Oodinin Soturit" kiinnosta halaistua vittuakaan, mutta "Jeesus sitä" tai "Jeesus tätä" ja jumalauta ne näkee PUNAISTA !!

Ihan niinkuin Vasurin kusipää änkyräateisti-kommarirotanperseetkin. Kuten vampyyri nähdessään päivänvaloa tai krusifiksin.
Heissä piilevä DEMONI SUUTTUU nähkää, ja tuntee olevansa köysissä. Se on sitäpaitsi ihan HAUSKAA katsottavaa !







Ei kestä, ei kestä.


Nimillä ym on enemmän väliä kuin luulette.
Monessakin mielessä.
Ja eri piireissä niitä painotetaan eri lailla.

Mutta eniwei; tiivistykää ja selkeyttäkää Homman Nimeä.


Tarjotkaa KANSALLE vaihtoehto !
Vaikuttakaa NUORIIN !!!
Vanhat jäärät voi samantien unohtaa, ne on jo mitä ne NYT on, eikä muuksi muutu.
Mutta jos saatte NUORISON puolellenne niin a-vitun-vot !!
Taistelu on jo lähes ohi.

MUISTAKAA että tämä on myös se metodi, koska se toimii, mitä kytät ja valtio ja papit ja muut aivokääpiöt kusipäät valehtelijat käyttää.
Koska siis; se toimii !

Kuten ympärileikkelykin tulee suorittaa mahdollisimman "nuorelle" yleisölle...





MUISTAKAA, että suurin osa "ihmisistä" on oikeasti APINOITA.
APINA ei kunniota MITÄÄN siksi että se on kunnioitettavaa per se, an sich, vaan VAIN siksi että sitä on PAKKO kunnioittaa eli esim siksi että joko "kunnioitat" tai se vetää lättyyn ja SITTEN "kunnioitat".
Suurin osa APINOISTA ei etsi "johtajaa" minkään muun takia kuin sadomasokistisen kuritus-suhteen, johon me paremmat olennot vain joudumme sekaan ja keskelle, tänne syntyessämme, ilman mitään järkeä tai syytä.

Apinat, kuten KAIKKI muutkin ELÄIMET, "kunnioittaa" siis lähinnä sitä mitä PELKÄÄVÄT, vitun iljetykset. Joten; olkaa tarpeeksi UHKAAVIA ! Ja PELOTELKAA näitä idiootteja.
Ottakaa Bätmänistä oppia; olkaa enemmän kuin vain "ihmisiä ja miehiä" yms, olkaa SYMBOOLEJA yms. Se toimii kyllä näihin ääliöihin, vaikka ne TIETÄISIKIN että sellaista käytetään heitä vastaan, se vain toimii kuin tuli.
Ei sillä ole edes väliä TIETÄÄKÖ joku olio tulesta mitään, se väistyy kyllä tulen tieltä.

TULI POLTTAA.


JOS "hipit" käy päällenne, antakaa niin brutaali kuritus kuin lihaksenne sallivat, ja ehkä moraalinne.
Älkää IKINÄ ilmiantako YHTÄKÄÄN omaanne "kytille ja järjestelmälle" ja TUKEKAA JOKAISTA, AINA, joka tilanteessa, loppuun asti.
SILLOIN ........jotain voi OIKEASTI muuttua ja tapahtua.
NÄIN apinoita pidetään KURISSA.

SIITÄ on kyse.

APINA kaipaa kuria.

MINÄ en.

Minulla ei ole sille mitään käyttöä.




Olkaa mahdolisimman selibaattisia ja KERÄTKÄÄ ENERGIAA älkääkä TUHLATKO sitä !
Pitäkää ittenne niin "tikissä" ettei mikään vitun kolkytkiloinen vasurihamppari PYSTY teihin, ja pitäkää tästä kiinni !
Älkääkä epäröikö puolustautua KAIKKIA VIHOLLISIA vastaan. Myös juutalaisten asiaa-ajavia aseistettuja byrokraattipaskoja, jotka luulee että muut inkarnoituneet olennot on jostain syystä heille absoluuttisen ja koko elämänkestävän tottelevaisuuden velkaa.....vain siksi että ovat syntyneet.


Ja jos pystytte / haluatte; voittehan te kokeilla ITSE alkaa "lobata" ja luovia pitkin "Politiikkaa" !
AHAHAHAHAaaaaaaaaaaaaa.


Muistakaa aina se mitä "poliitikon" kusiluihu EI muista, koska ei USKALLA; eli se että ns tavallinen kansa kyllä lopultakin AINA arvostaa sitä joka sanoo suoraan ja selkeästi ja puhuu totta / on rehellinen.
Älkää MISSÄÄN NIMESSÄ alkako "räätälöimään" vastauksianne kuten Persut esim, "irtisanoutuessaan ´Rasismista™´" yms paskaa, kenenkään "agendaan".
Jos yleisö ei KESTÄ TOTUUTTA niin YLEISÖSSÄ on silloin VIKA. Eikä viallisia kannata yrittää korjata tai paijata.


Tässä on vain SE että; jotkut ovat, MINÄ esim, luonnostaan hyviä puhumaan (myös tyhmille) ja karsimaattisia, ja suurin osa taas EI OLE. Ja heitä VIHATAAN HETI sillä sekunnilla kun he astuvat lavalle tai kameran eteen.
Joten VALITKAA HUOLELLA SE kuka teitä "Edustaa" !!!!



Teidän on, summa summaarum, yksinkertaisesti vain tarjottava SUOJASATAMA "Valtion" hylkäämille orjille.


SIINÄ.
KAIKKI !




KAIKKI !


Siinä. Kaikki.





- Fini -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti