perjantai 13. tammikuuta 2017

Sannin - Oo Se Kun Oot...

...biisistä yksi lisähuomio näin jälkikäteen, piiiiiiitkäään jälkikäteen.

Siinä se inkkarinnäköinen ...sanotaan nyt nätisti että "tyyppi" tai "hyyppä" tai jotain, räppää et "..mä otan perheautollisen paskaa mukaan.." yhdessä kohdassa.
Niin nin sitä vain että; se on melko koominen juttu se !

Kuvitella se tyyppi jossain, ehkä loskasateessa, jollain vähän vanhemmalla, harmaalla, "perheautolla" eli ehkä jollain niillä pyöreillä omituisilla "avaruusautoilla", ajelemassa. Välillä hän vilkuilee sieltä aurinkoläpän alta ettei aja liittymästä ohi, vaikka onkin toki ilta ja himmeää, mu silti...nämä on "himmeitä" tyyppejä nämä !
Ja takapenkeillä hänellä on siis iiiiiso ISO ljä paskaa mukana. Samanlainen kuin Jurasik Parkissa se triketratopsin paskaljä mitä "Ellie" menee möyhimään siihen, jostain syystä.

Eli tuo inkkariukko kiitää jossain moottoritiellä, harmaalla tila-autolla, jossa hän istuu snadisti eteenpäin kyyristyneenä, koska takapenkit on suuren sontaläjän alla.

NAURETTAVAA !

HAHAHAhahaaaaaaa.







Mutta luoja sentään miten ihana ja nätti SANNI on siinä filmissä !! ...WAU !
SIINÄ jos missä on "Suomityttö" parhaasta mahdollisesta(?) päästä ja pähkinänkuoressa.



AAaaaawwwwwww.









P.s vielä SE, että... miksi sillä on jotain väliä / merkitystä että "koko Helsinki tajuu" et se toinen "ottaa" sen toisen ?!....Ai miin...W T F does it MATTER ?!?!?
Huu givs a fak !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti