perjantai 27. tammikuuta 2017

Miss Universal

http://www.iltalehti.fi/viihde/201701272200061330_vi.shtml

Kyseessä ei toden totta ole "Miss Universum" (tietenkään missään mielessä muutenkaan!), mutta eritoten siksi että mm SUOMEA edustaa herran tähden KIINALAINEN ei edes "tusinaämmä" mutta "miljoonaämmä" !!

Eli kyseessä on todellakin melko vitun universaali "missi" kisa. Jossa pian KAIKKI ovat joko a) nekrunpaskoja tai b) Kinkin paskoja.

Ja suurin osa teistä, ilmeisesti, ei saa muuta kuin tyhmän päänsä sumeaksi ja kipeäksi kun minä sanon näin, ja muuta aikaan kuin ajattelemattoman, superTYPERÄN älähdyksen tuon asiaintilan PUOLESTA ?!?!?

Ei vittu voi olla totta.


HÄVETKÄÄ.

"Ei meijän tartte hä.." niin....nii-in, ei teijän tartte MITÄÄN ! Te voitte vaikka mennä ja nousta pöydälle, paskantamaan, jos näette jonkun "vitun Porvarin" ja/tai "Rasistin-Fasistin-Kapitalistin-Riistäjän™" tjms, naukkailemassa kahvia jossakin.
Nouskaa vaan ihan reilusti pöydälle, teillon siihen oikeus ! Ja antakaa peräreikänne ilmaista "vastalauseenne" anteeksipyytelemättä, koska....ko...hahaha no koska hei! hei! hei Rasisti-Ääliö™ NIIN TRUMPKIN TEKISI !!ÄHÄhähähähää.........

Vaikka siellä valkoisen ja yhtä piirteettömän kuin ne keitä se "edustaakin", lippunne alla ette USKALLAKAAN sanoa MITÄÄN, niin ei hätää MINÄ uskallan !

Hei; TUO ÄMMÄ ON KIINALAINEN.

Ei yhtä kvarkkiakaan suomalainen !
Se edustaa KIINAA ja kiinalaista sammakkorotua ! Nyt ja aina.

Ja jos tähän on jotain änkytettävää tai sönkötettävää siellä Stadissa niin.........ehkä meidän pitäisi vain kertakaikkiaan tapella ?! Eihän Neanderthaali järkeä KUUNTELE muuten(kaan), vitun tyhmä aivoton primitiivinen Perkeleen lapamato autisti ! Eheii ! Vaan se tekee mitä mielii ja sitten syyttää omista vitun jätöksistään niitä jotka niitä siivoavat ja keräävät. Ihan kuten "Vasemmistokin". Joka siis KOOSTUU NEANDERTHAALEISTA !!

Mahdatte siellä olla y-ly-peitäkin vitun nahjukset idiootit, ja hieroa typeriä karvaisia vitun kourianne yhteen, kun nyt vihdoinkin "Meilläkin" on oma Etninen Edustaja, joku oma ....Jokin, mikä EI OLE suomalainen ! Nin ei tartte hävetä saatana !
Jeeeeaaa !! Määän. Jihuuuuuuuuuuu !!

Kiitti hei !! Kiitti !


Jeeeeee.



P.s Onko teille sattunut ikinä tulemaan mieleen esim SE, että; menisitte suomessa mihin päin vain ja KATSELISITTE ympärillenne ja käyttäisitte niitä pieniä vitun persreikäsilmiänne ja kysyisitte tarpeeksi komeilta nartuilta haluaisiko NE lähteä tuohon kisaan ? TAI jos kysyisitte edes CHISUa tai SANNIa tai jotakuta ?!
Saattaisi kerrankin natsata !?
Nou ?


Fuck You.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti