maanantai 9. tammikuuta 2017

Ville ja Voldemaar veneessä



AHAHAHAAHAAAAA !!

Vittu KATTOKAA noita kahta, tuossa vitun veneessä. HAHHAHAa vittu mikä saatanan Ryssäläinen perkeleen tirisevä, lihava ihraporsas ja joku vitun "Valdemaar" tai Voldemort tai mikä vittu tuo mustalaislisko onkaan.


Olin jo revetä nauruun lukiessani tuota ohjelmakuvausta tuossa kuvatekstissä ^ mutta hymyni kyllä hyytyi jo tokan mainoskatkon jälkeen, KUN Ville alkoi tivata Voldemortilta niitä "oikeita ja korrekteja" vastauksia, kuten hänen maassaan eli Venäjällä, on totuttu tekemään, tuohon "Rasismi™" nimiseen ..............Mysteeriseen Käsitteeseen.

Perkeleen ryssä; painu vittu sinne VITUN RYSSÄLLE saatananan pullea mulkku !!!
Siellä on TYYPILLISTÄ, käsittääkseni, saarnata Kansalle mitä saa ja ei saa, sanoa ja tehdä ja olla ja ajatella yms.

Vittu juuri kun sitä LUULISI että VITUN "Rasismi™" kotkotus ja kohkaus on menossa ohi, ja jengi palautumassa suomalaisiksi ja järkiinsä, niin vittu ei !!
EI !!

Se on kai noille vähänkin vanhemmille sukupolville jotenkin ihan käsittämätön kokemus kun he EIVÄT, vaistomaisesti, ITSE syyllisty johonkin "Rasismiin™" ja esim tempaise nekrua yht´äkkiä turpaan, kadulla, siksi että se on nekru.

Mutta meitä vähän uudempia se ei kertakaikkiaan vain kiinnosta !! Teidän saarnanne vain ärsyttää ja provosoi ja puuduttaa, ja on suunnattu LÄHINNÄ TEILLE ITSELLENNE !

MITÄ ensinnäkin, mielestänne, ON "Rasismi™" !?!??!
Sellaista ei ensinnäkään OLE OLEMASSAKAAN.
Ja toisekseen; mistä olette saaneet päähänne, että TE saatte MÄÄRITELLÄ SEN ja sen kuinka siihen Mysteeriseen Johonkin, tulee ja saa suhtautua ?

Ja sitten tuohon typerään sölkötykseen mitä tuossakin Ville sölkötti, että "önnön nönnön nöö, Lasismi johtuu tiätämättömyydestä! nii hei!" niin ni; ei ! Ei se johdu.
Se, mitä se sitten onkin, johtuu siitä että; kaikki ei ole kuten te, ja TE ette kykene sisäistämään ja käsittämään ja hyväksymään SITÄ.
Siitä se "ongelma" johtuu.

KAIKKI TIETÄÄ kyllä, jopa neekerit itse, ettei neekereistä ole lajina mihinkään, paitsi toki lukuisiin pahoihin ja alhaisiin tekoihin ja pyörryttävään alkeellisuuteen yms, eikä sitä TULEKAAN SIETÄÄ. Joten sen tiedostaminen ja vastustaminen on vain, VAIN, silkkaa realismia ja järkeä, ei mitään muuta.
Se on elämän oppineisuutta ja ideologian ja nuoruuden tyhmän huuman unohtamista. Se on MASKULIINISTA järkevöitymistä.

Ja toisin kuin Villeä, joka siis on jonkinlainen IDIOOTTI (ja lihava!), MINUA ei sapeta "Rasismi™" lainkaan !! Paitsi jos se mitä kutsutaan "Rasismiksi™" on itse asiassa vain moukkamaisuutta ja törkeyttä ja töksähtävää typeryyttä yms. Mutta jopa sille on hyödyllinen paikkansa siellä täällä, silloin tällöin.

C´est la vie.

Ja vielä sellainen yksityiskohta tästä jutusta mitä nimitätte "Rasismiksi™", hoi polloin sekalaiset idiootit, että ne jotka sitä suurimmaksi osaksi lähinnä toteuttavat ja huokuvat, ovat neekerit ja muut murjaanit ITSE. Joten TAASKIN; te käännytte ihan suotta väärään suuntaan ja sisäänpäin, ja syytätte OMIANNE, kun VIHOLLINEN tekee tai sanoo jotakin "tuomittavaa".
Ja SE, on kuulkaa; meleko vitun pölökkypäistä !

Ettekö te ole vieläkää OPPINEET sitäkään vähää, ettei neekerit ja ählämit yms vain kertakaikkiaan YMMÄRRÄ SITÄ VITUN VIHJETTÄ !?!?!?
Biliiv Mii; they just don´t "take a fucking hint" !!! NE ON NEEKEREITÄ !!!
Ne EI OTA "VIHJETTÄ" !! Ne OTTAA, kyllä, todennäköisesti autosi ja rahasi ja huutelevat perään "Rasismista™".

Ne on ESIHISTORIALLISIA peto ja lois -eläimiä, joita joku VITUN kusipää Vasemmisto-vatipää alkoi jossain vaiheessa NIMITTÄÄ "ihmisiksi", ja koska ilmeisesti teidän muiden typerää vitun marakatin kalloa ohjailee KIELI ja sen kuvat ja vertauskuvat ja KÄSITTEET ja niiden KIELELLINEN merkitys ja sisältö; te näette nyt neekerin IHMISENÄ !!
HAHAHAA, ei vittu saatana sentään teidän kanssanne, vitun pässinpäiset ääliöt, perkele.

Millä vitun "perusteella", kun vitun heteroidiootit aina ITSE tivaatte niitä VITUN "perusteita", niin nin millä vitun "perusteella" te, noin niinkuin omin sanoin, väitätte että NEEKERI olisi IHMINEN ?!?!?
Antaa tulla !
Ihan tasan tod. ja oikeasti ! Sana on Blogissa AINA. TÄYSIN. VAPAA. Ja kuten näette; siltikään sanoja ei kuulu eikä näy ! Se johtuu siitä ettei kukaan tiedä MITÄ SANOA, koska minua ei voi KUMOTA. Joka taas johtuu SIITÄ että TOTUUS on MINUN, EI sinun, takana(ni).

Ja NEEKEREISTÄHÄN tässä ON kyse, eikö ?!? AINA kun ns, lähinnä NIMI, "Rasismi™" mainitaan, on kyse nimenomaan neekerilajista. Ja johonkin mittaan myös "Arabeista" yms.

*

Mutta eniwei; ei teille saatanan TIETÄMÄTTÖMILLE älykääpiö-idiooteille "Anti-Rasisteille" eli moderneille Natseille, eli niille OIKEILLE ja de facto "uusnatseille", ole sattunut tulemaan koskaan, ikinä mieleen että hei; mitä jos ME EMME puuttuisikaan toisten ihmisten elämään ja ajatuksiin ja maailmankuvaan ? Mitä jos me antaisimme olla ?! Live and let live ?!
Mitä jos me EMME menisikään ja alkaisi ähistä ja puhista kumoon vuosiTUHANSIEN työn tulosta; tämänhetkistä "Kansallisvaltiota" tai ainakin sitä "Kansalaisyhteiskunnan" enemmän tai vähemmän "yhtenäistä kulttuuria" ja sen olemusta j perimää yms ?!
Mitä jos me EMME toisikaan maailman turhinta ja toisiksi INHOTUINTA rotua / lajia, sinne missä sitä EI luonnostaan tavata, ja tuhoisi näin kyseistäkin paikkaa ?!?!

Onko mikään NÄISTÄ, melko vitun perustavan laatuisista ajatuksista, ikinä pälkähtänyt pieneen paskaiseen määräilijän päähänne ?!?!

I bet it has NOT.

Suosittelen että lakkaatte tuon "keittiöpsykologia" paskan, jossa LUULETTE tietävänne paljonkin "meistä", ja tuntevanne esim MINUT ja sen MIKSI minä olen jotakin mitä olen yms. Se ei ensinnäkään KUULU teille. Ei alkuunkaan. Mutta kommunismissa sellaista ei YMMÄRRETÄ !
Vaan ollaan huuli pyöreänä kun joku ei haluakaan kuulua itsestäänselvästi Laumaan ja sen tympeään typeryyteen ja keskinkertaisuuden ylistykseen ja pahuudelle antautumiseen ja sieluntappavaan tunkkaisuuteen ja märehtimiseen ja typerysten määräilemiseen yms siansontaan.

Ja onhan se. Onhan se, perkele, käsittämätöntä että Joku saattaisi kaivata raittiimpaan ilmaan ja suurempien sielujen seuraan. Kuin esim juurikin NEEKERIEN seuraan, joilla ei OLE sielua. Ja haista saatana vittu jos nälvit että "onha!!". Tiedät itsekin paremmin.

Täytyy myös sanoa sekin että; "LUULTAVASTI" se on myös yksi oire, siis tämä "Rasisti™" jahti, siitä että kyseiset undulaatit yrittävät siten paeta OMAA olematonta ITSEÄÄN ja SEN(!!!) muokkaamista ja kasvattamista. Koska SE on vähän VAIKEAA, mutta muille tiuskiminen SUUUUUUURESSA LAUMASSA on taasen helpointa maailmassa; siksi se on niin vitun suosittuakin !! Koska suurimmasta osasta teitä vitun marakatit, ei vain OLE muuhun.

Ja taaskin; se on ihan vitun TÖRKEÄÄ yrittää vetää jokainen Julkisuuden Henkilö mukanaan tuohon umpisolmuun ja suohon, kuten te suomen julkiset mulkut näytte aina kun tilaisuus koittaa, tekevän. Jopa Hankamäkikin tuli hetkellisesti luolastaan esiin kommentoimaan kyseistä ilmiötä.

LAKATKAA VITTU OMIMASTA NIITÄ JULKKIKSIA SAATANAN HOMEKORVAT NÄIHIN VITUN KOMMUNISTISIIN KIIHKO-ORGIOIHINNE !!!
Joissa hikiset suuret ruhot höyryävät ja mylvivät, toinen toistaan typerämpinä, ja missä älyltään typistyneet kääpiöt piiskaavat sekä itseään...että toisia...tai no, lähinnä toisia tietenkin, ja usuttavat toinen toistaan yhä yltiöpäisemmän typeryyden esiintuomiseen ja itseruoskintaan, kuin "Duudsonit" jossakin vitun oopiumpöllyissä rautakaupassa.

No, mutta ..............kuitenkin. ...tässä piti kai olla kyse tuosta ohjelmasta eikä tästä helvetin vitun jankuttelevasta puuduttavasta vitun "Rasismi™" märehdinnästä yms lannasta. Mikä, kiitos, riittäkin sitten jo. Ihan täysin ja totaalisesti ja iänkaikkisesti, aamen.

Tosin siksihän sitä aloin ylipäätään edes käsitellä, että se piti TAAS heittää jumalauta, kuin kusinen rätti, SUORAAN katsojan silmille. Ja MIKSI ?!?! Vittu SAISINKO MINÄ KATSOA EDES JOTAKIN, OMASSA VITUN MAASSANI(!!!), JOSKUS, JOSSA   EI  SAARNATA KUIN JOSSAIN VITUN POHJOIS-KOREASSA, MITÄ TULEE JUURI NYT AJATELLA JA OLLA JA TUNTEA !?!?!?
Saisinksmä ? Enksmäsais ?! Hei ?!...Saisinksmä ?!... Saanko ?.PLIIIIIIZZZZ.


En minäkään ole saanut TV-ohjelmaa missä saarnata teille, ja MINÄ olen sentään SIETÄNYT KOKO VITUN ELÄMÄNI, tähän asti, teidän kaikkien KAIKEN vitun oksettavan ja törkeän TYPERYYDEN ja oppimattomuuden ja karkeuden ja moukkamaisuuden ja tunkkaisen kollektivismin ja muun vitun epä ja ali -älyllisyyden. MINÄ en ole saanut HENKEÄ teidän seassanne juuri koskaan, ja NYT, tai EDELLEENKIN, TE !!! SAARNAATTEKIN, MINULLE !!!!!
Ei vittu...eikö tämä KOSKAAN LOPU ?!?!? Tai parane ?!

Haistakaa saatana vittu !

Minua ei KIINNOSTA, Ville, SE että SINUA "sapettaa" tjns, se mitä ikinä onkaan "Rasismi™" !! MINÄ en katso sinun helvetin ohjelmiasi kuullakseni sitä !! Enkä saata käsittää että kaltaisesi Ryssäksiryhtynyt Eskimo on alunalkaenkaan saanut päähänsä että näin OLISI !?!? Mutta näin EI OLE !!
Minä katson ohjelmia ihan muista syistä !

EN kuullakseni olevani esim "Rasisti™" tai jotain, kun en ole HETI ja mukisematta, vastaanottamassa ja tänne tervetulleksi toivottamassa; maailman kaikkia somppuja ja mussuja neekereitä, joista jo YKSIKIN on LIIKAA !! Tai koska minä en käy kadulla käsi kädessä jonkun vitun villanuttuisen tunkkaisen hiiren kanssa, laulellen "kumbayaah mah loord, kumbayaah".
Vitun nahjus; syty tuleen minun puolestani ffs !
Siis tuo esimerkin "villanuttu".

Se EI OLE mikään vitun "rikos", vaikka eittämättä se ON nykyään "RIKOS", että minä olisin halunnut olla suomalainen suomessa, ja vähän sivistyneemmin kuin te muut. Ja elää ilman YHTÄKÄÄN neekeriä tms. Saatatteko uskoa todeksi että minusta myös olisi siihen !?!?!
MINÄ en tarvitse yhtäkään nekrua elämääni !!!! Ettekä tekään, eikä KUKAAN koskaan missään, ikinä, ole tarvinnutkaan kuten HYVIN tiedätte. Neekerit ei vain ole mitään mitä TARVITAAN. Mutta NE taasen TARVITSEE meitä muita, meitä ylempiä olentoja, JOS mielivät nousta siitä omasta kaoottisen alkeellisuuden ruokottomasta "tasostaan" edes länsimaisen KOIRAN tasolle.


Maailmassa on kelvollisia, kelvollisehkoja ja epäkelpoja, rotuja ja lajeja. Ja sitten on ihan oma kategoriansa jossa on mm seuraavat: neekerit, ryssät ja slaavit ja kaikki näennäisryssät siitä ryssän ympäriltä, 99% aasialaisista.....siis aidoista "Aasialaisista" eli "orientaaleista" eli "itä-aasialaisista" eli "kaukoidän aasialasista", KAIKKI Amerikan etelärajasta etelään ja tietenkin paikalliset inkkariheimot sekä jenkkilästä että Kanadasta, ja tietenkin Virolaiset ja muut eläimet.

Niistä ei ole mihinkään, ei ole ollut mihinkää, eikä tule oleMAAN, mihinkään. Ikinä !
Mustalaiset muuten myös ! Unohdin vallan. HAHahaa...iroonista....tai jotain. Mannet meinasi ovelina unohtua listalta.

MIKÄ tässä on teille sossuihmiset, VAIKEA hyväksyä ?!?!
Oletteko te koskaan olleet edes yhtä vitun PÄIVÄÄ yksin !?!? Solitaire.
Solo.

? ?!? ?!?!?


"Joukossa tyhmyys tiivistyy".



No mutta nyt.... jotta saan edes jotain sanottua itse ohjelmasta, vaihdan asteittain aihetta siihen.
Eli: Ville ja/tai ohjelman tuottajat ja tekijät, käyttivät melko härskisti ja ALHAISESTI, perus Vasuriutta, hyväkseen tilannetta jossa "Miklu" oli lennätetty(?)...heidänkö(?)...rahoillaan(?) ...Venetsiaan ja joka siksi(kin) oli vähän puun ja kuoren välissä vastaillessaan siinä "romanttisella kondooliajelulla" Villen melko vitun hyökkäävän TIVAAVIIN kysymyksiin. Jotka hän esitti odottaen vain ja ainoastaan tiettyjä "sallittuja" vastauksia.
Ville jopa käytti ihan pokkana sanaa tai käsitettä "Monikulttuurisuus™" !! AHa...aahahaa...eii..vai siis hetkinen..onko tuo KUVATTU koska ?! Onko se kenties kuvattu 2011-14 tai jotain !?
Koska SIIIITTEN mä ymmärrän ! Hei ! SITTEN mä tajuankin...hei....juujuu...elikkä se vaan tulee nähtäväksi näääiiiin SUUUURELLA viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellä.
Koska...miksi muuten joku vielä viljelisi tuotakin pystyynkuollutta vitun riippakivikäsitettä !?!?

Joka on tuore kuin itsevärjätty T-paita ja sammarit ja "oikeanlainen aate" !


Ajatelkaapa KATSOJAT, kuinka vitun tyhmää ja tökeröäkin, on yht´äkkiä hyökätä jossain vitun veneessä, missä ei pääse äkkiä esim tilanteesta jotenkin liukenemaan pois ja pakoon, ellei ui, niin nin miten törkeää on SIINÄ alkaa saatana kysellä kaikkea tuollaista ja sitten siihen sekaan sian-naamansa punaisena helottaen, tyhmästä tuohtumuksesta, saarnata itse omaa (kommari) Epistolaansa ! Vittu se läski olisi pitänyt HETI, kun sen suusta alkoi vyöryä edes jotain mikä edes MUISTUTTAA "Rasismia™" sanaa, edes "mitä mieltä SÄ oot esimm....mm emmä tiä sanotaan nyt vaikka R.." kierittää veteen ja käskeä sen ohjaajan soutaa nopeammin.

Ja jos mahdollista; heittää Villeä vielä jollakin. Mieluiten jollain mikä painaakin vähän. Ehkä alasimella .....jos niillä on sellaisia  mukanaan....?..


MIKSI, ainakin nykyään, suomessa lähes KAIKKI vitun ohjelmat muistuttavat jotakin vitun Mafian julkistamia PR-ilmoituksia, missä joku iso ja paksu mies käsiään levitellen vakuuttelee että "kaikki on hyvin" ja he ovat oikeasti hyvin rauhallisia ja leppoisia tyyppejä ja heihin ja heidän sanaansa tulee vain luottaa, ja missä joku Isoa Paksua Miestä pienempi hiiri on sen kainalossa ja vakuuttelee että he ovat hyviä ja aitoja ystäviä !?!
Hei !?!? MIKSI ?!?!

Vitun paskamadot.

Tiedätte itsekin.

Yksin TUOSTA voi "päätellä" eli nähdä, että te olette Kommunisteja; te ette osaa KESKITTYÄ mihinkään ITSE ASIAAN, vetämättä siihen mukaan ns "Politiikkaa". SE on kommunismia jo itsessään ja "puhtaimmillaan".

Maik Monrou "rokkaa" ! Se ei "politisoi" ! Ottakaa SIITÄ oppia. NIIN keskitytään OMAAN JUTTUUN !

Mutta KUN elää kommunistisessa diktatuurissa kuten suomessa ja ryssällä ynnä muualla, ei ole ikinä edes MAHDOLLISUUTTA, edes kokeilla, juuri MITÄÄN OMAA JUTTUA !! Saati sitten keskittyä siihen täyisn ja tulla siinä hyväksi ja ehkä jopa ELÄÄ sillä. Ja vaikka eläisitkin, niin bäng! Verot !
Valtio tulee VARASTAMAAN SINULTA, VAIN siksi että "sähän tianaat!"

Joka siis ei EROA mitenkään siitä laumaelämästä mitä esim LINNUT, nuo ylväät ja edistykselliset elukat, elävät tuossa ympärillämme. Kun joku vitun kurja lokki löytää jonkin ranskanperunanjämän jostain klimpistä, lehahtaa siihen heti paikalle koooko tienoon kooooko vitun kööri, ja vaatii siitä "omaa reilua osuuttaan" ja alkaa repiä sitä sen suusta.
SIINÄ "politiikka" kokonaisuudessaan. Mutta rehellisemmin ja vähemmällä tuholla yms.


Toki suomessa ja muissa KYLMÄN POHJOISISSA MAISSA siihen on parhaat syyt koko planeetalla, olla edes väääähän "sosialistinen", mutta senkin voisi hoitaa paljon paremmin ja rehellisemmin ja ennenkaikkea; tasapuolisemmin.

Mutta niin, tuo ohjelma !
No joo no..........jos tuo vitun Saarna Kansalle jätetään sivuun niin......kyyyllähän tuon kai ihan katsoi. Whateva. En tiä....................uutta Vain Elämää kautta odotellessa. Onhan se jotain jos haluaa katsoa jotain. Telkasta.



LAKATKAA käyttämästä, saatanan koiranpaskat, näitä teeveeohjelmia härskisti hyväksenne, liittäen niihin tuo "Poliittinen Sanoma", ja keskittykää vitun kusipää lanta-Finuiitit siihen itse vitun ASIAAN !! Vitun Marxistit perkele.
Mutta sanonpahan vain että, tämä EI OLE OHI !!! Tämä asia EI OLE milläänlailla "selvitetty" ja voitto tai jotain, teillä. TE olette IHAN ITSE, tahallaan tai tyhmyyttänne, tämän sopan KEITTÄNEET ja TE(!) tulette sen perkele ja piru vie ihan ITSE, lusikoimaankin !!

"Suomi" ON JO, murskana. Ja TE yksissätuumin, tyhmät ja pehmeäpäiset vitun Hyvät Ihmiset, olette sen rikkoneet. Levottomat extrovertti-idiootit. Mutta maailma ei ole teidän.
Te vaan ette koskaan KUUNTELE KETÄÄN saati sitten kunnioita.
Mutta................maailman iskee teidätkin vielä "polvillenne" niinsanotusti, vaikkakin inhoan tuota vertauskuvaa, mutta menköön nyt kerran.

Toisaalta pitäisi oikein TOIVOA mahdollisimman SUURTA NEEKERIEN yms määrää; niin makaa kuin petaa.
Sitä saa mitä tilaa jne. Ja voi pojat että se olisi HIENOA nähdä teidät idiootit paskapäät kärvistelemässä neek..hahah..HahahaAHAHAaa....neekerienne seassa ja muassa ja kanssa ! Ai ahahaha ai vittu mä naaauuuttisin niin !!


Elämä tuo kyllä, make no mistake about it, eteenne tilanteen, vaikka se vähän kestäisi, jossa tapahtuu jopa teillä tyhmemmillä ns "Havahtuminen" !
Ja SITTEN !! Sitten; muistakaa minut.

Muista MINUT, kun maailma VIIIIIIHDOIN tulee ja syö SINUT ! HAISTA SITTEN se VITTU ! Vitun paskapää.
Ta virnuile vitun typerä apinanpaska, minä en enää juurikaan välitä.

Sori jos MÄ oon täällä jotenkin tiellä ! Hei. Ei tässä sentään laisesi Viisaan Naisen tai Oikeaoppisen Miehen, tiellä, pitänyt sentään perkele olla ! HAHahaa, nou söörrii !

Maailmahan tottakai, ilman muuta, Pelastuisi ja SINUN henkilökohtainen elämäsi ja olosi PARANISI  HUUUOOOMATTAVASTI, jos MINUA esim tai just tota "Rasismia™" ei yksinkertaisesti vain olisi !! Kaikkihan nyt SEEEEN tietää !!
Hei ! AHAHHA khamoon mään ! Vittu siitä sinun onnesi vain on kiinni. MINÄ ja Me "Rasistit™" sitä nääs pihtaamme ! Se on MEILLÄ täällä lukkojen takana, typerys ! HAHA AHAHAHAHAha.

Kyllähän mäkin nääs, tässä kun on yhdessä kasvettu / vanhennuttu, täällä suomessa, nin olen tietenkin just "ajatellut" kans, että "voi kun ei olisi aina sitä just, sitä nääs, sitä Rasismia™ ja näin" ja että kaikki ongelmat tulee just vaan niistä jotka ei YMMÄRRÄ vain ALISTUA, kuten muslimitkin yms.
Sillä.....mitä muitakaan ongelmia sitä maailma pitäisi sisällään ?!?!

Ja tottahan Mooses se MINULLE täällä Härmässä kuuluu, että jossain vitun Afrikassa(!) on joku vitun neekeri ilman jotain....aurinkolaseja ja uzia tai vesihanaa tai jotakin !
Se o mun juttu hei ! It´s mah thing määäään.

Hei aatelkaa .....et...esim nin...jossain Paltamossa tai jossain, nin ...voi olla ehkä esim joku "Timo" tai joku, ilman siis vaikka ninq tyyliin MITÄÄN(!!) obligaatioita tai paljettihametta tai kiiltonahkakenkiä tai Nokian Futuureja !!!? Vittu AATTELEPPA SITÄ mulkku ja yritä saada tänä yönä unta !!

Tai..tai...taitai...nin hei..tai jossainpäin Ry...Venäjän, suurta ja mahtavaa ja kaunista ja hyödyllistä ja siedettävää ja sivistynyttä maata, saattaa ihan hyvin olla että on joku jolla ei ehkä o kaikki ihan täysin hyvin ..?...ja näi ..ehkä joku Iigori on ilman peniksenlämmitintä talvella tai sen kissalla ei o edes jumalauta KEEENKIÄÄÄ !! Vittu mitäs SIIHEN SANOT saatanan Kapitalistinen kusipää !?!?!?




" Niivvittu !...Vai viäläkö naurattaa?!?...HÄ ?!? "


Vittu; Ville ei pysty perkele pitämään edes YHTÄ kurjaa vitun ravintolaansa pystyssä pidempään kuin kuukauden, ja äijä käy Telkassa, silloin kun nyt sattuu tähän Härmän puolelle piipahtamaan, sölköttämässä kokonaiselle MAALLE ja KANSALLE miten häntä niin sapettaa ettei neekeri ole sen kovemmassa huudossa kuin mitä se nyt sitten kulloinkin onkin.
Sen kun vaan olisi siellä Itäisessä Onnelassaan ja puhuisi niille sitä niiden "kaunista" kieltä, jota näyttää melko vitun hyvin osaavan, ja näyttelisi jossain vitun Siperian kesäteatterinäytelmissä ja telkassa ja leffoissa ja pelkäisi joka päivä koko ajan, että Ryssäin TODELLINEN luonto puskee esiin kaiken sen hampaidennäyttelyn tai "hymyilyn" lomasta ja että joku vitun kiiltonahkakenkäinen nahkatakkinen roisto ampuu hänet räkäläntiksi katuun. Josta muuten lasku lähetettäisiin tälle puolen jokkee...tai rajaa.

Ja "hipit" vaan olis ninq et "jee!" ja et ninq "ihan oikein teille" eli siis MEILLE, eli siis "ei-hipeille".




Mainittakoon että; MINÄ ainakin alan jo kyllästyä myös tuohon "Mikluun" vaikka se siinä V.E jutussa saikin vähän itseään tehtyä tykö, suomessa. Mutta tuo se vain on, jokin mustalainen kai ? Tai jokin.
MINUN suomeni EI OLE "auki kokonaan" ja MINÄ en tykkää, eikä minun TARVITSE, neekereistä tai musulmaaneista tai koiristakaan. Minun suomeani EI jätetty tai jätetä, millekkään PERKELEEN, vitun neekereille ja somaleille ja muille iljetyksille ja etoville ylimielisille aivottomille zombeille loisille.
Ja olen suoraansanottuna melko vitun ällistynyt siitä miten nopeasti ja helposti Teidät Kaikki Muut on, ainakin näennäisesti, saatu manipuloitua ja taivuteltua ja vain käskettyä tai pyydettyä mukaan tähän MARXISTIEN juoneen suomen ja suomalaisten ja suomalaisuuden yms TUHOAMISEEN ja SINUN, vitun Valkoinen Idiootti; OMAAN HÄVIÖÖSI. Monessakin mielessä.

Nekrut yms hymyilee suomessa nykyään, me paikalliset ei niinkään...
Mieti sitä. Ja mieti eritoten jos sinulla on lapsia.

Tätäkään te ette näy käsittävän, mutta; SINULLE eläm ja maailma yms on "muuttunut" mutta lapsesi näkee ja kokee siltikin KAIKEN SEN mistä SINÄ olet kuivilla vesillä ja selvillä, vitun itsekäs imbesilli.


Vitun LAPSI.



Jos sinulla ei TODELLA ole mitään muuta sanottavaa tai elämänsisältöä kuin kiukutella meille "Rasisteille™" niin vittu wau; sinulla on TODELLA HELPPO ELÄMÄ !! Ai miiin...FAK, kuinka vähän OIKEITA ONGELMIA ja haasteita sitä VOI joillakuilla oikein olla !??!
Olette kuin kokonainen kansa(?) pelkkiä Paris Hilttoneita, joiden suuuurin ongelma on valita tämän lounaan salaattikastike tjns.




Vitun ääliöt !





P.s Älkääkä suotta kutsuko ainakaa MINUA "tyhmäksi" tai "tietämättömäksi" vitun plösöt paskapäät, minä olen viisaampi ja älykkäämpi ja hoksaavaisempi ja kekseliäämpi ja tietoisempi ja tiedostavampi kuin te KAIKKI yhteensä. Vitun tyhmät maalaiset kollektivistimoukat ! Saatana.
Saatanan susirumat tyhmät perkeleen läskipäiset paskat.
Ja toisin kuin te tai kytät tai muut "Lain" käyttäjät viholliset kiusaaja-sosiopaatti-pelkuri kusipäät; MINÄ en puutu muiden elämään ja tekemisiin. Minä osaan KUNNIOITTAA MUIDEN RAJOJA ja henkilökohtaista tilaa yms, mutta se onkin täys selviö älykkäille. Ja ilmeisen totaalista Hepreaa tyhmille.
Hei; miksette menisi johonkin kauppaan ja syljeskelisi salaatteihin tai jotain !? Koska "nynnythän niitä bakteereja vain pelkää".






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti