sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Kiroilijat ON Parempia

http://www.iltalehti.fi/terveys/201701072200050423_tr.shtml

HAHAHaaaa; joko se alkaa mennä perille vitun tyhmä perkeleen kuiva läskipää !??!
Me KIROILIJAT olemme ÄLYKKÄÄMPIÄ ja REHELLISEMPIÄ ja LINQISTISESTI LAHJAKKAAMPIA kuin te äidin pikku pehmeäpäät nynnyt, heijasteliiveissänne ja TIUKOISSA säännöissänne ja rajoissanne !

Minähän olen tätä(kin) toitottanut koko Blogin ajan; MINÄ OLEN de facto NERO, ja älykkäämpi / lahjakkaampi / parempi kielissä / kielessä kuin luultavasti YKSIKÄÄN lukijani, mutta kun EI !!
Ei !!

Ei Perkele, ei !!!

Ja; kun ei, nin ei.


Ja woehan vittu mitä typeriä vitun perkeleen etovia rutikuivia saatanan ärsyttäviä kusipäitä luumuja hapannaamoja sinne ilmestyykin heti kommentoimaan, kuin pikku Kommunistin kurjat änkyrät, INTTÄMÄÄN että "ei se niin o!!"
"Tässä nyt vaan ´Liberaalit´yrittää tehdä omista ´huonoista tavoistaan´hyväksyttyjä"...yms blääblääblää.
Vittu pidä sinä vitun Brunilan kurttunaama vain hameestasi kiinni ja heittäydy kalliolta, VIHDOIN, alas ! Ei tuollaista aikuista naista ja rutikuivaa tyhmän pallinaaman "näköistä" mulkkua kukaan jaksa katsella tai kuunnella.
Kuten ketään tuollaista vitun vollottavaa, valittavaa "butt hurt" pyllystään vuotavaa vitun rutikuivaa hapanta pikku Vasuripaskaa, jolla on ollut kurja elämä ja kurja syntymä ja kurja kohtalo, ja joka siksi haluaa kuten "Poliitikot" ja RIKOLLISET; KAIKKIEN maksavan siitä. HEILLE !!
Myös Jumalan itsensä.

Jonka MINÄ kyllä ymmärrän, ja se onkin loogisesti oikea ajatus, mutta...........se mulkku ei vain näytä MAKSAVAN KENELLÄKKÄÄN, koskaan, MISTÄÄN ! Ja te olette sentään "ihmisistä" huonoimpia ja toruttavimpia ja epäkelvoimpia ja alhaisimpia ja kuvottavimpia ja kusipäisimpiä ja alkeellisimpia ja taantumuksellisimpia ja niin edes päin, joten.......? Mitkä on "Tshäänssit" ?!


Näyttäisi muuten, aiheesta poiketen, olevan tuo "Brunilan" suku, yksi suomen etovimmista ja ongelmallisimmista ja ÄRSYTTÄVIMMISTÄ ja kusipäisimmistä ja yleisHAITALLISIMMISTA ja paskapäisimmistä, pikku vitun kitupiikeistä Vasurinkusiaisista KGB-paskamöykyistä.

Jos ei tuo vitun Valittava Vittu VALITA jossain kommenttipalstalla, niin se yksi vitun seinähullu KatuVasuri vitun de facto SOSIOPAATTI (ilmeisesti vailla Virallista Diagnoosia?) perseenreikä paskaläntti, mikä olikin nimeltään, pyörii kadulla vittu VALOKUVAAMASSA IHMISIÄ !?!!
Ei jumalauta.... AATELKAA ny vittu edes HETKI tuotakin asiaa !!
Jumalauta ...joku saatanan kyömyturpainen Vasemmistokloppi käy tuolla saatana ulkona KAMERAN kanssa VALOKUVAAMASSA niitä jotka ovat "Poliittisesti eri mieltä" hänen räyhäremminsä kanssa !!
Ai miin................ mitä vitun vittua ?!!? Siihen nähden Äxl on vielä vähäpätöinen ja kohtelias amatööri-harrastelija-kuvaaja-herrasmies. Ja ihmisemmän näköinen !
Täytyy ihan tarkista.a..jep! Kyllä ! Minä todella kirjoitin noin !

Luoja...auttakoon.


Tuosta mitä tuo Ääliö Brunila (se kai on se sen nimi..?) tekee, eli ottaa luvatta kuvia vieraista ihmisistä, käydäkseen ehkä myöhemmin päälle isommankin lössin turvin, vitun pikku paskahousuneiti, niin nin se on melko DE FACTO "rikoskin" varmaan ! "Vaanimista" tai "väijymistä" tai jotain. Ja siitä TULISI saada jo tuntuva selkäsauna, mutta koska vastapuoli koostuu lähinnä liian kilteistä idiooteista, joiden ÄITI ei anna LUPAA "vetää turpaan" ketään, niin Brunila kerjää verta ihan kaikessa rauhassa typerästä vasemmistoliittolaisesta kyömyisästä turvastaan / nenästään. Vitun mielisairas kiusaajankoltiainen ääliö.


Miksette te Satdilaiset vain yksinkertaisesti AMMU SITÄ !?!? Tai jotain !?!?... JOS se jää henkiin; se OPPII JOTAKIN !
Näin se vain menee.


Amerikassa muuten, nuo jotka kuvailee salaa tai ei-niin-salaa muita, yleensä valmistautuvat joko a) murtautumaan kyseisen henkilön tai ryhmän asuinsijoille ja tekemään siellä luoja ties mitä, luultavasti ainakin varastamaan kaiken, tai b) murhaamaan kyseisen henkilön, tai sieppaamaan hänet murhatakseen / raiskatakseen hänet (ehkä useitakin kertoja) myöhemmin, ehkä jopa osana jotain sairasta satanistista rituaalia.
Että repikää siitä vähän asian todellista olemusta SELVÄKSI !!
SITÄ, Brunila tekee.


"Brunila" nimen tulisi olla VÄHINTÄÄN yhtä syljetty ja inhottu kuin Hitler tai Stalin ja Mussolini tai Pot...vai oliko se Pol.

*

Mutta eniwei, minä olen, rehellisempi ja lahjakkaampi ja kekseliäämpi yms, kuin YKSIKÄÄN joka LUULEE (TODELLA, SUURI harha!!), olevansa jotakin "kehuttavaa ja hyvää ja kilttiä ja kaunista ja Oikeamielistä" kun on mielinkielin ja munaton tyhmä nyhverö-nynny, ja pidättäytyy kiroilemasta tai olemasta muutoinkaan mies tjns.

Tuo vitun Natsin ruumiin näköinen "Tom" Of Idiots, mikä tuolla kommenteissa änkytti kuin tarhantäti, luultavasti kuseekin istuen, se on niin neiti-"ihminen" !

HAHAHaaaaaa.




P.s JOS ihmettelette sitä MIKSI pikkusielut niin kauhistelevat aina "tapoja" ja kielenkäyttöä, niin se johtuu SIITÄ että; pienet ja tunkkaisen tyhmät, sameat ja sumeat sielut, eivät YMMÄRRÄ ja NÄE ja KOE, että KIELI ei ole mitään TODELLISTA, vaan heille se ON(!) "mieli". Heille ei ole olemassa ERIKSEEN MIELTÄ ja kieltä. He eivät EROTA toisistaan todellisuutta ilman kieltä, ja kieltä ja sen KUVAAMAA todellisuutta.
He ovat jääneet jo syntyessään typerään ja surkeaan surkimuksen ruumiiseen, jumiin kielen luomaan HARHAAN ja verkkoon. Ja SITÄ verkkoa HALLITSEE ja siinä SAALISTAA ja sen OMISTAA, Lucifer. Saatana. Perkele. Paholainen. Demoni. Ilkeät ja alhaiset, julmat ja tyhmät, itsekkäät ja röyhkeät, hävyttömät sadistiset saalistajat.

Tämän takia he PANIKOIVAT !!! Aina kun joku sanoo esim NEEKERI. He ovat oikeasti NIIN mahastaottavan typeriä tyhmiä pikku älykääpiöitä, että luulevat NEEKERIN kurjan ja ikuisen luuseri olemuksen SYNTYVÄN ja johtuvan ja juontuvan SIITÄ ETTÄ JOKU KUTSUU HEITÄ NEEKEREIKSI !!!!!!

Vittu...... ..VITTU. Mitä tuollaiseen voi SANOA ?!?!
PELOTTAVAN tyhjäkalloista. Ai miin....PELOTTAVAN, HYYTÄVÄN, typerää.
Kaimaanin tietoisuuden tasoista "tietoisuutta".


P.s 2 MINUA tämäkään "tutkimus" EI YLLÄTÄ. Paska vertaa.
Ja kuten ehkä Blogistani voisi PÄÄTELLÄ; kyllä !! MINÄ OLEN "lahjomaton" ja suorasanainen yms. Jotka ovat ääriharvinaisia ja korkea-arvoisimpia mitä ON, HYVEITÄ.

Joista OIKEA JUMALA, ei siis Lucifer, KIITTÄÄ ja kehuu ja kumartaakin ehkä, jos on sillä tuulella.
Mutta ihmislajin NAARAS toruu niitä ! Ja SE, on TEIDÄN jumalanne. Vitun pakanat barbaarit, idiootit vitun oksettavat alkeelliset Perkeleen vitun saastaiset takkuturkkiset imbesillit villit.

HAISTAKAA VITTU.

Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti