keskiviikko 4. tammikuuta 2017

"Kaaos ja Sota" Möllevångenissa

https://www.youtube.com/watch?v=d1KzCa7E7hk






Olisin halunnut kommentoida ihan tuolla tuubissa, mutta kun siellä on "kommentit poistettu käytöstä", kommentoin täällä missä olen Anarkistisen, pidäkkeettömän ja rajattoman Vapaa !

Elikkä; MUSLIMIT on riehuneet jossain tuollaisessa kaupungissa Ruotsissa.
Ja sen sijaan että siellä nyt kiisteltäisiin MUSLIMIEN MAAHANTUONNIN kieltämisestä tjns mistä järjissäänoleva ja täyspäinen ja normaali ja katuviisas ja mitä kaikkea, ihminen, kiistelisi, siellä kiistelläänkin SIITÄ että pitäisikö perkele itse ilotulitteet kieltää !!

Ei hevon vitun saatanan hevon vittu !!! VITUN ÄMMÄT !!!
Vittu painukaa vittuunne !!

Täälläkin sitä joku kurja kusipää aina yrittää muina ämminä ujuttaa "julkiseen keskusteluun", josta NAISET siis tykkäävät (keskustelusta), ja olla niinkuin se olisi jotenkin hyvä ja järkevä juttu ja ratkaisu ja jotain, kurjistaa orjien jo muutenkin tukehduttavan ankeaa kurjuudentäyteistä elämää viiiieeelä muutama mutterin kierros lisää.
Vittu HAISTAKAA VITTU ja pysykää tulitteista kaukana !


Ja tuosta itse videosta; vaikken voikaan kieltää etteikö tuo näytä ihan sikasiistiltä ja khuulilta, on se silti snadisti moukkamaista ja VOI rikkoa paikkoja yms, mutta se on myös se ainut tapa Muslimeille tuntea olonsa kotoisaksi edes hetken, jossain muualla kuin omissa kaoottisissa lähtömaissaan. Eli tuoda SOTA ja KAAOS tai sen näennäiset toteutumisyhteydet tänne, tai tuossa keississä ruattiin. Heillä on kotoisa olo kun väistelevät kadulla räjähdysten ja paukkeen lomassa "luoteja" ja muita sähikäisiä ja jopa ehkä sinkoja yms.
Ja käyvät siinä kaaoksen seassa välillä raahaamassa frendinsäkin pois "tuli-linjalta" ja vaaran tieltä, tämän vielä heittäessä yhden viimeisen kiven tai "pommin".

Tälläst tää on.


P.s Nuo siniset katuvalot on ihan vitun ultrakhuuleja !! Olkoonkin pysyvät tai vain väliaikaiset, NE on vittu siistejä !! Upeita ja silmille ystävällisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti