perjantai 6. tammikuuta 2017

Tynkkysen Ajojahti (2017)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017010522772211_uu.shtml


"Syyttäjä vaatii perussuomalaisten nuorten entiselle puheenjohtajalle Sebastian Tynkkyselle sakkorangaistusta ´kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja uskonrauhan rikkomisesta´, selviää haastehakemuksesta. Tynkkynen julkaisi syytteet ennalta perussuomalaisten nuorten tilaisuudessa Oulussa tänään."


Tynkkynen: iske VASTAAN ja SYYTÄ Syyttäjää.

MINÄ syytän JO, par´aikaa.

Syyttäjä, MINÄ, syytän SINUA mm seuraavista; Saatanan palvonta ja pahuuden liiveihin uiminen ja sen puolelle munatonta haaleuttaan asettuminen, harkittu kusipäisyys ja ilveily, muiden kiusaaminen suht turvallisesti Sianpaskojen selän takaa, kiihoittuminen omaa "Kansaansa" vastaan ja muiden huutelu mukaan samaan typerään kiihkoon ja kiihoittumiseen, yleinen paska ja kusipäisyys ja moukkamainen mulkkuus, omahyväinen ylimielinen niljakas pahuus ja suopeus pahuudelle, oikeudenmukaisuuden halveksunta ja ylenkatsominen ja reiluuden ja kohtuun päälle yrjöäminen paskantaminen ja kuseminen, eli samat syytekohdat kuin KAIKILLE KYTILLE "kytän työstä". Samoin kuin KAIKILLE "Lain" parissa "puuhaileville" kommarinpaska-jutkurotille.
Ärsyttäminen ja veren kerjääminen nenästä ja vittuilu ja Kansan tahallinen inhottaminen ja vastakarvaansilittäminen ja ärsyttäminen ja yleinen mielipahan ja masennuksen aiheuttaminen, ja tulevaisuudenuskon ja ylimalkaisen toivon ja elämänhalun tahallinen ja täysin tietoinen sammuttaminen ja sabotointi ja tuhoaminen, parhaaseen Kommaridemoni tyyliin ja tapaan.

Nynnyys ja munaton pelkurin ALISTUMINEN islamin ja muslimien edessä, ja mitä vielä; omien päälle virtsaaminen sillä pelkovirtsalla mikä mussujen tähden jalkovälistäsi suhisee voimakkaana ulos.
Omien päälle sylkeminen KAIKEN maailmankaikkeuden järjen ja logiikan ja kunnollisuuden ja tunnollisuuden ja oikeamielisyyden ja hyvän kasvatuksen ja täyspäisen olennon tunteiden ja moraalin ja eettisyyden ja reiluuden ja sofrosyneen ja altruismin  VASTAISESTI !

Alhaisesta kusipäisestä saatanan nilviäisyydestä myös syytekohta; eli Valdelle rahankeruusta, halveksien sitä mikä oikein on ! Ja TOTUUTTA ja asian todellista olemusta ja reiluutta yms.

Saatanan typerä kusipäinen vitun pikkupaska !




Vielä kommentti tuosta itse syytteen hevosenpaska syystä.


" Tynkkynen kirjoitti Facebookissa viime heinäkuussa muun muassa, että "Islam pitää kitkeä Suomesta". Tynkkynen kirjoitti myös muun muassa, että mitä vähemmän Suomessa on muslimeja, sitä turvallisempaa on. Hän kirjoitti, että on tehtävä kaikki, että esimerkiksi Irakin, Afganistanin ja Somalian kaltaisista "kunniakulttuurin maista" tuleva väki saadaan takaisin omiensa piiriin.
Tynkkysen mukaan kaikki tapaukset, joille kansallisuutta ei ole ehditty myöntää, pitäisi katsoa läpi uudestaan ja palauttaa pikaisesti maihin, joista lähdettiin hakemaan Suomessa turvapaikkaa. Islaminuskoisten poistokeinoksi hän ehdottaa "massiivisia siirtoja". "

Jep; äijähän on itse Ilmestyskirjan Peto !

Miten järkkyjä ja järjenvastaisia Rasistisia™ ja Basistisia™ ja osittain myös Lasistisia™ Julistuxia !!
Joilla ei o ninQ MIIITÄÄÄÄN "kosketuspintaa" ninQ TODELLISE.....eikunhetkinenmuuten !?..
Venaas...... siis hei!? NUOHAN ON KAIKKI IHAN ITSESTÄÄNSELVIÄ, PÄIVÄNSELVIÄ ja LAIMEITA FAKTOJA.


Tuo mitä Tynkkynen on KIRJOITTANUT, ja vielä vittu FEISBUUKKIIN(!!), on se mitä JÄRKEVÄ ihminen tekisi HETI, ihan ensitöikseen. Ja siis sanoisi.
Kuten jos olisit jäänyt valtavan paskakuorman alle jumiin, saattaisit tokaista että "pitäis tää paska siivota ..pois tästä...hei ?...hjelppiä? ...tarttis päästä tän sonnan alta pois".


Se että joku Kiihottunut ja Kiihkoisa punanuttuinen kusipääsyyttäjä, tosin onko niitä jonkin MUUN laisia (?), on ottanut asiakseen ahdistella suomalaista joka yksinkertaisesti tuo esiin täysin täysjärkiset ja ainakin ennenvanhaan täysin päivänselvät minitoiminnot joilla mitätöidä SUOMEN de facto TUHO ja KATOAMINEN, KERTOO ehkä jotakin kyseisestä vittupäästä ? nou ?



" Syyttäjän mukaan Tynkkynen uhkaa, panettelee ja solvaa islaminuskoa tunnustavaa ihmisryhmää heidän uskontonsa perusteella. Juttua istutaan Oulun käräjäoikeudessa ensi viikon keskiviikkona.

Tynkkynen ei ole mielestään syyllistynyt rikokseen. "


Ensinnäkin; kyse on siitä, onko tapahtunut ns "Rikos".  EI SIITÄ onko tapahtunut jotakin mikä on malum in se, eli VÄÄRIN sinänsä ja itsessään eli pahaa tai väärää. Kyse on VAIN "Lain" kikkailusta, ei mistään tärkeästä tai merkityksellisestä. Pelkästä joutavan kusiaisluokan hännännostelusta ja kuseskelusta ympäriinsä, ikäänkuin omistaisivat koko paikan.
Ja kiitos teidän Normaalien vitun Idioottien...hehän OMISTAVATKIN (tavallaan) KAIKEN !!



Haistakaa vittu.


Ja vielä "kauniiksi" lopuksi; mitä VITTUA sinä saatanan kusipää syyttäjän PASKA siitä välität, vitun aivoton kääpiö perkele, MILTÄ MUSLIMEISTA TUNTUU ?!?!?!
Vitun latvalaho paskarantu !!! Vittu muistele vaikkapa saatanan kommari-koiranpaska Syyskuun Yhdettätoista tai mitä vain sittemmin tapahtunutta, tai sitä mitä ählämit ovat tehneet toisilleen tai kaikille(!) muille koko olemassaolonsa ajan !!!
MUISTELE saatanan typerä tekopyhä vitun kyrpä SITÄ !


Ja                                                                       H Ä P E Ä !!! 


Sinut tulisi TIETENKIN, VÄHINTÄÄNKIN piestä, ja tiedät sen itsekkin ja niin tietää joka vitun Kytän paska-aivokin.

Muslimit on murhaajia, raiskaajia, varkaita, typerämpiä miltei kuin neekerit(!), aggressiivisia karvaisia ali-apinoita, roistoja ja tukahduttajia, sensoreita ja kirjanpolttajia, käsien ja päiden irtileikkaajia ja naisten kiduttajia ja homojen ja...no kaikkien elollisten. Muslimit on typeriä esihistoriallisia petoja, jotka tulisi myös sellaisiksi luokitella, eikä "ihmisiksi". Vaan samaan kategoriaan kuin sapelihammastiikeri ja mammutti ja ameeba ja neekeri ja kiinalainen ja troglodyytti ja joku hämähäkki joka oli elossa Jura-kaudella.

Muslimit on kirjaimellisesti; koiran ja vuohen ja aasin ja lehmän nussijoita, ja kyllä - lapsiinsekaantuminen eli PEDOFILIA ja poikien, alaikäisten, nussiminen KUULUU ählämkulttuuriin. Kuten ympärileikkelykin.

Jos tätä joku on todella lukenut edes LÄHES koko Blogin ajan, muistanette että minulla on ollut työkaverina / tuttuna muutamakin ählämi, ja yksi niistä oikein kehuskeli Afgaanien "poikaleikki" nimisellä KULTTUURIN ITSESTÄÄNSELVÄLLÄ PIIRTEELLÄ. Jossa; poikia puetaan kiihoittaviksi ja/tai tytöiksi ja jossa he MIELLYTTÄVÄT VANHEMPIA MIEHIÄ !!
Ja mitä hän EI SANONUT................sen jopa TE vitun tylsämieliset paskaluuserit luultavasti osaatte ...jollette KUVITELLA niin ainakin arvata ?!!?







Mihin sitä edes muslimia eli VIHOLLISTA tarvitsee kun on tuollaisia saatanan kusilänttejä oman linnan SISÄPUOLELLA ?!?!


Jotka tuon(kin) "Syyttäjän" saatanan, tiedätte, pistäkään NIMI ja NAAMA muistiin.


Fock Off !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti