lauantai 12. elokuuta 2023

TikTok kinkkipaskasta

 https://www.youtube.com/watch?v=ZP5qB4qyUSI&ab_channel=AnythingGoes




Jaaha ja kappas, sieltä se tuli. TÄTÄ minä olen KOKO AJAN sanonut !! Teitä aivosumennetaan ja manipuloidaan kiinasta ja ählämilöistä ja ryssältä ja mistä lie tunkkaisista kommunistisista paskanevadoista !!!! ^^ SIINÄ SE NYT ON !!! Vitun tolllot mulkut.

Ne upottavat länsimaailmaa 100 % tietoisesti ja tarkasti ja suunnitelmallisesti ja kuten ennenkin; hyödyllisten idioottiensa avulla.


MIKÄÄN ei ole muuttunut tässä paskassa, vain pinta.


Saatanan absoluuttiset kusipäät vitun paskarotat. Valkoinen ja ylivertainen IHMINEN antaa noillekin vitun räkäpaskarotille KAIKEN ilmaiseksi kuin Taivaalta annettuna ja mitä nämä vitun kusiset vinosilmät apinat rotanpaskat tekee kiitokseksi ? Käyvät loputonta ja tauotonta "epäsymmetristä" sotaansa valkoista vastaan ja jatkavat KAIKIN tavoin omia oksettavia naurettavia muinaisia typeriä alkeellisia / primitiivisiä tapojaan ja käytäntöjään joita jopa simpanssit kavahtaisivat.

Sen sijaan että olisivat esim kiittäneet tai olleet edes aika vitun vaikuttuneita, muun muassa siitä että voivat käyttää hanasta tulevaa lämmintä vettäkin eikä tarvi käydä kauhomassa jostain käärmeitä ja ruumiita ja bakteereita ja paskamöykkyjä vilisevästä kurjasta paskavirrasta vettänsä, kupeilla ja käsillään ja vauraimmat (jotka omistaa pari sikaa ja perunasäkin) oikein jollain surkealla ämpärillä, ja että saavat asua suht siisteissä sisätiloissa luolien ja metsän ja joenvarren sijaan, ja käyttää edes jonkinlaisia ihmismäisiä vaatteita ja laastareitakin niille on luultavati annettu ? Erinnäisiä lääkkeitä, SÄHKÖ, autoja fillareita jopa lentokoneita !! Kaikkea mitä apina ei osaisi kuvitellakaan, edes unissaan, ja silti nämä vitun apinat ei muuta tee kuin yrittää tappaa heitä auttavan ja ylös ja eteenpäin nostavan käden omistajan, käden jota pureskelevat kamalin rumin primitiivisin vitun ulkonevin apina-hevosen hampain, keltaisin ja likaisin, saatanan vitun viemärin paskatahrat.

Haistakaa vittu.


#BombChina!



Fuck You.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti