keskiviikko 2. elokuuta 2023

kelailua

Eli aiheena tuo helvetin VITUN kommunisti"kela".  Eli KELA eli Kansankyykytyslaitos.


Sain tähän idean paitsi Nils Näkkälän blogia katsottuani mutta sitten eteeni tuli vieläpä tämä...


Joten ruoditaan.

Ensiksi: se on totaalisen totta mitä Nils ym aina kelasta kirjoittaa, ja kirjoittavat hämmentävän nätisti vieläpä.

Toisekseen: on hienoa tulla myös noiden ns Normaalien tai "setämiesten" yms "raappahousuäijien" (hahahaa "raappahousu" ai luoja).. niin nin eniwei, on hienoa tulla niidenkin "vindikoimaksi" eli en ole yksin tämänkään asian kanssa ja tätä "mieltä" asiasta. Ikäänkuin tämä olisi VAIN "mielipidettä" tms.


Mutta kela on hyvin syvältä perseestä ja totaalisen karmivan julma ja paha ja katala ja alhainen ainakin  suomalaisia kohtaan, ulkolaisista en osaa sanoa mutta kaikkihan olemme ja kissamme, lukeneet kuinka neekerit ählyt somput ym saa sieltä ilmeisesti jumalauta kalusteetkin(!!) ja Helsingistä melko paraatipaikoilta ihan upouudet vitun asunnotkin vitlä JUMALAUTA vittu saatana !! Ja luoja ties mitä muuta. 

Mutta sitten jos ja kun joku paikallinen menee hattu kourassa ja pyytää jotain ihan yhdentekevää pientä näennäistä apua johonkin niin auta vittu armias !! Siinä ei riitä vaikka olisi liitteitä koko elämänsä ajalta, siinä olisi byrokraattikusirottien mielestä pompittava vielä tismalleen kuten he haluavat ja tehtävä ylimääräisiäkin kieppejä ja mentävä palavien renkaiden läpi ja niin kumarassa heitä kohtaan kuin vain mahdollista. Kyseessä on nimenomaan se "Tsaarin aikainen virkabyrokratia" mitä joku noin täydellisesti tuollaisella käsitteellä silloin kuvasi.

Suomen ehkä se SUURIN ongelma on nimenomaan tämä, byrokraattisuus, ja suomessa ihminen on poliitikkojen kyttien ja virkaloisten mielestä olemassa HEITÄ ja Systeemiä™ varten, ei missään nimessä ja IKINÄ toistepäin. TÄMÄ on se SUUUUUUUUUUUUUUURI ONGELMA suomessa ja yksi absoluuttisimmista syistä miksei tämä tunkkainen pikku takapajula ikinä nytkähdä vahingossakaan vähääkään eteenpäin. Ei edes sivuun.

Kelaämmiä ym ämmiä, te-ämmiä jne, kiinnostaa enemmän vain "seurata protokollaa" ja/tai "lakia / sääntöjä" ja mitä lie tiukkaa jäykkää taipumatonta ääliöimäistä epäinhimillistä typerää kusipäistä kommunistirotan koiranpaskaa ja vapaamuurarien ylimielistä maailmankuvaa kuin tehdä ikinä yhtäkään ihmismäistä VÄLITÖNTÄ aitoa inhimillistä ja jopa loogisen järkevää päätöstä tms. Myös ideologia näyttäisi siellä näyttäytyvän. Kenties jotenkin paikallistahollakin, en tiedä sanoa tarkemmin.

Ja kuten olen jo sanonut ja siteerannut lempiblogaajani sanomaa, byrokraatit luovat VAIN KAAOSTA. Se on ainut asia jonka yksikään byro-rotta osaa, ja se johtuu siitä että byroo-rotat vihaa ja inhoaa sellaista asiaintilaa jossa kaikki vain toimii ja menee omalla painollaan ja sujuvasti sillä silloin; kukaan ei tarvi byrokraattia mihinkään.

Virkaloisten byropaskapäiden strategia siis on periaatteessa kuin palokunnan joka käy itse siellä täällä sytyttelemässä tulia jotta sitten olisi tarvetta heille ja tekemälleen työlle. Joka tosin palomiesten tapauksessa ON ihan oikeasti oikeaa TYÖTÄ, ei mitään toimistossa loisimista ja muiden luvatonta ylimielistä yksisuuntaista komentelua ja paperin siirtelyä ja kahvin juontia ja mitä lie pasianssin peluuta.

KELA on aivan äimistyttävän ja räikeän häikäilemätön ja härski ..mikälie se ikinä sitten onkaan, kai se jokin "valtion haara" on. Ja uumoilen että pahempaa löytyy läinnä sieltä pahemmasta koreasta.

KELAsta olisi päästävä niin täydellisen totaalisesti eroon kuin vain ikinä mahdollista, sillä Suomi jo tervehtyisi yht´äkkiä ja kummasti ! Se on kommunistinen eltaantunut jäänne muinaisemmasta maailmasta, ja kuten olen jo sanonut ja näemmä moni muukin sanoo samaa, pitäisi kokolailla KAIKKI tuet vain korvata yhdellä ja selkeällä "Kansalaispalkalla™" tjns. Ja ennenkuin himotyöskentelijät riemastutte sen enempää niin muistakaa se, tästä piti tehdä ihan oma kirjoituskin, että yksi SYY miksi suomessa on niin paljon esim sitä paljon parjattua Työttömyyttä™ eli eräänlaista Vapautta, on yksinkertaisesti se että kommunistit maanpetturit ja ne OVAT NIITÄ ihan tasan kirjaimellisesti ja de facto ja jure, ovat TAHALLAAN lähettäneet ne planeetan toisellepuolen eli kiinaan. Kommunistipaskaläjään ylläri pylläri. Ja sitten kehtaavat saatanan kusipäät moukat ja hullut ja ääliöt ja vitun paskapäät änkyttää täällä ihmisille heitä kepillä pakottaessaan infantilisoiviin lasten leikkeihin yms, että "menkää töihin!". Vitun kenopää saatana: MITÄ JOS LAKKAAT ITSE SAATANA  LÄHETTÄMÄSTÄ NIITÄ KIINAAN VITUN TYPERÄ KUSINEN AIVOTON MORAALITON SAATANAN MULKVISTI MOLOPÄÄ !?!?!?!?!

Mitä wanhemmaksi tässä tulen, sitä enemmän näen kuinka TAHALLISTA kaikki lopulta kuitenkin onkaan, vaikka sitä sanotaan että älä selitä pahuudella sitä minkä voi typeryydellä selittää ja niin olen suurimmaksi  osaksi aina selittänytkin, mutta kyllä siellä vaan seassa on niin paljon ihan tietoista tahallista kiusaa ettei senkään osuus kovin pieni ole.

Ajatelkaa jo sitäkin kuinka helvetin lapsellinen(!!) täytyy jonkun olla jotta alkaa jumalauta kyykyttää toisia,  ventovieraita(!),  ihmisiä tuollaisellakin kaikella kiusalla ! "Et saa tätä & tätä tukea KOSKA_________" jne ad nauseam, ja "sinun tulee__________" vaatimuksia ad nauseam ja syyttävät työttömiä milloin miksikäkin, ja samalla kuitenkin (ja puhuin tästä mm yhden virkabyroo-rotan kanssa ja se oli itse jopa samaa mieltä !! joka suuresti minua hämmästytti) kiusaavat ja RANKAISEVAT  työttömiä jos esim opiskelevat tai menevät johonkin äkkinäiseen pieneenkin hommaan ja olen itse henkilökohtaisesti kokenut tämän ainakin muistaakseni 2 kertaa. Se on kuten Nils Näkkiskin on todennut, niin että kelalle kannattaa AINA ennemmin valehdella kuin olla rehellinen. Sanontakin sanoo ettei mikään takaa köyhänäpysymistä niinkuin olla rehellinen, ja suomalaisethan tunnetaan muuan kahdesta piirteestään ....


Olen kantapään kautta oppinut että NOIN ^ on !! Ja kannattaa TODELLAKIN funtsia kerta tai kaksi  ennenkuin raportoi noille vitun kusilänteille naurettaville persoonattomille robottimulkuille yhtään mitään !! AJATELKAA ja olkaa tarkkoja ja peittäkää jälkenne ja silotelkaa jälkiänne ja miettikää jne, mutta luovikaa. Luovikaa AINA. Sitä byrokratia itsekin tekee aivan TAUOTTA; tämä on SOTAA.

Harmi että suomalaisten kaltaiset naurettavat etatistiset naiivit imbesilli-idiootit ei vain tajua sitä vaan elää tyhjän ilmapallomaisen päänsä kanssa ikäänkuin valtion kanssa samalla puolella. Hei vatipäät; valtio EI OLE teidän ystävänne eikä kyttä sitäkään vähää. 

Oppikaa ny perkele ja irtatukaa Järjestelmästä™ - mutta siitä oma kirjoituksensa heti kun aikaan saan.


* * * * *


On oltava PAREMPI tapa järjestää aivan KAIKKI mitä nyt "hallinnoi" tämä kusiläntti nimeltään kela. En siis tarkoita Anssia nyt, vaikka aika kusinen sekin lopulta  on ja ihan jo väritykseltään.

Ja heeeiii ?! Tuli tässä samalla mieleen että jos en väärin muista  niin eikös se  kelan väri ollutkin muuten juuri sopivasti virtsankeltainen  ? Taisi muuten olla  hahahah aAHAH AHahahahaaaaaa !! Sopivaista !!!

Ja Maahanasettujat™  saa sieltä sen Kela Gold kortinkin ja mitä kaikkea, minä sensijaan saisin jos mitään niin ehkä jonkinlaisen alentuvan myhäilevän "valitettavasti..." hymynkareen ja tien ulos.


Poliitikot ym hoi, mitä jos lopettaisitte sen työttömien KIUSAN ja kyykytyksen vitun ääliöt kommarit !?!? On kuin p-koreassa jumalauta, ja samoin yrittäjille vooooiisi ajatella jotain oikeammanlaista parempaa tukea ja/tai AINAKIN vähemmän ongelmia ja rangaistuksia ym aitoja tielle ja ehdottomasti  vähemmän maksuja !! SEKIN(!!) jumalauta MAKSAA jos ilmoittaudut "Yrittäjäksi" !! Toki jos osaa niin netistä onnistuu melkolailla ilmaiseksi ja HETI mutta jos teet sen traditionaalisesti niin muistaakseni noin 2-300 €uroa vain ilmoitus ! Siitä että "sry mutta mä oonkin nyt Yrittäjä!".

Vitun absoluuttiset kusipäät mulkut.

Samoin jos lopettaisitte sen rahan heittelyn helikopterista ählyille ja nekruille ja jumalauta niiden rahoittamisen jotka käy suomaliassa avaamassa kelatilin ja menee takaisin kotimaahansa ihan pokkana jumalauta makoileen selkä kaarella kebabvuoren päälle !!

Mitä jos LOPETTAISIMME YHDESSÄ KAIKEN "byrokratian" !?!? 

TÄMÄ on yksi SUURISTA asioista joita ajan aina ja kaikkialla ja teen sitä aina kun voin, itse omassa olemisessani, tehkä te muutkin osanne, se jäytää ja syövyttää sitä kyllä vaikka kuinkakin vähän mutta pienistä puroista muodostuu suuri joki ennenpitkää.




Kaatui se Berliinin kommunistimuurikin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti