tiistai 1. elokuuta 2023

oksennusöljyä kiinasta

 https://www.youtube.com/watch?v=Gu6yJyi97ZI&ab_channel=serpentza







Hyi vittu saatana YÖK !!  KUVOTTAVAA !!  Saatana niin vitun saastaista ja saatanallista ettei itse saatanakaan keksisi ihan noin alhaisen oksettavaa kuvottavaa megayrjöttävää superpaskaa.

Mutta kinkkialiapinat keksii !


Inttäkää että "nekin on vain ihmisiä" !! Go ahead, inttäkää että kiinalaiset kuuluu kuten neekeritkin, Ihmiskuntaan !! 


Toisinsanoen, kiina on VIELÄ PAHEMPI kuin kukaan oikeasti kuvittelikaan !! Ja SE on jo jumalauta  PAHA !!! Ja TÄLLE saatanan paholaisen paskareiälle perslävelle löytyy  aina joku kuvottava häpeämätön yrjöttävä kusipää puolustelemaan sitä ja siirtämään sinne ihan pokkana bisneksensä  jne, ja vasurithan kaikki ja sinihiuksinen lesbo serkkunsa tykkää kyseisen kusisen paskareiän menosta.

AJATELKAA että TUONNE persläpeen on lähetetty ihan pokkana lähes KAIKKI meidän työt ja elinkeinot jne. SANOKAA että "ei tämä ole tikkusuoraa jatkumoa toiselle maailmansodalle ja täten kommunismin tikkusuoraa sotaa länsimaista vapautta ja oikeaa ihmisen edistymistä ja kehitystä vastaan"...sanokaa !

Hyi helvetin vitun VITTU yööäÄÄÄÄK !!!

Pthyi !! Vitun saastaiset häikäilemättömät ALHAISET alkeelliset hävyttömät vitun kinkkirotanpaskat saatana hyi vittu YÖK !!! Kiina jos mikä tulisi pommittaa absoluuttiseksi lasitasangoksi kuten lähi-itä ja ryssä ja perskorea. (Joita muuten kaikkia sattumoisin yhdistää äärivasurius eli kommunismi, kappas vain) Ja toki myös lapsellisen alkeellisen yksinkertaiset primitiivi rodut).



Ja katsokaa tätä ottamaani kuvankaappausta...



...taustalla Länsimaista luxusta pieni näyte ja sen edessä ihan vilpittömän yksinkertaisen rehellisesti alkeellista pahuuttaan ja typerää tajuttomuuttaan ja oppimatonta saatanan primitivismiään ja  häikäilemättömyyttään peittelemättä esittelevä alkeellinen alkukantainen muinainen mutalätäkön vitun villiapina, kauhomassa oksennusta ja sylkeä katuojasta tarjotaksen sitä ravintolassa asiakkaille.

TÄTÄ on kiina ja AINA ollut, ja te silti syötte niiden räkälöissä. Minä halveksin teitä yhtä paljon kuin noita ^.

(En suosittele enää edes Maahanntuomaan kiinasta YHTÄKÄÄN elintarviketta saati sitten ostamaan sitä !!)



O K S E T T A V A A !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti