lauantai 5. elokuuta 2023

kirjoituslinkki "persut vs taantumukselliset"

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/jarmoahonen1/jos-pahiksia-eivat-olekaan-rasistipersut-vaan-kaupunkien-koulutetut-liberalistit/

* taantumuksellinen alias "liberaali"


Kappas ^. Joltain perustylsimykseltä yllättävänkin hyvä kirjoitus. Vastenmielistä silti, aina vaan samaa paskaa, Suomi on aivan jumalauta saatanan kamala maa !! Sanokaa muut mitä sanotte, mutta jos muuta luulette niin ette tiedä mistä puhutte, olette yhtä häiriintyneitä idiootteja kuin hoi polloi / vasurin sekapäät, tai leikitte tyhmää tai teissä on jokin synnynnäinen pahuuteen taittuva olemus kaiken ytimenä. Ja luulen että nuo kaikki ja paljon päälle on ne yleisimmät syyt. Mutta kuvottavaa maa ja kamalampi kansa.

Suomi pitäisi pommittaa. Välistä ihan toivon että ryssä sitten ihan oikeasti hyökkäisi. Siitähän saatanan fintiaanit saisitte !! HAHahahaaa ja saisitte näyttää sitä uhoamaanne "sisua" - mitä en ole teissä juurikaan havainnut kenessäkään niin tietyssä.


Se on sanoinkuvailemattoman hirveää ja vastenmielistä ja sietämätöntä ja myrkyllisen turhauttavaa kun suomalasista ei vain ole mihinkään. Ranskalla on keltaliivinsä ja Amerikalla MAGAnsa ja tuhat muuta  jne mutta suomessa hymistään kuin pohjois-koreassa tai missä lie paskaläjässä. Jumalauta jopa kiina ja Japanikin (!!) on perkele kykeneväisempiä kapinaan ym kuin suomen puisevat kyttien sosiopaatteja palvovat läskipäiset nynnyt älykääpiöt tiukkapipo materialisti-etatistit. YÖK !

*

Ja miten joku voi olla niin totaalisen pihalla ja kuplassa että tuon kirjoituksen ^"maaseudun asukkaiden ahdinko" yms tulee heille jotenkin ulatuksena ? Se "yllätys" Maahanmuuttajain™  keelellä. Kielellä. Kielelä.

Ja suomalaiset an sich on TÄYDELLISEN JA TOTAALISEN PETETTYJÄ. PISTE.  Ei vain syrjäseutujen Impivaaran vaarit ja mitkä lie Rasistipersut™ vaan ihan KAIKKI. Se johtuu myös ihan vain valtion ja vallan olemuksesta itsestään, josta te muut että SILTI suostu irtisanoutumaan. Kaiketi koska kuten valtion täti  teille on teroittanut, seuraisi siitä (ei haluttu!!) asiaintila nimeltä "Kaaos ja Anarkia". Jotka siis ovat jotakin pahaa.....emmä tiä.. jotain vaa, tyylii niinQ pahaa tai näin.. älä sitä mieti ! Haluukko linnaan ! Ooxä joku terroristi vai  ? Zäh ?

Älkääkä suinkaan ikinä ajatelko mitään ! Tai tarkkailko asioita ja oppiko mitään !! Hei ? Ettehän ? Purjehditaan ihan näin vaan kohti Helvettiä, to Hell in a handbasket kuten enkkulaiset sanoo. 

Suomessa kuten KAIKKIALLA, Amerikassakin, valta "kuuluu" VALTIOLLE, ei TIETENKÄÄN(!!) IKINÄ "Kansalle™". Mikä vittu sekin on. "Kansa" ?!? HAhahaha "kansa" .."hei me ollaan Kansa!"  "jou, me ollaan nuoriso!" jne... hahahah ahaaaaaaaaa.

Kristus te olette yksinkertaisia, teitä on helppo paimentaa kuin vastasyntyneitä lampaita tai jotain mulkosilmäisiä aivottomia olentoja, nuijapäitä ehkä tjns.

-

Annan sellaisen yksinkertaisen toimintaohjeen ja neuvon nyt heti että KUKAAN ei ole KOSKAAN syntynyt "valtiota" varten, ne on vain KAAPANNEET koko ihmmiskunnan omakseen tässä "Aikojen Suurella Työllä" (vapaamulkkujen käsite) - joten meidän muiden täytyy vain alkaa tehdä asioita valtion OHI  ja YLI ja vähät välittää niiden UHKAUKSISTA ja puolustaa toisiamme, EI kyttiä(!!), kaikkea byrokratiaa ja uhkailua ja valtaa vastaan. TÄMÄ on se AINUT tie. Jeshua ja Gandhikin johonkin mittaan, näyttivät sen totaalisimman tien mutta siihen pystyy valitettavan yyber harva. Minä voisin muuten kokeilla mutta en usko että EDES SE havahduttaisi niin naurettavaa pystyynkuollutta totista ja murjottavaa rutiköyhää paska-kansaa kuin suomalaiset. Te olette zombeja ja siis todella naurettavia tiukkapipoja virkapipsoja paskaläjiä.

Tai todistakaa toki asian olevan jotenkin muutoin !

Rakennetaan toisillemme vaikka talot !! Kuten Amissit ! Jos ne saa jumalauta ilman teknologiaa aikaan SEN niin mikä on TEIDÄN tekosyynne ?


Hei,  te olette vain mulkkuja, siinä kaikki.

(Ja rumia)


Kiitti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti