tiistai 22. elokuuta 2023

"Liian Valkoista"

 https://www.youtube.com/watch?v=PI5U-orI4MA&ab_channel=AnythingGoes



*puklaus*


Hyi vittu YÄK !!!


Mikä tai kuka tuokin vitun palaneelta ruumiilta  / zombilta näyttävä vitun nekrupaskaläjä on saatana sanelemaan Britanniassa...Briteille ?!? Ja sanomaan "me" !??! Mikä tai kuka vitun ME ?!?! SINÄ et kuulu joukkoon, vaikka kuuuuuuinka kommarit ja lällärit yrittäisi sinua sinne tai tänne ympätä, ja ME taistelemme TEITÄ vastaan maalla merellä ja ilmassa nyt ja aina, ja totuus on meidän puolellamme, ei teidän. Mutta äyskäröikää toki tuota paskaa ja katsokaa mihin se tie vie.

*

Vittu että kuvottaa ja syvästi tämä neekerien joka vitun puolelta koko vitun ajan joka tuutista tyrkytys vittu saatana !!! Ottaa ihan mahasta, oksettaa, olen niin vitun kuvottunut ja täynnä noita ruskeita primitiivisiä persereikiä kuin vain olla ja vittu voi. Mutta sehän tässä on ideanakin, väsytystaktiikka.


Neekeri on LOINEN, ja demoninen. Menkööt ja rakentakoot vitun aivottomat sieluttomat toivottomat apinat OMAN sivilisaationsa jos siihen kykenevät, ja lakatkoon meidän muiden sekaan änkemisen ja meiltä tivaamisen ja vaatimisen ja kiristämisen ja kaiken sölkötyksen "meistä", ei ole mitään "meitä" - on me ja te. Keksikää vitun koomiset apinat itse ensin edes TULI ennenkuin alatte vaatia meiltä valkoisilta mitään ja jumalauta sanella ihan pokkana MEILLE !!


Ymmärtäkää jo kaikki ja kissanne että tämä on todella TIETOISTA ja TAHALLISTA ja tämä AIOTAAN todellakin runnoa VÄKISIN loppuunsa / maaliin asti, meidät aiotaan lantrata ja hävittää ja häivyttää ja "puhdistaa" - tämä ON SOTAA.


Minun puoleni on valittu jo ennen syntymääni. Mitään valintaa ei tarvi tehdä sen kummemmin.

Para Bellum kaikki sitten vaan. Vitun mulkut idiootit.




Kiitti vitusti !



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti