maanantai 7. elokuuta 2023

Ette aja !

 


Ette te mihinkää liiku jumalauta !

SIINÄ se tuli TAAS. Jo toinen  hyvin  suoraviivainen myöntäminen suoraan  paskahevosen   kamalast asuusta; me haluamme  kontrolloida teitä täydellisesti ja pakottaa olemaan vain tietyssä sijainnissa. 

Jaa niinkuin...tyyliin "vankilassa" tjn ?


Hei, kuten olen sanonut: on "valtiot2 yhtä kuin "vankila".  KAIKKI  VALTIOT ovat kansojensa vankiloita. Jos et tajua tätä olet vain tyhmä, tämä on hyvin yksinkertaista, tämä EI ole monimutkaista.

Ja koskee nykyään valitettavasti myös itseään "Vapauden Maata" eli Amerikkaa. Joka siis OLI ihan OIKEASTI todella täydellisen ja absoluuttisen VAPAA, Anarkiassa, noin 11 vuotta kuulemma, mutta sitten sielläkin meni jänis housuun ja idiootit suostui luovuttamaan voittamansa totaalisen vapauden taas  takaisin kontrollisedille  ja tädeille ja kytille ja kahleille ja vankiloille ja "seuraamuksille" ja "olet ollut tuhma!" infantilisointi sölkötyksille, määräileville vieraille, kusipäisille demoneille, laskuille ja koroille ja kiskonnalle ja valheille ja manipuloinnille ja teatterille ja korruptiolle ja satanismille ja sekularismille ja tolloudelle ja rahan absoluuttiselle vallalle. Amerikka an sich lakkasi tuolloin olemasta. Tarkalleen silloin kun se  PERKELEEN "perustuslaki" on jotenkin "tullut voimaan" tai otettu byro-rottien käyttöön tai miten sen ilmaiseekin, se oli yhtä kuin Amerikan kuolema.


Mutta eniwei, tuosta ^^ on koko saatanan saatanallisessa jutussa ja jupakassa OIKESATI kyse. ÄLKÄÄ LUULKO naiiviudessanne mitään muuta. Teidän tähänkin vähään vapauteenne on vain  siellä  viemärissä kyllästytty, siinä kaikki. "Herrain  & Rouvain" kuuluu päästä hevosella ja saada rahalla, ei  sinun ! Vitun tollo mato.

Sinä et "kuulu" Kurpitsavaunuun mutta ne vähän tasavertaisemmat kuuluu. Lasikenkineen ja silinterihattuineen ja sikareineen ja kenties rahasto-osakkeineen. Et siis, toistan, sinä.




Jär-vitun-kyttävää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti