maanantai 7. elokuuta 2023

poliitikon sitaatti

Nyt tuli niin yksinkertainen ja selitysvoimainen ja rehellinen sammakko() ryssän Gremlinien suusta että laitan sen ilomielin teidän tollojen toljoteltavaksi tähän !! Saatte ihan käydä täällä useinkin tätä katsomassa, tai jos otatte oman kuvan ja tulostatte ja laitatte seinälle, siihen peuran ja kalan johonkin  väliin tai viereen, tai pleiboijulisteen tai mikä lie seinälläsi, olettaen että sinulla on seinät, sitten onkaan.

Eli iltalehen ryssän sotimisen seurantasivulta tämä on  ...


...............................^^^^^^^^^... noin sanoi siis Gremlin-valehtelija "tiedottaja" ryssien varastamista / valtaamista toisten alueista. Siinä se on teille pähkinänkuoressa, valtion ja poliitikoiden eli Järjestäytyneen Rikollisuuden perus toimintaperiaate ja Maailmankuva !! "Me vaan kirjotetaan jotain ittellemme paperiin ja voila ! se on siinä ja yhtä kuin Oikeutettua ja Todellista!!" näin se vaan toimii !
Ja Koskee Meitä Kaikkia™ .

Minäkin voisin kirjoittaa ittelleni paperille että, paitsi että omaan 25 cm kyrvän, mutta että kaikkien Lamborghinin omistajien "omistamat" autot......... ..kuuluukin itseasiassa minulle. Minä vain haluan hallita niitä kaikkia. voin toki Edustaa™ niitä niiden entisiä pitäjiä mutta...sen parempaa ei kyllä nyt pysty.
Nyt ei kyllä pysty, ei kykene.

#SrySiitä



Kiitti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti