perjantai 25. elokuuta 2023

hepulointi palaa !

 https://www.youtube.com/watch?v=ZV3ObipKe0Y&ab_channel=PaulJosephWatson




Ei jumalauta... ei ...


wa-wa-wa-waaauaa



Pomppivat imbesillit on täällä taas. Vittu ei jukolauta saatana voi olla totta. MITÄ tämä kaikki on ?!?! Tämä on mennyt niin seinähulluksi että kierrämme ihan 100 % varmuudella jonkinlaista ulottuvuuksienvälistä viemäriä. Sanokaa mun sanoneen.

Ei noita typeriä kusisia mulkkuja jaksaisi enää edes kommentoida, oksentaisin mieluummin teidän kaikkien päälle ja toivon hidasta kuolemaa teille surkimuksille reppanoille nahjuksille valtionlutkuttajaille pettureille. Nääntykää kuolemanpelkoonne saatanan tyhmät kusipäiset hysteeriset aivottomat mulkut typerät imbesillit heikot madot.


Aatelkaa että jopa minä LUULIN että tämä hössötys ja totaalikontrolliprojekti olisi jäänyt taakse ! HAHAaa.. aijaijaijai.. välillä minäkin sorrun outoon naiiviuteen. Kuten joku joskus sanoi "ihminen hyvin helpost iuskoo sen minkä toivoisi olevan totta".

Eint thät th truuth !



Eniwei, pysykää helvetin kaukana KAIKISTA rokotuksista ym MYRKYISTÄ, tai myrkyttäkää aivottomat itsenne ja lapsenne ja lobotomisoitukaa ja alistukaa lisää. Sillä tiellä on varmaan jotain... hyvää ? en tiä.. johonkin se johtaa ! Menkää sinne !


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti