perjantai 11. elokuuta 2023

Kääpiöt ja Älykääpiöt

 https://www.youtube.com/shorts/flaBLptZ2gc?feature=share


^ NOIN naurettavaksi nämä wokeopaatit superimbessillit on maailman tehneet, hyi helvetin vittu ja toisaalta lol. Kristus jotta voi olla tyhmä tyhjä kireä aivoton umpisementtinen kallo !!!

En tiedä mikä tai kuka tuo vitun tyhmä vitun hintti on mutta sietäisi saada aivottoman kallonsa muokatuksi lekalla. Enkä saata uskoa että jaan lyhäriä jossa tuo pierssi. Minä olen sitä inhonnut yleensä mutta näissä lyhäreissä se kieltämättä läimii takaisin noita naurettavia kukkahattutotalitääripellejä. Yhdessäkin kysyi ihan oikein että miksei HÄN voi "identifioitua" neekerimuijaksi jos kerran se on vain omasta fiiliksestä jne kiinni ja kuinkas muutenkaan..neekerimuija siinä vieressä purskahti nauruun; eli ne TIETÄÄ itsekin ainakin jotkut ja johonkin mittaan oman meganaurettavan ultratyhmyytensä ja nauravat sille kyllä itsekin. Luultavasti privaatisti enemmänkin.

Minäkin nauran teille, kaikki nauraa teille.


PASKAPUSSIT.


Ja hei, kääpiöt on KÄÄPIÖITÄ, ^ videossa jopa itse kääpiö sanoo olevansa kääpiö. Ei mikään helvetin naurettava lällärityrannien "lyhytkasvuinen henkilö" tai jotain muuta demonista naurettavaa  kukkahattukusipäiden uus-kontrollikieltä. Minä kutsun kääpiötä kääpiöksi nyt ja aina ja kaikkialla ja samoin nekrua nekruksi, kuten kutsui isoäitinikin aina, ja ääliöitä ääliöksi.


Ja te olette ääliöitä.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti