perjantai 25. tammikuuta 2013

Ynisijät


Miten on mahdollista, että nykyään jo lähes kaikista on tullut täysin ja totaalisen hampaattomia nynnyjä !?. Nyhveröitä, jotka eivät pysty ynisemään, edes itsepuollustukseksi halaistua sanaa, asiasta kuin asiasta (eritoten Rotu asioissa). Sensuroivat jo itseään ja minua ja ketätahansa muuta, lähtien jo omista ´ajatuksistaan´. Mitä te oikein pelkäätte?!, Vihollisemmehan tässä on syytä tutista vihtahousuissaan, he ovat suoraan kokonaisen, harvinaisen tehokkaan ja ärsytetyn Rodun tähtäimessä. Nimellisesti -Valkoisen Rodun- / lajin. Se on nämä Kulttuuri Marxisti paskat, petturit, 5:s kolonna, Hipit / Virheät(sic), Vasemmisto / liberaalit tai miksikä niitä nyt sanoisi(kasa paskaa, sullottuna puuvillaan on se mitä he ovat) joiden tulee täristä ja kylmää hikeä valuen, ajatella(mikäli siihen kykenevät) mitä rangaistuksia tulevaisuus tuo tullessaan.

Minut kiihotti tähän räyhään, kun jo "Valkea"kin rupesi sensuroimaan, minun "liian agressiivisia kommenttejani" ...siis mitä helvettiä !?!.  Minäkö agressiivinen, saatana !!(  :)  )

No, itseasiassa minähän olen agressiivinen ja se joka nykyään on miehen kropassa, muttei agressiivinen on jo menetetty tapaus, Beeta tai jotain muuta puuta, höynää +muutama vesipää. Miksi minä en saisi edes täälä netissä rähistä rauhassa ?!. Mitä helvetin vittua sillä on lopunkaiken väliä ?!. Mitä Kommarikyyliä ja "lammaskoiria" (ihmisiä jotka valvovat, toisten "toverien" käytöstä) teistä on ihan tasan oikeasti jo tullut ?!. Itsesensuuri ei ole enään lopunalkua, se on loppu!. Miksei saisi olla agressiivinen, miksei saisi päästää höyryjä edes kirjailemalla nettiä ?!. Onko se teiltä nynnyt, jotain pois ?!. Mikä teitä risoo, haluaisitteko te pohjoiset lälläri-masokistit vain tapua ja alistua ?!. Onko ´metelöinti´vaaraksi, "hässäkkävapaalle vyöhykkeellenne"?. Onko teidän Thumos tuhottu, Sisu kaulassa?!. "Did your ballz drop off!?".

Ei teille ole auennut, että agressiokin saattasi olla, täysin "asiallista" ja äärimmäisen tärkeää, maskuliinista, tervettä, hyve ?!. Ja olemassa ´hyvistä´ymmärrettävistä, mutta vääristä -syistä. Jollen tietäisi paremmin, voisin vaikka vannoa, että jotkut täällä ´Blogos-sfäärissä´esim, : "Milttoni", Matruuna ja nyt jopa itsensä lässäyttänyt Valkea, nauttivat kun saavat ähän sitä kuuluisaa pikkusieluille sopivaa "pikkuihmisen valtaa" ja kyykyttää, sensuroida, pomottaa, kontrolloida ja ..´mielipidevaikuttaa´ edes omassa blogissaan. Minä en sensuroisi (jos joku ylipäätään vaivautuisi kommentoimaan) muuta kuin ilmiselvät Trollit ja muut tahalliset kilipäät. Mutta minäpä en nautikkaan, muiden tylyttämisestä, alistamisesta ja kontrolloimisesta. Minä taidan todella välittää, jopa toisten ihmisten, vapaudesta !.

On hyvin, hyvin ahdistavaa miten(helposti) tämä moderni Zeitgeist on mennyt, "enemmistön" ihon alle ja miten nopeasti ja helposti. Kun viattomat "muutokset" tai jo klassikoksi muodostunut ; "parannukset" tehdään vähittäin, pieninä suu /-aivopaloina, eivät nämä laupiaat susi/lammas-sapiens/Magnon-laumat tajua mitä on tekeillä ja mihin se johtelee. Suomi ei ole enään Suomi, en osaa ihan tarkkaan sanoa mikä tämä saatanan kammotus oikeastaan edes on. Mutta vapaudesta täällä ei paljoa perusteta, eikä paljon mistään muustakaan. Mutta toisaalta, jos kaikki "käännytys" ja alistus yms. käy näin näppärästi niin tarkoittaa se, ettei siellä ole alunalkaenkaan ollut kovin stydiä kamaa pohjalla, kansa on kasa kakkaa kai sitten. Mikä teihin on mennyt ?!!. kysykää tuota itseltänne, minulle se ei ole mikään mysteeri.

Eikö teidän Maailmanhalaajien, Kommarien, Totalitä..tai siis vapauden puollustajien / esitaistelijoiden, veljenne vartijoiden yms. huuhaa uto...totuutenne kestäkkään, toisinajattelijoita, vaihtoehtoisia ´mielipiteitä´ sanan ja ilmaisunvapautta ja kaikkea sen sellaista ?!.

Lainatakseni Tex Arcanea, joka osaa puhua / kirjoittaa, useastikkin asioista, ällistyttävän selkeitä, suorastaan ihastuttavia kuvauksia ; "...he ovat täysin tyytyväisiä saadessaan, tuoreita olkia ja raikasta vettä, ja heidän herrransa antaa  heille näitä asioita. He menevät mielellään takaisin navettaan / talliin. "
Kuvaus kuvaa siis suurimman osan teistä, ihmisistä. Summa Summaarum: keskinkertaiset. Loputtomat laumat, kuin Gnu:t konsanaan.
                        Haistakaa kaikkia taipuvaiset masokistiset Morlokit vittu !!!!.P.s. Se mitä sanoin, tullakseni sensuroiduksi Valkean blogissa oli ; "Mika Ilman & Mikko Puumalainen tulisi hirttää." Noin suurpiirteisesti ja tiivistettynä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti