keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Abu--aBaBA

Päätin, että on tarpeen julistaa täälläkin Abu-Hannalle, että ; painukkin vain ilomielin vittuun, minun maastani Saatanan ylimielinen, nirppaturpainen, Muslimi Neekeri ämmä !!. Sinä et ole ikinä ollut, et ole, etkä tule koskaan olemaan, vähimmäsäkään määrin Suomalainen. Joten älä saarnaa siitä, mitä "Meidän" tulee olla ja tehdä jne. Meidän Suomalaisten pitää tehdä ja olla yhtä sun toista, mutta mikään siitä ei koska sinua millään tavalla.

Saatanan Kulttuuri-Marksistinen paskasakki, teitä viedään vielä ja lujaa. Ja totisesti kuten on sanottu, nykyään tämä menee niin, että...

- Murjaanien maat Murjaaneille
- Juutalaisille oma maa, (mahdollisesti jonkun muun alunperin)
- kaikille paitsi valkoisille, oma maa
- Valkoisten maat ==> kaikille !!

No onneksi Holoseeni on ohi ja kuten Texikin sanoi, "Heinäsirkkojen aika on ohi". Neekerit ovat siis näitä ns. ´Heinäsirkkoja´ ja nyt on alkamassa ´pitkä-talvi´ josta yleensä tuppaa selviämään vain kaikkein kyvykkäimmät, älykkäimmät jne jne. Eli tämän planeetan tapauksessa Valkoiset Ihmiset. Sapienssi Sapienssi tulee taas, kuten aina ; raapimaan päätään typerän hämmennyksen vallassa ja levittelee käsivarsiaan kunnes kuolee pois, mutta me varioivat Modernit Neanderthaalit selvinnemme, vaikka tiukkaa saattaa tehä. Suosittelen selviytymään, kuten Tex sanoi, kannattaa "pakata riisiä" itselleen, varastoon ja kaikkea muutakin vähän. A la survivalisti-höynät. Kuten Takeshi Kitanon hahmo "Aniki(´isoveli´)" sanoi, elokuvassa Brother : "varotoimet kannattavat aina".

         Lopunkaiken, Haista Habu-Anna pitkä vitun paska, helvetin Neekeri !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti