lauantai 26. tammikuuta 2013

Sekalaisia ajatuksia osa.1


                                                      Sekalaisia aatoksia.

- Miksi Fazer lakkasi tekemästä niitä pieniä, pyöreitä, pehmeitä Turkin pippureita !?

- Miksei vuokratyöfirmat voi saatana ilmoittaa MIKÄ tarkalleen ottaen on kyseessä oleva työpaikka?! ja missä !?

- miksi varastotyöhönki pitää joku, erikseen saatana kouluttaa ??!!. Vittu siihen tarvi edes apina koulutusta. Ja koulittu apinahan olisi jo ihan ylivertainen varastotyöntekijä.

- Mikä siinä on, että apina-naaraat (naiset) kävelevät jumalauta, AINA tien väärällä puolella ?!!. Kuinka vitun vaikeaa on älytä, että tiellä kävellään sen oikeaa reunaa, EI vasenta !!.

- Miksei ravintoloissa tai pikaruokaloissa yms. ole ikinä valikoimissa Pommaccia ?!. Eikä edes Mäkissä ole edes, saatana tavallista "Spraittia" vaan sitä saatanan aivosyöpää aiheuttavaa ´Aspartaami´ myrkkyä sisältävää Zero-skeidaa. Joka ei edes maistu miltään, mutta miellyttää joitain typeriä läskejä, jotka kuvittelevat, että kun lässyttävät vähän Mäkki-paskaa ja huuhtelevatkin sen alas oikein, oi oi Zeeero Spraitilla nin lähtee läskit kävelemään. (FYI [tiedoksenne] läskit, se on ihan yksi hailee, se ja sama, mitä juotte Mäkissä tai muutoin. Varsinkin jos ylipäätään syöt Mäkissä. Tod.näk. olet ..painava ihan geeniesi tähden. Eikä siihen auta, koskaan ikinä, mikään.)

- Jos en tietäisi, kysyisin, että miksi helvetissä pitää työttömien ilmoittaa saatana samat vitun tiedot, koko ajan, joka kuu, uudestaan ja uudestaan, sekä Sosiaali Tantoille, että "Työkkärille" ?!. Mikä ihan tarkalleen ottaen teidän Tanttojen käsittääksenne, muuttuu kuusta kuuhun niin merkittävästi, työttömien tapauksessa ?!. Eikö se kävisi aika paljon hapiammin, että kun jää työttömäksi "Hampuusiksi" niin ilmoittaa sen ja kaikki muut relevantit tiedot ja jos ei muuta kuulu, niin niillä mennään. Vasta sitten kun saa työn tai alkaa opiskelun, ilmoittaa tilanteen muutoksen ja se on sitten sillä selvä ?!. (Oikea syy tähän on tietenkin se, että kaikki yhdentekevät Sosiaali / Byrokraatti keskinkertaisuudet saisivat, vatvoa ja jankuttaa ad nauseaum ad infiniittum kaikkea tätä Sosiaali huuhaataan ja pyöritellä papereita siellä, omissa suojatyöpaikoissaan. Tuntea olevansa paskankaan väärtejä. Tehdäkseen edes näennäisesti jotain, palkkansa eteen. Byrokratiaa byrokratian takia.)

- Miksi ihmisten pitää lähes vääjäämättä, ainakin missä minä asun, menettää järkensä ja riehaantua perjantaisin vain siksi, että on todellakin Perjantai ?!.

- Koirat haisee ihan käsittämättömän pahalta, joten ihan jo siksikin ; miksi niin monella valkoisella on pakko olla koira ?!. Typerä itsekäs, tunteeton, ahne, alhainen, periaatteeton, sieluton, tyhjä, moraaliton, katumaton, hävytön, likainen, haiseva, äänekäs resursseja vastikkeetta rohmuava loinen. Primitiivinen peto. Eli siis hyvin pitkälti sama örvelö kuin naaras, mutta vain nelijalkainen.

- Tajuaakohan tuo Hoi Polloi tuolla kaikkialla, ulkona, että Hollywood ei ole valkoisten vaan  Juutalaisten ?!. Ja, että sitä käytetään ällistyttävällä menestyksellä meitä valkoisia vastaan, propaganda aseena ja sillä sumennetaan teidän maailmankuva ja järki ?!.

Tässä kaikki tältä erää, Kapteeninne siirtyy nyt takaisin komentosillalle, valvomaan aika-avaruus-jatkumon vääristymien varalta. Kaikkien puolesta. Over and out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti