perjantai 25. tammikuuta 2013

Kuulkaahan taas RassSsisSstit !!

                                                             Hyi olkoon !!
Taas ovat Kulttuuri Marxistiset saastat liikkeellä. Ilta - Sanomien nettiversiossa, oli juttu (tai linkkin "Meidän perhe", sivun juttuun ) taas kerran, tästä kuuluisasta Lasismista(sic). Silmiini osui nimittäin seuraavnlainen provokaatio .....

Yök !!


Elikkä siinä ruvetaan jo periaatteesa käskyttämään Kommari Kollektiivin Kansalaista, siitä mikä on Korrektia(yök!!) käytöstä, mitkä ovat oikeita mielipitetiä ja miten tulee olla olemassa. Itse jutussa jankutellaan läpi kaikki, perus klisheet yms. ulkoa-opeteltu keskinkertaisten taliaivojen Mantra. Mm siitä kuin ka "Rasismi" on ´ennakkoluuloja´ ja väärin, kauheeta ja mitä vielä. Itse viesti on tietenkin, kuten aina ; Valkoinen antaudu !! Valkoinen alistu !! Valkoinen häpeä !! Valkoinen, vain sinä saatat olla Rasisti !!. Valkea, luovuta synnyinoikeutesi, maasi, verenperintösi ja kaikki muu, alivertaisille roduille. Sekoitu ja nauti siitä !!. Menetä maasi ja rahasi, vaikutusvaltasi ja elämäsi, tietenkin myös hermosi, mutta älähän valittele tai olet Beelsebubista seuraava, alaspäin eli syntisistä syntisin Rasisti !!.

Tekee mieleni ´postata´toinenkin, aiheeseen totisesti liittyvä kuva, joten ´postaankin´sen saman tein...

Näin se käy, siinä sitä mennään. Moni Kulttuurista Paratiisia rakennetaan.
eli jos joku nyt ei satu osaamaan inglishhiä, niin seinällä olevassa kyltissä sanoo ; "Eurooppalainen Geenipooli".


Hävetkää saatanan Omaanpesäänkusijat, Kommarit, Kulttuuri Marxistiset paskakasat, terroristit, Totalitäärit, Kiusaajat, Alistajat, Holhoojat ja mitä näitä monikkereita teille nyt onkin. Kukkahattutädit ja paskalakki sedät. Jotkut kutsuvat teitä kusipäitä lällärimäisen suvaitsevilla nimillä kuten, Täähtäneistö, Suvaitsevaisto tai vastaavaa, mutta ne ovat ihan liian armeliaita, eivätkä kuvaa lainkaan tarpeeksi, kyseisen sakin alhaisuutta.
 No jokatapauksessa, vanhemmat ; älkää missään helvetin nimessä IKINÄ yrittäkö litistää jälkikasvunne Rodullista Tietoisuutta (ikäänkuin sitä edes voisi mitätöidä [tappamatta kyseistä lasta] ). Jos mitään on lapsesta oikein yritettävä kasvattaa "Rasisti" sillä se on Valkoisille muutoin lähes mahdoton asia, Valkeat kun eivät vain halutessaankaan oikein osaa olla "Rasisteja". Toisin kuin esim ; parhaista parhaat, Créme de la Créme Juutalaiset, Japanilaiset ja itse itseään "Maailman Rasistisimmaksi kansaksi (ja ylpeitä siitä) " kutsuvat Intialaiset. Siinä on sakkia joka osaa olla aidosti, ihan oikeasti Rasistisia ja hyvä heille, onnitteluni.

Ehkä nämä kotikutoiset Ylimykset, Gutmenchhenit summuut, katsovatkin, että ollakseen ylempiä kuin em. rodut, ollakseen mahdollisimman Valkoisia, tulee heidän etääntyä Rotu Tietoisuudesta, eli siis ihan vain Terveestä maalaisjärjestä ja realismista ja raalitodellisuudesta. Taas kerran siteeratakseni Texiä, täytyy todeta, että yksi simppeli syy sille miksei nämä läskipäät hyväksy totuutta, koskaan ja mistään asiasta on se, että " jos he myöntävät yhdenkin reaalitodellisuuden piirteen, se tarkoittaa, että heidän koko harhainen lumemaailmansa romahtaa ". Aaaamen !.

Nämä Valkoistenvastaiset Valkoiset kusipäät kokeilevat onneaan, niinkauan kuin Te siis juurikin SINÄ siinä ja kaikki muut olet /-tte valmiita sietämään, kaiken ja mukisematta. Teillä / meillä on enemmän voimaa, valtaa ja vaikutusvaltaa kuin näytätte ymmärtävän. Tähän asti esim Suomalaisia on ollut helppo kyykyttää kuin Neekeriä konsanaan, varsinkin Ameriikassa silloin joskus satoja vuosia sitten (johon syyllisiä, suurimmaksi osaksi Juutalaiset EI valkoiset). Koska Neekerille ei ollut kasvanut vielä hampaita, koska he vain alistuivat ja kumartelivat ja ottivat poskeen ja pyllyyn, sen kun kerkesivät, mutta ääni kellossa muuttui kun he tekivät sen, mitä jokaisen Orjan on joskus tehtävä mikäli mielii vapautua ja saada edes alkeellisintakaan kunnioitusta ; käydä offensiiville, iskeä takaisin ja lujaa. Siinä on se ikävä puoli, ehkä monien muiden lisäksi, että kuten Kiinalainen sanonta varoittaa " taistellessasi lohikäärmeitä vastaan, varo ettet muutu yhdeksi " siinä saattaa vain vajota vihollisen tasolle ja kadottaa Itsensä. Kuten olen oppinut itsekkin, on oltava verevä. Apinat eivät kunnioita Mr. Nice Guyta, kilttejä ja hiljaisia, älykkäitä saati kunnollisia vaan typeriä, alhaisia, brutaaleja idiootteja, jotka yksinkertaisesti pakottavat muut siihen ja jyräävät kaikesta, joe ei läpi niin vähintäänkin yli !.

Olkaa Valkoiset  rohkeampia, ei ne Neekerit eikä ne Marxistit mitään kuolemattomia ja voittamattomia ole. Älkää kyykistelkö vaan niinkuin, Samuraiden Samurai Miyamoto Musashi sanoi kirjassaan " Go rin no sho, 5:n kehän kirja " - " iskekää tyhjyydestä, iskekää alati kiihtyvällä voimalla ! ". Tämä on se syy, miksi Vasemmiston reppanat, Geneettiset luopiot, Beetat ja muut kuona-aineet aina voittavat, he ymmärtävät toisin kuin  traditionaalinen oikeisto, agressiivisuuden ja väkivallan voiman merkityksen ja ovat enemmän kuin valmiit, halukkaaita ja jokseenkin jopa kyvykkäitä käyttämään sitä. He ovat, Summa Summarum aina óffensiivilla´eli hyökkäävät eivätkä puolustaudu. Ja mitäs sitä sanotaankaan, ...olisiko niin, että " hyökkäys on paras puolustus " !?. Jos nääks vihollinen ottaa itselleen, niinsanotun Moraalisen Ylämaan tai higher groundin ja alkaa julistella, mitä sattuu ja kun haluaa ja käyttäytyä muutenkin kuin tunkion Kukko, se mennään yksinkertaisesti tiputtamaan sieltä pois. Haastetaan vähintääkin, se revitää takaisin Terra Firmalle, " aivan maahan asti "!. Älä siis ikinä oleta olevasi alempi tai hyväksy vihollisen julistusta siitä, että hän määrää ja sinä vikiset. Päinvastoin sinä sanot, että " minä sanelen, sinä seurailet. Tämä on asian oikea dynamiikka ".

                          Älä ikinä hyväksy vihollisen versiota todellisuudesta !!!!


Niinkuin Rosellen Brown sanoi, " Orja on se joka odottaa jonkun muun vapauttavan itsensä ". Painakaa Suomijunttiseni tämä siihen  (mahdollisesti) Cro-Magnonin kalloonne ja pysyvästi. No ...kaiketi tämä on selvää, jokaiselle oikeasti aikuiselle Miehelle, mutta esim naarasta täytyy tässäkin asiassa kasvattaa ja opetaa. Hehän lienevät ýhteiskunnan´heikoinlenkki´ ja systeemi tai järjestelmä tai kansa tai mikä vain, on vain yhtä vahva, kuin sen heikoin lenkki.

Mainittakoon vielä, että yritin kommentoida tuota vastenmielistä käskyttävää artikkelin paskaa, mutta sitä ei ylläri pylläri, hyväksytty  (mikä on ihan perus Vasemmistolaista, suun tukkiminen, toisin ajattelijoiden sensurointi tai muu hiljentäminen yms. [eritoten siksi, että tietänevätpalvelevansa pahuutta ja olevansa väärässä. Vääryyden palveluksessa.] ) vaan sain toistuvasti tällaisen ilmoituksen....

...ja tiedoksenne, että osaan kyllä sekä jonkunverran laskea, että kirjoittaa sekä numeroin, että kirjaimin. Mutta kun ei, niin ei.

Pistän tähän vielä Vasemmiston suuren kanta-isän ( modernien aikojen Vasemmiston ) eli itse fyyrerin, paljon puhuvan sitaatin. Johon tiivistyy sopivasti koko Vasemmiston Modus Operandi....

" Jokaista ongelmaa kohtaan, on otettava käyttön systemaattisesti yksipuolinen näkemys/argumentti. Ei tule ikinä myöntää, että saattaisi olla väärässä tai, että ne jotka ovat eri mieltä saattaisivat olla oikeassa. Vastustajien kanssa ei   pitäisi argumentoida/väitellä, heitä kohtaan tulee hyökätä, heidän puheensa päälle huutaa ja jos heistä tulee liian hankalia, heidät tulee´likvidoida´".
  - Adolf Hitler

Muistakaa, oikeat Suomalaiset, Valkoiset Suomalaiset, niinkuin pitkin nettiä ajelehtiva uusi lausahdus sanoo ;        
            " heidän tavoitteensa on valkoisten kansanmurha, mikä on sinun / teidän ? ".


Älkää antako Kulttuuri Marxistien määritellä todellisuutta, kunnollisuutta, asiallisuutta, tietoa, tai ylipäätään yhtään mitään. Vaan heittäkäämme tämä kuvottava paskasakki niska-perse oteella tuonelan virtaan.

 Stalinistinen ongelmajäte, teidän aikanne on yhtä totaalisesti ohi kuin Holoseeni-kausikin. Mutta ei hätää, se saatte nauttia jatketusta lämpimästä kaudesta sitten siellä ´Kuumassa Maassa´.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti