perjantai 11. tammikuuta 2013

"Kaikkihan on vain tuontitavaraa"

                             http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013011016530670_uu.shtml

Ja taaaaaas mennään, juuri kun olin jo ehtinyt luulla, että nämä älykääpiöt olisivat ymmärtäneet jo luovuttaa. Niin EI !!.
Tuossa Iltzikan jutussa kehtaavat taas vängätä, kuinka periaatteessa" kaikki"(ainakin minkään väärti) on Suomessa vain tuontitavaraa, mutta jättävät kuitenkin taas, sopivasti mainitsematta itsestäänselvyyden jonka jo tuosta kirjoituksestakin, näkisi vaikka sokeakin ; elikkä, että kaikki tuossa mainitut "MaMut" tai muut "kulttuuria maahantuoneet" hahmot, ovat itseasiassa toisia Valkoisia ja eritoten Saksalaisia eli periaatteessa tehokkainta, älykkäintä ja kyvykkäintä mitä maa päällään(virallisesti) kantaa. Yksikään näistä, kulttuuria ihan tasan oikeasti rikastuttaneista ei satu olemaan minkään sortin Murjaani tai Neekeri tai Ähläm, ei minkäänvaltakunnan "turvapaikanhakija" tai "elintasopakolainen" yms, miehittäjä. Vaan tuottoisista ja älykkäistä Valkoisista on kyse, ylläri pylläri.

Pitäkäähän Kommari Vasuri Petturi Hippiäiset ne FAKTAT sitten suorina ja puhukaa muutakin joskus kun ihan täyttä, häpeämätöntä paskaa. Ihan hyvä yrityshän tämä toki oli, kierrellä ja kaarrella totuuden yllä ja ympäri, mutta totuus on, kuten yleensä aina "all too obvious". Yllättäen tämänkin paskan heitti silmillemme taas kerran, Ihmis Naaras  HUOM!  EI uros vaan NAARAS. Pistäkäähän nootille.

Luulettekoos, että on todella niin auttamattoman typeriä ihmisiä, että uskovat ihan tosiasiallisesti, ihan oikeasti, että Neekeri tai jokin Arabi-hiekkaneekeri rättipää voisi koskaan, ikinä olla edes sadas-osaksi yhtä hyödyllinen kuin aito, oikea originaali Valkea !?.

Sanokaahan alhaiset mädättäjämme, että mitä ihan tarkalleen ottaen, ovat meitä koskaan, ikinä hyödyttäneet esim em; neekerit, Murjaanit, Ählämit tai edes maahantunkeut..muuttaneet kalanpäät(Japanilaiset) tahi Kinkit ??!. No missä ne viipyvät ne maagiset tulokset ?. Perseessännekö niitä pihtaatte vai onko ne kenties jemmassa povarissanne ?. Eiköhän me suurinpiirtein kaikki tiietä, että ei moisia tuloksia ole, eikä ole ikinä ollut eikä takuulla tule koskaan olemaankaan. Ne on siellä yksisarvisten ja sateenkaarten, älykkäiden, hyveellisten ja lähes täydellisten ihmisten maailmassa, siellä pehmeiden unelmien ja päiden sisällä.

Antakaa jo saatanan Kommari Porvarit olla, ei edes ihmiset ole  ihan niin tyhmiä kuin te näytätte luulevan, vaikka ihan saatanan typeriähän ihmiset toki ovatkin, mutta joku roti sentään. Yksi mutkaton syy, miksi MaMuilua ...suvaitaan on se, että sen avulla juurettomat, sieluttomat tyhmät ja tyhjät (tyhjäntoimittajat) ahneet ja itsekkäät, kaikenlaiset "entrepenöörit" yms. kuona-aines voi painaa Valkoisten Suomalaisten palkat "aivan maahan asti" ja ihastuttavan kätevästi siinä samalla sivussa, ihan kuin vain ohimennen, ylimääräisenä kaupanpäällisen extrana kyykyttää taas kerran omiaan ja luoda ongelmia. Laatia lisää Totalitäärisiä lakeja ja puuttua kaikkeen, maan ja taivaan väliltä. Tunkeutua yhä syvemmällä muiden elämään ja olemassaoloon, käskyttää, nöyryyttää, kontrolloida ja alistaa. Kaikkea sitä, mitä nämä "Johtajat" kiilusilmäiset Psykopaatit aina haluavat ja janoavat. Se on vain Summa Summaarum heidän juttunsa.


Stiiven Hookkins sanoo ; "Iltzikan artikkelin sisältö, on kotoisin mustasta aukosta."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti