torstai 31. tammikuuta 2013

Sensuurisota Matrushkaa vastaan

Laitan tähän näytille mitä kommentoin Ruukinmatruunalle, siltä varalta, että  joudun (taas) sensuurin hampaisiin.

Kirjoitukseensa  http://takkirauta.blogspot.fi/2013/01/aiti-tapahtuks-holokausti-oikeesti.html kommentoin seuraavanlaisesti ; " Olen Selibatian Loordin puolella, Matrushkaa (osittain Juutalaista) vastaan. Luin, että Ausvitsissä( :) tapettiin noin 114 tai 141 ´syyläistä vihtahousua´ mutten enään muista lähdettä. Juutalaisten ilmoittelemat "uhri"-luvut tuppaavat vaihtelemaan sangen räikeästi ensin 4milj. sitten 1,5milj. jne. Tuo kuuluisa 6 miljoonaa on Talmudista kotoisin oleva luku, käsittääkseni numero 6 ja liittyy Talmudissa olevaan ennustukseen, jossa ilmeisesti Juutalaisten Jumala tai vastaava sanoo suuriappiirtein näin ; "te tulette palaamaan Israeliin, mutta 6miljoonaa vähempänä". Siitä on peräisin tuo luku, jota käyttivät jo ennen ensimmäistäkään maailman sotaa. Ja miksi Matruuna tykkäät, bännäillä ja sensuroida, jos kerran olet niiiin occidentaalinen niin occidentaalinen ja ´vapauden´puolesta ?!. Onko se ne Juudeneittein geenit vai ihan vain siksi, että olet nainet ja luonnon oma Totalitääri ?. Enkä saata uskoa, että tuomitsit "Rasismin". Kuka täällä jaksaa enään kommata tai jankuttaa näitä samoja latuja, ja keräillä bännejä ja sensuuria, alan jo kallistua Tomin puolella Matruuna."

Kuten näette tai näitte, ei Matruuna laittanut koko höskää. Sitten hänen vastakommenttiin, kommentoin äskettäin näin ;
"Koska voit olla kommenttiani näyttämättäkkin, on tämä ehkä turhaa, mutta menköön.  Jätit pari pätkää edellistäni pois (sensuuri), johtuen ironista kyllä juuri siitä mitä siinä sanoin. Olen tässä lueskellut, Eshter Vilarin kirjaa "hyvin koulutettu aviomies" ja tapa jolla romahdit niskaani sopii häkellyttävän hyvin sen kuvailemiin, naisten soveltamiin strategioihin. Rasismi on Rotusortoa, jota ei juurikaan voi tästä lankoja pitkin toteuttaa, paitsi jos sinä nyt Sensuureeraat taas minua niin senhän voisi teoriassa tulkita RasSzisSmixi. Sen voin daijjuta, että haluaa "pitää tiettyä tasoa" , mutta muutoin on alhaista lakaista "toisinaaattelijat" maton alle vain siksi, ettei heitä voi olla huomaamatta eikä oikein sanomaansa kumota. Kuten aiheesta haa-shoa aina jankutetaan, "totuus ei pelkää tutkintaa". 
Certainly, I signed a statement that I killed two and a half million Jews. But I could just as well have said that it was five million Jews. There are certain methods by which any confession can be obtained, whether it is true or not." -- Rudolf Höss, commenting on a confession signed by himself, but written in English, a language he did not speak. "

Saa nähdä ilmestyykö tuo Takkirautaan vai "lähdenkö Banaanisaarille " : ) ?!!. 
Täytyy ruveta jo pakkaan kamojaa, aurinkorasvat ynnämuut sensellaiset, sillä sellaisilla saarilla niitä tarttee missä Banaanejakin kasvelee. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti