perjantai 4. tammikuuta 2013

Grand Theft Auto e.f.l.c


                                                     Grand Theft Auto

Olen pitkästä aikaa jaksanut vääntäytyä PC-pelienkin pariin ja vedin aikalailla yhteensoittoon läpi, GTA Episodes from Liberty City nimisen verisen rainan. Tein siitä muutamia, huomionarvoisia havaintoja, joita jaan nyt teille Hyvä Yleisö, meine Herren und Meine Daamen, olkaat niin hyvät...

Kaikki tämä pätee, niin "The Ballad of Gay Tonyyn" kuin "The lost and damned:iinkin". Erityisesti pisti silmiini, varsinkin tuossa ´Lostissa´ joka siis koskee, yleensä (tosielämässä) sangen valkoisia, moottoripyöräjengejä, se että se sisältää kyseisten Jengien jäseninä useampiakin Neekereitä, Meztisoja ja muita vastaavia, vähän tummempia jamppoja. Niinsanottuja "Yön Timoja". Ja pelimaailman sisäisillä Radio-asemilla kun kuuntelee DiiZjeiden jurnutuksia, niin kuulee usein "Rasistit ovat reppanoita" tyylistä propagandistista, yksipuolista julistusta. Muutenkin koko peli, tuntuisi olevan suhteellisen täyteenahdettu, kaikenlaista "Anti-Rasistista" sentimenttiä, mualimankuvaa ja lausahduksia yms. sälää. Tokihan se on pelintekijöiden oikeus, heidän tekeleestähän on kyse ja kun katselin, itseasiassa varsin mukaansatempaavia / viihdyttäviä -lopputekstejä, oli pelintekijä-tiimi huomattavissa määrin, Moni Kulttuurinen, joten en ole siksikään järisyttävän yllättynyt. Itseasiassa kuvotuin jo pelatessani muutaman erän Fifaa (taisi olla 2009) kun silmille lävähti, kentänreunamainoksissa pyörivät propagandajulistukset, jotka kuuluivat suurinpiirtein näin ; "say no to racism" tai "my game is fair". Kuvottaa, joskaan ei yllätä, että nykyään änkevät jo pelitkin täyteen omaa puppuaan, nämä Kulttuuri Marxsistit, sunmuut Huu Haat. Minä en ainakaan maksa pelin hintaa, kuullakseni kuinka kauhea Lasisti olen tai kuinka kamalaa on olla Valkoinen ja siitä jopa täysin syystäkin, ylpeä.

On myös jo aika paksua tuputtaa sellaista käsitystä pelaajille, tai kelle vaan, että Moottoripyörä Jengeissä olisi tai voisi koskaan olla, jäseninä minkään muun rodun edustajia, kuin valkoisten. Johonkin extenttiinhän kyseiset poppoot ovat, periaatteessa samaa sontaa kuin Skinit tai Uusio Natsit eli sangen kalposia. Se, että he hyväksyisivät jäsenikseen Neekerin tai Meztison on yhtä todennäköistä kuin ; merenpohjassa elelevä kissa tai Neekeri Japanin Keisarina !. Not goin to happen.

Mutta jokatapauksessa, on GTA sangen symptomaatinen(oireellinen) aikakauden Zeitgeistille. Toki en sikäli valita itse pelistä, että nautin siitä itsekkin (lukuunottamatta täysin, totaalisen umpisurkeaa ohjattavuutta, hahmon liikkumista yms.). Mutta on se paljon puhuvaa ns. Vasemmiston maailmankatsomuksesta(jotka tämänkin pelin tekijöinä häärivät), että lähes kaikki kuviteltavissa oleva saasta, väkivalta, alhaisuus ja julmuus sallitaan, mutta sitten nouseekin yht´äkkiä nokka pystyyn kun on kyse tuosta, kaikkein kamalimmasta pahuudesta ja rikoksesta eli Rasismista!.

En oikein osaa enään sanoa, että pitäisikö sitä kutsua ..millä nimellä ?!. Tyhmyys? tekopyhyys? kaksinaimoralismi vai mitä. Eli on täysin O.K ajaa ihmisten yli, tappaa heitä sekä huvikseen, että Rahasta, varastelle kaikkea mikä liikkuu ja käydä vaikka köyrimässä horatzua tai paria, mutta auta armias jos sanot Neekeriä Neekeriksi, nin ..sitten ...Jumalauta on oksat pois !. Sanalla sanoen, Säälittävää.

Hyvin höllässä on heidän maailmansa virallinen Totuus, jos sen yksi sana voi kumota, pois pyyhkiä. Ehkä se on Ämyriikoissa, Tabuista suurin siksikin, että kyseinen pulju on jo pitkään "perustunut" (Juutalaisten masinoimana) MoniRotuiseen MonoKulttuuriin ja tuo Voo Dotaika täytyy, näiden tympäännyttävien hurskastelijoiden mielestä säilyttää keinolla millä hyvänsä. Jos lausahdat "Neekeri" on Kwa (Amerikka) ilmeisesti välittömästi vaarassa romahtaa. "Maalle" joka on jo, aika hemmetin pitkään julistanut ja uskonutkin kai, Rotujen olevan tasa-arvoisia on / olisi liikaa, myöntää olleensa väärässä. Se kai kumoaisi suurimman osan heidän psyykeestään, maailmankuvastaan, kulttuuristaan jota ovat jo exportoineet ympäri planeettaa ja muusta vastaavasta. Sana Neekeri tai tarkalleen "Nigger" näyttäisi olevan oikea koetinkivi nykyajan Angloille, kuin valkosipuli ja krusifiksi Vampyyreille tai Hakaristi ja esinahka Juutalaisille. Jotain, lähes ylitsepääsemätöntä.

Kuinka todennäköisenä pidätte, että maailmassa, ympäristössä, elämäntyylissä jota Grand Theft Auto kuvaa, kukaan ei koskaan sanoisi ketään Nekruksi tai muutoin toisi esiin, nimenomaan Mustien mutiaisten rotua. Valkoisia ja ehkä juuri & juuri Aasialaisia toki muistetaan "panna halvalla", mutta ´come Nigger´ja jengi valahtaa kalpeaksi :)

Tekopyhää ja paskahousuista Hipit, tekopyhää ja paskahousuista !. Epärealismia mainitsemattakaan. Todellisuudessahan, olisi yksi ensimmäisten adjektiivien joukossa, mitä mielee mäjähtää kun oikein hermot räjähtää "Nekru" / "Nigger" jos siis satut olemaan tekemisissä, kyseisten olioiden kanssa. Muistuttaa GTA monessakin mielessä, itseasiassa ihan tätä arkitodellisuutta, varsinkin noissa kuvaamissaan suurissa City-luokan kaupungeissa, jonka Kommari Marxisti Hipit on omiensa niskaan romauttaneet tai suustaan alas tunkeneet.

Mutta kuitenkin lopun kaiken, ihan vain pelinä on GTA toki aina, suht kova sana ja mielellään sitä käy siellä, lumemaailmassa päästämässä höyryjä (siellähän voi mitä mielikuvituksellisimmilla tavoilla teloa Juutalaisiakin) vaikka se onkin yhä synkempää, kun itse vanhenee.


                                 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti