sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Vihreä LiittovaltioHoplaa !!. Näin se käy. Häpeämättömät Kommari Nuoret ehdottavat sitä nyt, sitten ihan suoraan ja siis häpeättä !! Eu:sta Liittovaltio. BäNg !!.    E.U.C.C.C.P
Etoo ajatellakkaan, mutta täytyy myöntää, että onhan sillä (EU:lla) toki jo sangen samankaltainen lippu kuin muinoin yhysvalloilla ja sehän on Liitovaltio joten, hei! kyllähän se nyt toimii, kuin junan vessa. Miksen ole myöskään yllättynyt, että tämä " e pluribus unum" ajattelu on taas kotoisin juur Vihreitten / Kommarien / Vasemmiston piiristä?!. Heillä on vain luontainen taipumus tai pakko kerääntyä yhteen, eräänlaiseen keskinkertaisten ja kyvyttömien valtavaan tympeään, mitättömään sulan tyhmyyden mereen. Ensinnäkään ei ole olemassa mitään "ihmisen aikaansaamaa ilmastonmuutosta" jota vastaan olisi tapeltava ´Kaikki Yhdessä!´

On ihan vain luonnon / maailman kokokaikkeuden, ikiomia syklejä ja me nyt satuimme syntymään tällaisen suuren syklin loppuun, joka päättää tähän asti jatkuneen Holoseeni-kauden, joka oli ihastuttavan vakaa ja lämmin / talvisin kylmä, mutta kuitenkin yleensä sangen johdonmukainen. Ei tässä miikään, Kommarien rimpuilu auta yhtään mitään, suuntaan eikä toiseen. Tätä on nyt vaan kestettävä, ehkäpä seuraavat n. 100 000 vuotta, eli tuskin tässä itsekkään enään elän kun saapuu taas tällainen ihana ihana "Holoseeni" lallattelukausi. Jäljellä on ilmeisesti tasan 12 päivää, tämän vuoden ´Aurinkomaksimiin´jonka jälkeen voi tulla lihavallekkin jo vilu. Sen jälkeen alkaa pahimassa tapauksessa se paljon puhuttu ja pelätty uusi-jääkausi. Minä kammoan sitä jo, ainakin paljon enemmän kuin mitään Hevonpaska "lämpenemistä". Tyyntä myrskyn edelle höppänäiseni, tyyntä myrskyn edellä. Naattikaa vielä kun voitte.

Mutta eniwei, totisesti Vinossa olette Kommari Nuoret, eikä yllätä sekään, että heti ensimmäisenä ´tiputettu´nimi tuossa kuuluu "nais-ihmiselle" ! no mutta, hup. Kuinkas ...eihän se nyt voi olla. Naaaaraaat !! Taaaas !!.

Suurin virhe, mitä Länkkärit ovat koskaan tehneet, on tämä jo Shoppenhauerinkin kukoma, Naaraan Pedestalisaatio ja sen loputtomat seuraukset ja "lieve-ilmiöt". Kuten päättymätön typeryys, pikkusieluinen, pikkumainen nöyryyttävä, nynnyjen Totalitärismi ja sensuuri yms mukavaa. Että kiitti vaan, taas. Ihan Vitusti !
Mutta älkää peljätkö, mittän liittymiä ei tule, ikinä !!. Ei enään yhtään mitään "yhdistävää" ja "edistävää" ja mitä näitä "moderneja" houreita nyt sitten onkaan. Kyllä se on Kommarit niin, että ; Nyt Riittää. Valkoista Ylpeyttä, Nationalistista Ylpeyttä ja kaikkea sitä, maailman laajuisesti. Se on jokatapauksessa tuleva, sitä ei enään voi muuttaa. Pyörät on saatettu pyörimään ja vastavoima / -reaktio on vääjäämätön. Yrittämällä mitätöidä meidät valkeat, olette vain voimauttaneet meitä ja virtaviivaistaneet maailmankuvaamme, joten pitäisi kai ihan kiittää teitä typeriä. Tätä tämä maailma on ollut jo niiiin, puuduttavan kauan, typerät ei koskaan opi!!
. Lainatakseni yhtä "Guruani" tai ´oppi-isääni´tai miten vain, Tex Arcanea ; "The manboon isn´t a learning animal".

Mainitsen vielä, että kiehautti snadisti vertani tuo lausahdus, "Demokratia vajeeseen ON PUUTUTTAVA!"...
eli taas tässä koetetaan huudella kaikki mukaan, omaan HuuHaa Aatteeseen ja vetää maailma siinä sivussa alas mukanaan. Mihin helvetin "demokratia vajeeseen" ??. Eikö sitä ole jo ihan liikaakin ja se on ihan täys susi järjestelmänä muutoinkin. Sen perus vikahan on kuten toivottavasti tiedetään, se että "typeryksen ääni painaa, siinä missä vähän fiksummankin". Ei kiitos, ei enään Demokratiaa, eikä siihen mitkään keskiverto pulliaiset tai Heterot voi ikinä oikein päästäkkään käsiksi. Se aito ja oikea, ainoa Todellinen Demokratia, on vain ja ainoastaan Ateenan Vapaiden Nuorten Miesten ..juttu. Lisää lakejakin aikoisivat näämmä säätää, tadaa Ylläri Pylläri. Sillä sitä vartenhan "Valtiokin" on, jotta paskahousut ja muut reppanat (Naiset) saisivat päättää toisten ihmisten ja elukoiden ja kaikkeuden, elämästä ja olemassaolosta. Säädellä niiiiiiin paljon lakeja kuin sieluttomuutensa sietää.

                                                                Juu Ei !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti