sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Down with the Joos

Nyt on tapahtunut jotain, mikä on jo lähes liian hyvää ollakseen totta !!. Joku (Salolainen siis) on oikein saanut suunsa auki meidän Wanhan-kunnon vihollisemme toimista !.


Aivan mahtavaa Salkkari, aivan mahatavaa !!. Kapteeni täältä ...komentosillaltaan, kiittää ja lähes kumartaa.
Tässä sitaatti Iltalehden artikkelista : "Salolainen sanoi Ylen aamu-tv:ssä perjantaina, että Yhdysvaltain on vaikea ottaa neutraalimpaa kantaa Israelin ja palestiinalaisten kiistassa, koska Yhdysvaltain juutalaisilla on paljon vaikutusvaltaa maan taloudessa ja tiedotusvälineissä.
- Tämä on synkkä totuus yhdysvaltalaisesta politiikasta, Salolainen totesi haastattelussa."
Eli mitä hän saneli on vain, yksinkertaisesti : Totuus. Mikä sen parempaa. Ja tietysti tämän kyseisen "Rottalauman" Wiesenthaal-keskus (Juutalaisten kosto / supremasismi-järjestö) on noussut takajaloilleen ja vaatinut jyrkästi, meitä muita valkoisia Suomalaisia sanoutumaan irki tämän hirveän, kauhean, pahan, natsin, rasistin, fasistin, basistin sanoituksista.
Minä sanelen nyt teille, että : nyt on 1000$ paikka näyttää Närhenmunat!!. Nyt jos koskaan tulee nimenomaan tukea! Salolaista ja näyttää "Heimolle", että Suomessa te ette sanele vaikka se vielä toistaiseksi toimiikin Angloja ja muita "suurenmaailman valkoisia" vastaan. Juutalaiset ovat jo ihan kiitettävän kauan dominoineet "länttä" ja sanelleet, tehneet ja sanoneet rangaistuksetta mitä lystäävät jne, ad nauseaum ad infinitum, nyt olisi meillä mahku järkätä Heimolle pienen pieni, eine kleine, yllätys paukku. Voisimme nimittäin sanoa ; Ei !!
Vihdoin joku nosti tämän kissa pöydälle !!. Vihdoin !!. Täällä tuetaan, niiiiin "kybällä" niin kybällä, että voidaan jo puhua tukemisesta. Kiitos Pertti Salolainen. Nyt munaa, älkääkä "irtisanoutuko" yhtään mistään, nyt "Arjalaista" eli ´Jaloa´Valkoista Ylpeyttä täyslaidallinen, JuudenReichin niskaan !!!!.

No more, i says !!
              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti