lauantai 1. joulukuuta 2012

Valkoiset Dodot


Nykyajan valkoisten kyvyttömyydessä, puolustaa itseään tai puolustautua Kulttuuri Marxisteja vastaan, on paljon samaa kuin sukupuuttoonkuolleessa Dodo-linnussa. Moisen linnun saattoi kuulemma, periaatteessa vain napata maasta ja pistää pataan kiehumaan, niin totaalisen tyhmä se oli vihollisuuden käsitteen suhteen. Se oli elellyt liian kauan, suojattua elämää, paljolti kuin nykyajan valkoiset, ehkä eritoten Suomalaiset. Mutta ei kuitenkaan kukaan enempää ole Dodon kaltainen kuin Ruåtsalaiset. Ja kuten jo mainitsin, on kyseinen liihotin sukupuutossa, kuollut, poissa, historiaa, birdie gone bye bye.

Dodokin oli, jos mitään niin vain liian Suvaitsevainen, ymmärtäväinen ja niin sangen jalo ja inhimillinen. Se oli elänyt liian kauan eristyksissä, ilman oikeita, merkittäviä vihollisia tai konflikteja. Just livin´it up.

Ei tarvitse olla, Da Vinci nähdäkseen / ymmärtääkseen kuinka karmivan lähelle Dodon-kuvaukset osuvat Suomalaisia. Ihan jopa Somato/-fenotyyppiäänkin myöden ; "sen ruumiinmuoto oli pyöreähkö"(Wikipedian MauritiuksenDodo sivulta). No leikki sikseen, Dodo sai tuta mihin johtaa tämä aivovamma, jolle on annettu nykymaailmassa vähän sellainen, ...kiertelevä ja kaarteleva kiertoilmaus : Vasemmistolaisuus. Kaikkine mukanaan tuomineen vitsauksineen ja kärsimyksineen. Vaikka tokihan Dodo oli itse suurimmaksi osaksi syytön omaan tyhmyyteensä, miten se olisikaan voinut "tietää sen paremin". Mutta on näiltä Nailoniin käärityiltä Apinoilta lupa odottaa, edes vähän enemmän.

Tässä on toinen silmiini osunut sitaatti samasta Wiki-artikkelista ; "Drontti pesi ympäri vuoden, mutta tuotti luultavasti vain yhden jälkeläisen vuodessa. Se oli todennäköisesti pariuskollinen ja esitti soidintansseja. Laji muni kerralla yhden munan maahan, ruohosta ja korsista tekemäänsä pesään. Molemmat vanhemmat osallistuivat poikasen hoitamiseen."
Tuo vastaa aikapitkälti meidän valkoisten  K-valintaista lisääntymis / lajinsäilytys-strategiaa. Vähän, mutta laadukkaita jälkeläisiä ja joihin vanhemmat "pistävät kaiken likoon". Kuinka-ollakkaan, Dodon näkökulmasta Barbaarilauma joka oli, tehokkaampi, motivoituneempi, "katuviisaampi" jne. jne. tuli, näki ja voitti. Vei Dodolta kaiken, tuhkatkin pesästä, eikä edes kiittänyt ja kumartanut.  Kuten Wikiartikkelissa mainitaa, oli Dodollakin suhde Puuhun, niinkuin meillä Suomalaisilla :)

Siinä myös sanotaan, että yksi syy Eurooppalaisten ohella, mikä kävi kalliiksi Dodolle / Drontille ole Eurooppalaisten mukana saapuneet "vieraslajit" kuten koira, sika ja rotat. Tuo viimeisin elukka on eritoten kiehtova...
Tämän voisi nähdä nykyjään niin, että "Eurooppalaisten" virkaa toimittaa, Kulttuuri Marxistit / Rotupetturit / Maanpetturit / tärähtäneistö tai miksi-ikinä niitä haluaakaan kutsua (kaikki yhtä totta ja tarkkaa) ja vieraslajit, no ne on edelleenkin kaikki vieraat lajit / rodut. Joita K.M-sakki on tänne haalinut, kilvekseen, meidät hajoittaakseen / jakaakseen ja meitä hallitakseen. Alhaista.
Mutta jokatapauksessa nykyään näyttää silti, että valkoisilla ei enään ole minkäänvaltakunnan itsesuojeluvaistoa. Ja Bill the butcheria lainatakseni "sillä tiellä odottaa kadotus". Pakko mainita vielä, että on kuin jonkinlaista kohtalon ironiaa, että tietyt Neekeri-Heimot ja mahdollisesti muutkin, syövät aika-ajoin ihmistäkin. Sillä metodillahan Dodokin, suurimmaksi osaksi hävitettiin.

Valkoinen Ihminen "Arjalainen". Katso myös: "esihistoriallinen peto".
                                     ...näkymää, tulavaisuuden Museosta ?....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti