sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Suomi

    Sekalaisia havaintoja ja ajatuksia ja rakentavaa kritiikkiä Suomesta ja Suomalaisista.

Yksi syy minkä takia, Suomalaiset ovat aina kyttäämässä toisiaan ja kieltämässä toisiltaan, milloin mitäkin on se, ettei täälä ole oikein muutakaan / sen parempaakaan tekemistä. Jos ei samaan karsinaan tai häkkiin tms. asetetuilla olioilla ole tarpeeksi virikkeitä, alkavat ne mitä todennäköismmin järsiä toistensa nilkkoja, ennen pitkää. Ja kiusahan se on pienikin kiusa. Kaikkien pikkusieluinen sota kaikkia vastaan,.

Suomi on todella, ällistyttävän tylsä ja omallalaillaan paska -maa. Suomalaiset miehet ovat myöskin, paljon ämmämäisempiä kuin ilmeisesti luulevat olevansa. Pari simppeliä syytä sille on ; toisin kuin esim. Amerikassa, Suomlannissa ei ole oikeastaan yhtään mitään merkittäviä, todellisia -vaikutusmahdollisuuksia, noin niikuin suuremmassa mielessä ja tämä latistaa joidenkin miesten(esim: minun) halun yrittääkkään, jopa ihan vain elämänhalun. Tästä sitten seuraa, että miehestä tulee naisiamyötäilevä kynnysmattomainen nuljaska, jonka taas naaras tulkitsennee niin, että ´äij´jä nyt vaan on feminiininen. Mutta se johtuu vain, elämäänkyllästymisestä ja sitä ei sitten vain jaksa aina vääntää joka helvetin asiasta, todellista inspiraatiota kun ei ikävä kyllä voi "feikata". Nykyään myös se on ämmämäisyytemme takana, että olemme aikalailla naisten kasvattamia sukupolvia ja muutoinkin kaikenlaisen ´naarauden´ ympäröiminä kokoajan. Sitten on ne kaikki kemikaalit / ruoka-aineet, joista saa aimoannoksen estrogeeniä yms. mutageenimönjää, joka kasvattaa pahimmissa tapauksissa tissit!. Se on jo, myönnettävä sangen ´feminiiniksi´. Ja sanottakoon vielä, vaikka se onkin ´sanomattakkin selvää´, että kun miehet on tällätavoi "lässähtäneet" tulee naisista yhteisössä väkisinkin "dominoivia" ja siten he jatkavat / eskaloivat tätä tilannetta / asiain tilaa, josta tulee siten itse itseäänvahvistava Ouroboros, tai noidankehä. Ja täten "Härmä" pysyy taatun ämmämäisenä.

Tietenkin myös kaikki Feminismistä, Feministisiin lakeihin / ämmämäisen totalitääriseen lainsäädäntöön (Diktatuuriin, Kommunismiin, Totalitärismiin) ovat päivänselviä syitä, akiken tämän Ämmämäisyyden takana. Ja se, että kuten paras ja ainoa Filosoofimme Jukka Hankamäki on sanonut : "Heteromies on aina alttiina naisten säännöille". Näinhän se säälittävää kyllä on, ja eikös jo yksin se tee miehestä maton? ämmän? ...varmastikkin.
Suomi on myös Perus Junttimaa, jossa pätee lähes kaikki "Jante lain"kohdat. Eli

  1. älä luule, että olet jotain
  2. älä luule, että olet yhtä paljon kuin me
  3. älä luule, että olet viisaampi kuin me
  4. älä luule, että olet parempi kuin me
  5. älä luule, että tiedät enemmän kuin me
  6. älä luule, että olet enemmän kuin me
  7. älä luule, että kelpaat mihinkään
  8. älä naura meille
  9. sinusta ei välitä kukaan
  10. älä luule, että voit opettaa meille jotain
Itse kirjoitin jo aiemmin, omat vastaukseni näihin älykääpiömäisiin, pikkusieluisiin väittämiin, lakeihin. Tuo on periaatteessa, Junttien Olemus ja se on hallinnut ymmärtääkseni suurin osaa ihmiskunnasta, aina. Jos muuten olet sattunut joskus ihmettelemään, sitä miksei Suomessa kukoista kovinkaan kummoinen "Yrityskulttuuri" tai miksi täälä on niin vähän mitään todella merkittäviä menestystarinoita niin, kokeilehan soveltaa tuo lista tähän ´mysteeriin´ja Pam! pian huomaat, ettei se olekkaan niin mystistä.
Tuo on juuri sitä mitä, keskinkertaisuus on pähkinänkuoreen ahdettuna. Sitä kuinka ämpäriin sullotut Ravut vetää toisensa aina takaisin sinne alas, jos yksi ´heistä´onkin pääsemässä kiposta pois. Tämä on yksi tukalimmista, tukahduttavimmista ja ongelmallisimmista asioista Suomessa ja kaikissa tarpeeksi(liian) pienissä yhteisöissä. Ja nykyään kun keskinkertaisuuden airuet, Kommarit / Totalitäärit / Kulttuuri Marxisitit ovat vallassa, niin tästä kaikesta on ´yllättäen´ tullut, yhteisön "Modus Operandi" eli primaarinen toiminta periaate. Tasapäistäminen.


Yksi Suomen ja Suomalaisten tyhmimmistä ja tavallaan vastenmielisimmistäkin piirteistä on, kuten Japanillakin, jatkuva Anglo-Saxien pedestalisaatio ja ihailu. Heidän perässään matelu ja heidän epätoivoinen matkimis yrityksensä, josta käy myötähäpeää tuottavaksi paraati esimerkiksi vaikkapa "Idols".  Tämä näyttää toteen muutamiakin asioita, kuten esim ; sen, että Suomen oma kulttuuriperimä / KansallinenDNA on suht sorjaa sorttia, sitä ei riitä juuri nimeksikään, toisin kuin Angloilla, joilla on mistä ja mitä ammentaa. Seurailu näyttää todeksi myöskin sen, että Suomalaiset ovat laiskoja, eivätkä vaivaudu ylläpitämään mitään omaa tai eivät vain pysty / kykene tuottamaan mitään merkittävää, suuntaan tai toiseen. Vain kaikensorttista tympäännyttävän tylsää umpijunttia paskaa, jota kukaan ei oikeasti itsekkään halua. Onhan meille onneksi sentään edes jotain ; on Lapinalakkia, Oravan Laulua, Gallen-Kallelan tekeleet, Pitsi-Penis, jotain khuulia Arkkitehtuuria, Finlandia jne. Mutta sitä ei vain oikein osata enään lisätä, ei eletä omaa elämää, vaan toisia simu ja -emuloiden. Ja se on haaleaa se, kuten jo Bruus Liikin sanoi. Yksi havaitsemani syy miksi Suomalaiset menevät aina peräsuoli pitkällä, niin innokkaina kaiken uuden, AngloSaxisen perässä on tietysti, vanha kunnon polttava tarve erottautua Ryssästä ja muista yhdentekevistä Ryssän-alusmaista, selkeästi "omanlaiseksi" ...kokonaisuudeksi. Ymmärrän toki tämän tarpeen hyvin, mutta tulisi tedän muidenkin se tiedostaa, toimienne todellisena pinnanalisena motiivina, ainakin johonkin extenttiin.

Jollette ole tätäkään vielä ymmärtäneet, niin nyt olisi viimeistään sen aika ; jos Suomi nyt, näin säälittävän nuorena, raakileena, alkaa matkia ja mukailla muita maita, mitä ikinä siitä kehittyykään, se EI tule olemaan kovinkaan, omaleimaista, erilaista and whatnot. Suomesta tulee vain "yksi muista", samanlainen, väsyttävä, yhdentekevä, mitätön, hajuton, mauton, kopion kopion kopion kopio. Suomi liittyy / liitetään osaksi ´Borg-Kollektiivia´ja kuten jo tiedetään, on"resistanssi futiilia". Tai siis, hetkinen ...tässähän ollaan JO par´aikaa osa tuota "kollektiivia". Tulevaisuus saapuukin odottettua nopeammin.

Mainittakoon vielä, että yksi syy tälle tällaiselle, Poliisin ja Valtion yms. üüber-kunnioitukselle ja pedestalisaatiolle, lienee simppelisti se, ettei Suomella ole mitään merkittävää, oikeaa Uskontoa tai Hengenelämää, joten paremman kuvauksen puutteessa sanon, että :"Valtion vie, Jumalan paikan". Ja se on tie ´Helvettiin´´Kadotukseen´, Tyranniaan, Totalitärismiin ja kaikkeen muuhun mukavaan. Myös se on tämän takana, että Suomalaiset ovat sangen turvenuijia, tietämättömiä juntteja, joilla ei vain ole kovinkaan kummoisia kokemuksia, Suuremmasta Elämästä, oman luolansa ulkopuolella, joten heitä on ihanteellisen helppo sortaa ja pitää tyhminä. Orjat kun eivät osaa edesa vaatia, mitään enempää "they don´t know any better".  Koirat eivät halua ajaa autoa niinsanoakseni. Eivätkä vähämieliset johtaa maailmaa tai edes omaa -itseään- ja kohtaloaan. Laupeita Lampaita on helppo kaita.

Kaikkea tätä saarnaani, voisi jatkaa vaikka kuinka helvetin monta sivua ja aukeamaa, mutta jottei tämä pullistu yli äyräiden, niin jaan tämän ainakin kahteen osaan. Ja ensi kerralla, jaan sekalaisia visioitani Suomesta, istutan ne ´Inception´ -tyyliin teidän muiden nuij´jiin ja täten ole jo alkuunsaattanut ainakin jotain, jonkinverran. Kun ´jokin´on imeytynyt yhteen, on se pian imeytynyt kahteen ja sitten koko kollektiivi on jo, joko saastunut tai pelastettu.

Lisäys Kapteenin Blogiin.
Tähtiaika 09:21.23.12.2012 Olemme, kuin ihmeen kaupalla selvinneet maailman lopusta. Nyt koittaa uusi aika, uusi kausi, uusi Aika-Kausi. Uudet kujeet ja samalla jotain iänkaikkisen vanhaa rytöö. Nyt on mahkuja sitten, pruukata eteenpäin tai ainakin jotain Uutuutta kohti. Me olemme nyt Post-Apocalyptisiä kaikki, ja se yksin on jo aika wittenperin kuulia !!.
P.s Förstin virheettömästi trimmattu parta leimahti liekkeihin, mutta se saatiin taltutettua taitavalla virtsan ja vastan käytöllä. (tuo ei ole totta, kunhan vinoilin).

                                                       Over´n´Out


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti