keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Tuntematon Sotilas

Tässä on niin hyvä esimerkki siitä miten mitätön maa, Suomi on ja miten säälittävän mitättömistä asioista täällä jaksetaan vääntää kättä, että pakkohan tämä on esitellä.Ja sitten menivät muuttamaan lähetysajankohtaa myöhemmäksi, koska kukkahattujen pienessä päässä on se mahdollisuus ja kauhea mahku onkin, että joku lapsi katsoisi leffan ja ...mitä ? traumatisoituisi loppuiäkseen?.
Ketä kiinnostaa, suuntaan taihka toiseen ?!. Eikö olisi edes jotain yhtä ainoaa, oikeasti merkityksellistä asiaa koko maassa, mistä jahkata?. Luuletteko muuten turvakypärä geshtapot, että lapsia voisi kovin paljoa vähempää kiinnostaa joku muu kuin tsiigata Tuntematonta ?!. Ja summa summaarum, eikö tämä ole monien mielestä leffa joka jokaisen meistä tulisi nähdä.

Jos haluatte ilmaiseksi suht. hyvän aihe-idean uudelle ítsenäisyyspäivän ohjelmalle, niin miksette tekisi jotain "modernia" versiota Linnanjuhlista, mutta joka ei tapahdukkaan "Linnassa" vaan esmes ; soppatykin äärellä.
Vastaan voisivat ottaa vaikka meitä "toisinajattelijoita" välillä, eikä aina sitä samaa jonninjoutavaa, yrmeiden pallinaamojen tyhjänpäiväistä kööriä. Onhan se toki aina tuollaisissa, ´täydellisyyteen pyrkivissä´ ja viimesenpäälle suunnitelluissa juhlissa(Oscar-gaala esim) kutkuttavaa, josko jollekkin käy jotain hullua / hauskaa. Josko vaikka joku ´Glitteratin´silmäätekevä sattuisi, pympsähtämään pyllylleen tai paskantamaan Booliin, sitä tarpeeksi naukkailtuaan. Jos vaikka Herr Presidente unohtaisi oman nimensä ja osoitteensakkin, kännissä "kun käki". Ei millään pahalla lain, mutta kaikkihan me odotamme aina jotain tällaista, näissä tapahtumissa. Mutta eniwei, älkää jaksako ynistä mistään noin yhdentekevistä asioista, aina. Jos asialle voisi jotain tehdä, helposti varsinkin niin voisi koko maallemme sanoa, että ; Hanki Elämä !

"Siellä´siellä se Perkeleen RasissSssti on!!. Ammu se, mutta vasta klo 17 reikä reikä."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti