lauantai 8. joulukuuta 2012

Miss "Suomi"

Yäöäöäökk !!. Tässä tätä taas on, tätä Kommari-Juutalais-yhteenliittymän suoltamaa / mashinoimaa ´MoKu´propaganda paskaa.

Ok. Eli ensinnäkään kyseinen eukko EI OLE Suomalainen ja toisekseen hän on Marokkolainen Sara Chafak. Tämä ei nyt vain kuulkaa, rotupetturit / kyykyttäjät, tai miksikä teitä sitten ikinä pitäisikään nimittää, vetele !. Suomalaiset ovat Suomalaisia, eivät kaikki ne jotka TE määrittelette Suomalaisiksi, kuin Juutalaiset konsanaan, määritellessään mitä kukakin saa olla, sanoa, tehdä jne jne. Ja milloin ja missä. Kysyisinkin teiltä, kuten Nigel Farage EuroKommunisteilta, että ; keitä helvetti, te luulette olevanne !!??.

Mainittakoon myöskin, että "Suomen Juutalaiset" eivät ole mitään vitun "SUOMEN juutalaisia" vaan Juutalaisia piste. Ihan kuten kaikki muutkin Mustalais paskat, he ovat Mustalaisia joka on miltei meidän ´Arjalaisten´eli jalojen valkoisten, polaarinen vastanapa.

But anyway a small summary in lingua franca ; That bioatch is NOT Finnish but "an arab" living in my country, a Maroccan to be exact. Don´t confuse these "modern Finns" with us actual Finns !!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti